One Piece

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sable
    The Hitchhiker

• 2005 03 11
    • 1530

One Piece

ONE PIECE

Metai: 1999
    Žanras: Action, Adventure, Comedy, Fantasy
    Studija: Toei Animation
    Istorijos autorius: Eiichiro Oda
    Panašūs anime: Anime-Planet
    Epizodų: 379+ (Taip pat yra OVA ir 8 filmai)
    Nuorodos: AniDB, AnimeNFO, ANN, Oficialus puslapis

Per savo ekzekuciją piratų karalius Gol D. Roger atskleidžia, jog jo didysis lobis "One Piece" yra pasleptas kažkur pačioje pavojingiausioje jūroje "Grand Line". Ir po poros dešimtmečių vaikinukas Monkey D. Luffy arba tiesiog Luffy, kuris suvalges "Velnio vaisių“ ir tapęs nuo to guminiu ir negaličiu plaukiot, išsiruošia į kelionę siekdamas tapti nauju piratų karaliumi ir žinoma rasti legendinį lobį.

Palaipsniui Luffy suburia piratų komandą: Zoro – 3 katanų kovos meno meistras, siekiantis tapti stipriausiu pasaulyje; Nami – itin gabi navigatorė ir vagišė, siekianti nupaišyti viso pasaulio žemėlapį; Usopp – patologinis melagis, turintis išskirtinių gabumų šaudymo taiklume ir siekiantis tapti drasiu jūros kariu; Sanji – talentingas vyrėjas, ypač gerai besikaunantis kojomis, siekiantis rasti legendinę jūra "All Blue"; Tony Tony Chopper – gabus gydytojas, antras komandos narys turintys "Velnio vaisiaus" gabumų (suvalgęs vaisių jis iš elnio tapo pusiau žmogumi, pusiau elniu); Nico Robin – paslaptinga archeologė irgi turinti to vaisiaus gabumų (galį pasidaryt iš kur tik nori ir kiek tik nori rankų), kaip ir dera archeologei – siekia atskleisti užmirštą istoriją. Vėliau prie kompanijos prisideda dar ekscentriškas mechanizuoto kūno stalius Franky, specializuojantis laivų statyme bei velnio vaisiaus dėka vis dar gyvas skeletas - buvęs piratų įgulos kapitonas Brooke - ilgai ieškotas muzikantas.

Keliaudama link savo tikslo, komanda patiria gausybę nuotykių ir susikauna su daugybe kitų piratų ir tam tikros jūrų tvarkdarių organizacijos "Marines" nariais. Beveik tarp visų priešų irgi atsiranda vienas kitas išskirtinių gabumų turintys žmogus. Kaip jau galima buvo suprasti, One Piece pasaulis yra fantazijos pasaulis, kuriame labai daug kas yra įmanoma (special powers, crazy creatures and so on...). Taigi kovos yra pakankamai neįprastos, bet nepasakyčiau, kad kvapą gniaužiančios.

Animo OST toks visai neblogas. Šiam laikui animas turi jau 5 OP ir 16 ED temų iš kurių geriausiai įsiminė ketvirtas (Suitei-Shoujo - Shouchi no suke) ir vienuoliktas (ZZ – A to Z) endingai. Piešimas daumaž patenkinamas. Tiesa filmuose jis žymiai skiriasi. Ypač 4 - 6 filmuose, kur jis palieka tikrai gerą įspūdį (biškutis CGI), nors šeštas jau ir nuo 4,5 skirias irgi.

Pagrindiniai anime personažai:

Fan Artas:
    Spoileris:

243
    5
    71.60%
    174
    4
    10.70%
    26
    3
    9.88%
    24
    2
    0.82%
    2
    1
    7.00%
    17
  • SwieT

Anime tai tikrai neblogas, bet toks piesimos stilius man tikrai ne prie shirdies, kazkaip viskas labai komishka.

P.S: SANJI 4EVER! ^^

Comment

• Sable
      The Hitchhiker

• 2005 03 11
      • 1530

Na taip, man is pradziu irgi ziauriai kliuvo tas piesimo stilius. Labai vaikiskas atrode. Paciose pirmuose epose tai isvis jie ten vos ne kaip vaikai nupiesti. Bet greit buvo istaisyta tas. O siaip animas lengvai ir linksmai ziurisi. Tik vat dabar sunku laukt nauju epu :bored:

A, ir Zoro da best

Comment

• tamagochi
        Suši valgytojas

• 2005 10 19
        • 138

sio anime maciau pora seriju, bet taip ir nesiryzau prasideti su 253+ seriju monstru Chia jau muilo operos kalibras praktishkai.

Ir dar - butu gerai jei aprasyme butu daugiau argumentu kodel shi ar kita anime verta/neverta ziureti. Nes vien tik pagal siuzeto aprasyma dar neaisku ar verta prasideti.

Comment

• Sable
          The Hitchhiker

• 2005 03 11
          • 1530

Na siaip paskutines 2 pastraipos tam yra skirtos mazdaug. Pagrindinius dalykus susakiau: piesimas - daugmaz patenkinamas, ziuret verta del nuotykiu, kovu ir pan. Nezinau kur tu ziurejai kai skaitei. ^^v Gal ne per daug isplestai parasyta, bet ir vargint zmones su dideliais aprasymais nesinoretu.

O siaip tiesiog nenorejau per daug asmeniskumo reiksti aprasyme. O ar ziureti ar ne zmones gali nusprest ir is komentaru po aprasymo.

P.S.: siaip jei nesinorejo ziuret tokio 'monstro', tai siulau tuos movie, bent jau paskutinius paziuret. Tikrai verti demesio mano manymu. Ten side story visur todel nebutina mazdaug su serialu but pazistamam (zinoma tik nezinosi beveik nieko apie personazus)
          Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2005-12-19, 23:31.

Comment

• tamagochi
            Suši valgytojas

• 2005 10 19
            • 138

Autorius Sable
            Na siaip paskutines 2 pastraipos tam yra skirtos mazdaug. Pagrindinius dalykus susakiau: piesimas - daugmaz patenkinamas, ziuret verta del nuotykiu, kovu ir pan. Nezinau kur tu ziurejai kai skaitei. ^^v Gal ne per daug isplestai parasyta, bet ir vargint zmones su dideliais aprasymais nesinoretu.

O siaip tiesiog nenorejau per daug asmeniskumo reiksti aprasyme. O ar ziureti ar ne zmones gali nusprest ir is komentaru po aprasymo.
            Na as turejau omenyje, kad yra daug anime su geru piesimu, idomiais nuotykiais, ispudingomis kovomis - bet tikrai ne visus verta ziureti. Tad tarkim kai kas nors man pasako, kad va tas filmas/anime/whatever rulina - tai man norisi pasiteirauti kuo jis ypatingas?
            T.y. suprask, kad tavo aprasymas mane siek tiek sudomino ir teiraujuosi papildomos info :rolleyes:

Comment

• Sable
              The Hitchhiker

• 2005 03 11
              • 1530

Hm, taigi yra tai. Juk rasiau jog kovos ten neiprastos del tu 'special powers' paciu ivairiausiu, per tuos nuotykius sutinka visokiausiu padaru 'crazy creatures' - buvo tas paaiskinimas kodel tas ar kitas dalykas sulaukia demesio. Gal tiesiog tas per daug intergruota i vientisini teksta, kad nepastebejai. Gerai, kad sudomino(tas juk ir yra siekiama), bet vis gi suprask kad yra ribos ir labai detaliai visko aprasinet nedera.
              O tokiu dalyku kaip
              Autorius tamagochi
              tarkim kai kas nors man pasako, kad va tas filmas/anime/whatever rulina - tai man norisi pasiteirauti kuo jis ypatingas?
              as aprasymuose tikrai nerasau del anksciau mano paminetos priezasties(asmeniskumas and so on).

P.S.: nusigrybavom :bored: Siaip yra gija 'taisykles' kaip tik anime aprasymu kazkokiu bendru normu klausimu http://www.animezona.net/forum/showthread.php?t=300 Na bet per daug nieko naujo tikriausiai neisskaitysi, jei dar nesi skaites

P.P.S.: ir dar kai kuriem zmonem,pvz. man vien ispudingu kovu buvimas ir idomus nuotykiai jau yra pagrindas ziuret, nes ne visi iesko tik kazkuom 'isskirtiniu' animu. Eilini karta matyt kad tavo yra isrankus skonis
              Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2005-12-20, 00:52.

Comment

• KazE
                Forumo vilkas
                • 2003 09 22
                • 139

prikolnas anime ir tiek nei ten kovos isimintinos nei dar kas, iskyrus absurdiska komedija ^___^v
                http://img361.imageshack.us/img361/5696/sig9vf.png
                "While we�re living | The dreams we have as children | Fade away

Comment

• epas
                  Narys

• 2005 08 12
                  • 83

Man PATIKO!! Jei norite "susileisti" NEREALAUS jumoro doze, sis anime kaip tik...turbut buciau baiges skaityt ir sio multiko manga, jei ji nebutu tokia ilga
                  Paskutinis pakeitimas nuo epas; 2006-02-17, 00:36.

Comment

• CHEZA

hmm, niam niam, neblogas, tikrai neblogas anime. jau ir atsibost pradedavo tie per rimti, o cia siuzetas toks lengvas, juoktis galima i valias . kazkaip man ir piesimo stilius patiko ir igarsintoju balsai, tai vat kokia mano nuomone apie tai...

Comment

• Zaigetzu
                      Kovinis Tinginys

• 2006 02 21
                      • 44

na prisipazinsiu... ash pac esu one piece fanas... maciau visus movies ir tv serijas...
                      ka galiu pasakyt: pvz daug mano pazystamu ziuri naruto... o kuom tas ipatingas? ten ishvis bardelis su tasi filleriais buwo iki pat pabaigos nuo 140serijos+++...
                      vat ash galiu tik pasakit kuo shitas anime skirias nuo to naruto: sis anime beveik neturi filleriu, nebent ten apie 200 - 220 serijas... ish pradziu man pieshimas taip pat kliuvo, bet juokingi epizodai, charakteriai ir tos kovos viska atpirko... dar as pastebejau (bent ish pat pradziu) kad viena kokia nors istorija, apie viena koki nuotiki trukdavo 10 seriju mazdaug. veliau jei istorija idomesne tai ilgiau ussitesdavo, jei ne tai ne... ir vis jie keliauja... nu vnz mano patarimas - jei ziurejai naruto, ir tau bent kiek patiko, arba bleach, tai One Piece tikrai taip pat turetu patikt. o piesimas man netgi pradejo patikt del savo isskirtinumo

p.s. Monkey D. Luffy 4EVER!
                      _______

Comment

• Kuronii
                        Boom, like that

• 2007 04 01
                        • 144

Na as laikaus kvailos nuomones, kad per tv (ne japonijoje aisku^^ ) parodytas anime negali buti geras. Jei vokietijoj ji ten taip liaupsina... Bet dabar maskuosios tuo, kad 253+ man per daug ;3 seip is pirmo zvilgsnio jis man per daug vaikiskas atrodo ir kiek vokiskai teko matyti tai tikrai nepatiko. Aisku negalu sakyti kad jis nevykes jo dar nemtaes, bet man jame yra kazkas kas daro ji antipatiska o.O
                        http://www.acvilnius.lt/ - VAK - Vilniaus Anime klubas

Comment

• Zaigetzu
                          Kovinis Tinginys

• 2006 02 21
                          • 44

na... seip kiek esu girdejas tai per cartoon network kai jy rode tai editino... pvz vienas vekejas kuris ruko cigarus buvo editintas ir tie jo cigarai virto ciulpinukais
                          bet seip kai parsisiunti orginalo kalba su english sub tai tikrai visai nieko
                          be to, shito anime kurejas yra didelis db/z kurejo fanas... tai galima isskaityt ish pagrindinio veikejo bruozu (daug valgo, atrodo kartais gan kvailokai ir t.t.), bet kaip pats anime jis dbz neprimena... gal tik veikeju xarakteriai ar pns... ir per visa anime galima jausti charu stiprejima po truputi...
                          bet jei tau naturaliai kyla antipatija shitam anime (nu man irgi taip buvo priesh pradedant jy ziuret... neslepsiu... bet kadangi neturejau ka weikt ir ieshkojau ko nors didelio, kad ilgai ziureciau, tai parsisiunciau... ir da nesigailejau) tai neziurek. nzn... kiekvienam savas skonis ir tiek
                          _______

Comment

• voiceofdeath
                            Rimtas forumo narys

• 2006 10 23
                            • 119

na nezinau man anime virs 60 ep rimtai siutina nors One piece geriausias is tu 200+ ep animu bet vistiek negalima patiesinti ep kuriose nera scenarijaus (i hate fillers) nebent animo koncepcija butu one ep-one story o tokiu as dar nemaciau
                            Did you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
                            Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!

Comment

• Sable
                              The Hitchhiker

• 2005 03 11
                              • 1530

Autorius Kuronii
                              Bet dabar maskuosios tuo, kad 253+ man per daug
                              Šiaip jau 305+ yra. Bet kadangi atsibodo kažkada laukt, tai nuo atitinkamos vietos pradėjau mangą skaitytis. Tik dabar ir manga lėtai įtin bepasirodo. Apskritai stabdys yra šitas kūrinys pastaruoju metu >_>

Comment

Working...