One Piece
Collapse
X
-
A taipat perziurejes 1 sezona galvojau ai nieko gero... ir nuejau kitu anime ziuret... bet po kurio laiko taipsakant pasilgau visu linksmu situaciju i kurias papuola Straw hat pirates sitas taipsakant souneniskas anime manau yra vienas is geresniu , nes nors cia ir yra viasko Shounenisko yra sudeta taip ,kad tikrai neknisaMy Anime List <---
Waiting for Peacefull summer...Comment
-
Pamenu pries daugeli (lol?) metu buvau prisiekes nezet One Piece del tragisko piesimo stailo, bet pries pora metu atsiprasiau (kai nebuvo ko zet) ir issitraukes kompaktus is spintos pazejau. Na tai ziuriu iki siol. Labai vykes kurinys, daug juokingu scenu, taipogi daug kovos scenu, o ir bendrai beveik nebuna akimirku, kad butu nuobodu zeti ir noretusi prasukt. Tiesa sakant fileriai (kuriu beveik ner) net ir tie buna gan idomus ir gerai padaryti. Aisku tiek meteliu pazejus tai ir stilius pradeda patikt ^^ Daba jau tenka pasakyt jog merginos gan graziai ten buna nupiestos :]
Tikekimes gyvuos ilgai dar Onpe Piece'as.Comment
-
man tas "kitoks" ivardintas stilius primena cartoonus and i dont like cartoons. Bet galima prie tokio stiliaus priprasti, jeigu nesi labai isrankus piesimo stiliui XDComment
-
👍 1Comment
-
Cia tau ne Vampire Knight, kur visas dem suinteresuotas i veikeju isvaizda. As pats paziurejes daugiau seriju totaliai pakeiciau apie shi anime savo nuomone( viena serija ryjama po kitos)👍 2Comment
-
One Piece DA BEST ir . Kas sako kitaip prasosMy Anime List <---
Waiting for Peacefull summer...Comment
-
Comment
-
As ne nemoku jos priimt mane taipat erzino piesimas paziurejus pirmas serijas, lufio kvailumas ir pns bet paziurejus pirma sezona kazkodel norejosi daugiau... dar daugiau... todel manau jei zmogus paziurejes 1 serija jau sprendzia kad cia shh... nu tai atsiprasau taspats , kas knygos pirma puslapi perskaicius ir ja numetus Tokios nesamones mane tikrai piktina! nieko nemate sako cia shh... paziuretu visas 410seriju ( siuo metu tiek tera) manau tikrai pakeistu nuomone , o jei ir nepakeistu bent jau galetu drasiai sakyt "MAN NEPATIKO"o ne be pagrindo po 1 serijos klykia "CIA SHH!!!" KILL tokius nukerius! As cia tik ginu savo nuomone bet tikrai kiekvienam kuris elgiasi sitaip nusipelno laabai riebios melynes Taigi ...My Anime List <---
Waiting for Peacefull summer...👍 3Comment
-
Nemanau kad kas žiūri išvis kokį anime,jei kas nors jame nepatiko.Piešimas anime yra labai svarbus,tai pagrindas kas traukia žiūrovus,neskaitant siužeto etc.Šiaip manau visi susidaro požiūrį į anime iš pirmųjų serijų,tam nereikia peržiūrėti visų 400 ep.,jog suprasti,kad anime tau nepatinka. Tos jų marmūzės ir spygavimai man visai nepatrauklūs. Žiūrint pirmas 10 serijų OnePiece,ant mano veido nepajudėjo nė vienas raumenėlis.How fun is that?O Luffui matyt smagu turėt burną,kuri užima pusę jo veido,bet pripažinsiu,jo juokas awesum👍 1Comment
Comment