na bent jau nėr tokių kur kas vyko epe prieš 10min. Nors berods buvo, bet jie buvo reikalingi kiek menu, ne taip kaip naruto
One Piece
Collapse
X
-
Zeuriausia kai lauki naujos serijos, ir zinai kat tai bus fileris. Zudo mane taiI Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!Comment
-
Comment
-
Ilgai bijojau šito žvėriaus, matyt dėl didelio epizodų skaičiaus, kol pagaliau pasiryžau pradėti žiūrėti. sužiūrėjęs 7 epizodus iš eilės (labai retas atvejis, kai kieno nors išvis žiūriu daugiau nei 2 epizodus iš eilės) supratau, kad kažkaip kvailokas iki beprotybės tas anime'as, bet savyte turi kažkokio šarmo, kuris prikausto prie ekrano ir priverčia savaime į media playerį numesti dar vieną epizodą.Comment
-
Sitas anime vienas is geresniu as jau jo 350+ serijas ziuriuMy Anime List <---
Waiting for Peacefull summer...Comment
-
Kada 411 serija isleis? laukiu nesulaukiu stresa varo ieskau po googla ir t.t. nerandu bijau kad nerasiuMy Anime List <---
-
Comment
-
Taip sunku nes AZ tenaudoju.... Google ieskau bet esu pusaklis tai nerandu ... O del smailu ... tai nagai niezti del nauju catuMy Anime List <---
-
Anime tai man asmeniskai yra vidutinio lygio, visas tas shounen stuffas( noras buti Hokage, ai ne cia sitam nori but Piratu karalium, visokie gerenoriski padejimai zmonems, pagr herojo nuosirdumas, draugystes vertinimas and so on...) jau matytas panasios tematikos animuose, o ir piesimas akiai malonumo 0 suteikia...Comment
-
Anime tai man asmeniskai yra vidutinio lygio, visas tas shounen stuffas( noras buti Hokage, ai ne cia sitam nori but Piratu karalium, visokie gerenoriski padejimai zmonems, pagr herojo nuosirdumas, draugystes vertinimas and so on...) jau matytas panasios tematikos animuose, o ir piesimas akiai malonumo 0 suteikia...👍 1Comment
-
Jei perziureciau visas tas 400+ seriju gal ir pakeisciau savo nuomone, bet kolkas ji yra tokia kokia matote(perziurejes 30 epu) . anyway, tokiam gigantui reik daug laiko .Comment
Comment