Tu pala, pala, yra didelė tikimybė kad šarmas peraugs į simpatiją, o po to nepastebėsi kaip imsi svaigt, kad "One Piece" geriausias savo kalibro anime"... atrodo, kad pakankamai dažnai taip nutinka žmonėms, kurie po pirmų keletos serijų nemeta šito anime Mane, kaip absoliučią daugumą kitų, irgi iš pradžių baidė piešimas, serijų skaičius, bet pažiūrėjus apie 10 serijų neatbaidė pakankamai, kad mesčiau žiūrėt, bet nepasakyčiau, kad ir labai patiko. "One Piece" aš "įsimylėjau" po Sanji rekrūtavimo ir, ypač, Nami ir Arlongo arkų (maždaug 20-40 serijos).
Aš tikrai nemanau, kad reikia būtinai žiūrėti visas 400+ serijų, kad nuspręstum ar patinka šitas serialas ar ne... jei po pirmų keletos serijų tikrai nebegalite žiūrėti tai neverta savęs prievartauti. Bet jei pasižiūrėjote ir niekaip negalite apsispręsti ar patinka ar ne - labai patarčiau toliau žiūrėti, nes labai gali būti, kad "One Piece" jums taps vienu geriausių anime, todėl, kad, nepaisant to ar šitas anime jums patinka ar ne, viena jo išskirtinė, nepaneigiama savybė, palyginus su kitais anime - "One Piece" su laiku tampa vis geresnis: tiek piešimas, tiek personažai, tiek istorija, tiek nuotykiai.
P.S. OP gerbėjams, jei dar nematėt - imo, vienas geriausių One Piece AMV
Aš tikrai nemanau, kad reikia būtinai žiūrėti visas 400+ serijų, kad nuspręstum ar patinka šitas serialas ar ne... jei po pirmų keletos serijų tikrai nebegalite žiūrėti tai neverta savęs prievartauti. Bet jei pasižiūrėjote ir niekaip negalite apsispręsti ar patinka ar ne - labai patarčiau toliau žiūrėti, nes labai gali būti, kad "One Piece" jums taps vienu geriausių anime, todėl, kad, nepaisant to ar šitas anime jums patinka ar ne, viena jo išskirtinė, nepaneigiama savybė, palyginus su kitais anime - "One Piece" su laiku tampa vis geresnis: tiek piešimas, tiek personažai, tiek istorija, tiek nuotykiai.
P.S. OP gerbėjams, jei dar nematėt - imo, vienas geriausių One Piece AMV
Spoileris:
Comment