One Piece

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Raziel
    Mr. Reasonable

• 2004 06 10
    • 194

Autorius FreaK`aZ
    Ilgai bijojau šito žvėriaus, matyt dėl didelio epizodų skaičiaus, kol pagaliau pasiryžau pradėti žiūrėti. sužiūrėjęs 7 epizodus iš eilės (labai retas atvejis, kai kieno nors išvis žiūriu daugiau nei 2 epizodus iš eilės) supratau, kad kažkaip kvailokas iki beprotybės tas anime'as, bet savyte turi kažkokio šarmo, kuris prikausto prie ekrano ir priverčia savaime į media playerį numesti dar vieną epizodą.
    Tu pala, pala, yra didelė tikimybė kad šarmas peraugs į simpatiją, o po to nepastebėsi kaip imsi svaigt, kad "One Piece" geriausias savo kalibro anime"... atrodo, kad pakankamai dažnai taip nutinka žmonėms, kurie po pirmų keletos serijų nemeta šito anime Mane, kaip absoliučią daugumą kitų, irgi iš pradžių baidė piešimas, serijų skaičius, bet pažiūrėjus apie 10 serijų neatbaidė pakankamai, kad mesčiau žiūrėt, bet nepasakyčiau, kad ir labai patiko. "One Piece" aš "įsimylėjau" po Sanji rekrūtavimo ir, ypač, Nami ir Arlongo arkų (maždaug 20-40 serijos).

Aš tikrai nemanau, kad reikia būtinai žiūrėti visas 400+ serijų, kad nuspręstum ar patinka šitas serialas ar ne... jei po pirmų keletos serijų tikrai nebegalite žiūrėti tai neverta savęs prievartauti. Bet jei pasižiūrėjote ir niekaip negalite apsispręsti ar patinka ar ne - labai patarčiau toliau žiūrėti, nes labai gali būti, kad "One Piece" jums taps vienu geriausių anime, todėl, kad, nepaisant to ar šitas anime jums patinka ar ne, viena jo išskirtinė, nepaneigiama savybė, palyginus su kitais anime - "One Piece" su laiku tampa vis geresnis: tiek piešimas, tiek personažai, tiek istorija, tiek nuotykiai.

P.S. OP gerbėjams, jei dar nematėt - imo, vienas geriausių One Piece AMV
    Spoileris:
    Paskutinis pakeitimas nuo Raziel; 2009-08-21, 21:18.
    "The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
    Alexander Kojève, 1959

FF sucks! Please, don't kill me

Comment

• Aramix
      Surades gyvenima :D
      • 2009 06 23
      • 31

Geras amv. Bet mano fav amv kureja yra Junizorofan (youtube acountas Junicookie). Jos amv tai legendiniai nera nei vieno prasto buve. Beveik visi jos amv one piece (isskirus 1 bleach). Patariu visiems pazeti.

Comment

• inkognito
        Qwerty

• 2007 11 16
        • 172

Turiu mazyte dovanele visiems ONE PIECE fanams Tai gan ispudinga fan art kolekcija bei daug mas visi mangos spalvoti coveriai , tai pogi yra keletas paciu fanu spalvotu mangos puslapiu , bet ten ju tik 2-3
        Kas renka ir kolekcionuoja fan arta manau sitai turetu patikti Tinka visu skoniui
        vietom keli vaizdai gali pasidubliuoti isnaksto srry
        http://www.megaupload.com/?d=Y8Q7H4VJ
        http://www.megaupload.com/?d=605VDFL2

Comment

• Juodojisesuo
          ^-^murr...rrrr^-^
          • 2009 06 17
          • 68

kaip One Piece serijas ziurejau galvojau, kas per.... bet paskuj paziurejus kelieta ep visai patiko ir net sudomino tik negaliu save toliau priverst ziuret XD

Comment

• zigutis
            Naujokas
            • 2009 10 16
            • 7

luffys kieciauses kai buna gear second

Comment

• mariux9998
              Labas.

• 2008 06 20
              • 434

Autorius zigutis
              luffys kieciauses kai buna gear second
              Yeah, nice spoiler.... thanks.

Comment

• Evil_of_Darknesz
                Suicide is painless...

• 2006 04 09
                • 998

Autorius mariux9998
                Yeah, nice spoiler.... thanks.
                Nieko čia labai nesuspoilino, nes dauguma, net nežino, kas tas gear second

Comment

• amaeru
                  big fcuking surprise

• 2008 11 15
                  • 111

Autorius AndriuxzD
                  kam cia atrodo keistas piesimas nueikit paziuret mononoke..
                  Mononoke piešimas afigienas, kamon!! ten taip išdirbta. savotiška, aišku, bet belekaip gražu!
                  o One Piece blemba kaip užsikabinau.. buvau pertrauką padarius, bet vėl ėmiausi žiūrėjimo. nu bet KAMON - jau virš 400 serijų?? ir jaučiu dar galo nematyt, ane?:} oh well, teks žiūrėt. kas belieka

Comment

• mariux9998
                    Labas.

• 2008 06 20
                    • 434

Autorius amaeru
                    Mononoke piešimas afigienas, kamon!! ten taip išdirbta. savotiška, aišku, bet belekaip gražu!
                    o One Piece blemba kaip užsikabinau.. buvau pertrauką padarius, bet vėl ėmiausi žiūrėjimo. nu bet KAMON - jau virš 400 serijų?? ir jaučiu dar galo nematyt, ane?:} oh well, teks žiūrėt. kas belieka
                    Jo, kiek žinau tai dar net neįpusėjo ar tai įpusėjo.

Comment

• Xakis
                      BW gamer

• 2009 08 21
                      • 20

tai va paemiau monstra (400 seriju) ir sudorojau, tik kad sustojau ties ongoing ir idomiausia vieta
                      negana to, ten tiek bairiu ir visokiu nesamoniu, kad atsipo skonis, dabar bandau ziureti kita (trigun, d grayman), nu ir nelimpa, neidomu.....

Siaip geras, GERAS, toks geris, kad... (pritruko zodziu)

Comment

• Gatexxx
                        Dizzi Land

• 2009 04 20
                        • 50

Per dauk ji giria ir vertinat neobijaktyviai o kaip fanboyai. Tie kurie sako kad fileriu nera ziaurai klysta sis anime persisunkias fileriu tai ka jie gali paroditi per 4-5 ep jie isplece i 15 , apie piesima jis savotiskas ir man visai patiko bet yra dauk ziauriu klaidu pvz ... ant rutulio buvo kraujo ir po sekundes vel parode rutuli jis kaskur dingo . Dar viena didele problema su veikeju neisnaudojimu kartai vienas veikejas stovi visa serija ir tepasako pora zodziu arba jo isvis nerodo lyg jo nebutu .Ir dar vienas dalykas man jau po naruto yra prisiminimu alergija kai pradeda acimineti kas buvo ir taip puse ep tokiu dalyku reiketu kuo maziau.
                        Vertinciau 7/10
                        Paskutinis pakeitimas nuo Gatexxx; 2009-11-27, 16:47.

Comment

• Aramis

Gatexxx

O.T.
                          Spoileris:
                          Autorius Gatexxx
                          Per dauk ji giria ir vertinat neobijaktyviai o kaip fanboyai. Tie kurie sako kad fileriu nera ziaurai klysta sis anime persisunkias fileriu tai ka jie gali paroditi per 4-5 ep jie isplece i 15 , apie piesima jis savotiskas ir man visai patiko bet yra dauk ziauriu klaidu pvz ... ant rutulio buvo kraujo ir po sekundes vel parode rutuli jis kaskur dingo . Dar viena didele problema su veikeju neisnaudojimu kartai vienas veikejas stovi visa serija ir tepasako pora zodziu arba jo isvis nerodo lyg jo nebutu .Ir dar vienas dalykas man jau po naruto yra prisiminimu alergija kai pradeda acimineti kas buvo ir taip puse ep tokiu dalyku reiketu kuo maziau.
                          Vertinciau 7/10
                          Jeigu domisi šiuo anime, tai jau fan? Kiek žinau vertina jį ne tik tie, kurie jo laukia, bet ir random žiūrovai.
                          Kadangi anime laikosi mangos siužeto linijų, užpildų tikrai yra, tačiau daugumai jie "neišoka iš konteksto", o yra istorijos dalis.
                          Prisiminimai padeda atskleisti priešistorę/gilesnę prasmę;
                          Piešimo netikslumų visur yra, tai nėra žiauri klaida ar tragedija, kaip kad nuskambėjo;
                          Jei visi veiks, bus betvarkė.
                          Kadangi tai tik Tamstos nuomonė ir vertinimas, neketinu ginčytis. Man tik nepatiko kad visiems, kurie gerai vertina šį anime teko pavadinimas "fanboy", ypač remiantis tokiais lame argumentais.Nuskambėjo beveik kaip "yra mano nuomonė bei neteisinga".

End of O.T.
                          Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-11-27, 17:06.

Comment

• Izzo
                            one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                            • 1530

Visų pirma tas pats fanboyizmas kyla iš to, kad produktas yra geras, tad nereiktų to nuvertinti ar ignoruoti
                            SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Gatexxx
                              Dizzi Land

• 2009 04 20
                              • 50

Fanboyzmas tai pvz kai zmogus labai isimyli anime ir ji vertina neobijaktyviai .Ir as nesakaiu kad visi fanboy

Comment

• silveris
                                Burma-Shave

• 2008 04 20
                                • 20

O tai ką daryt kai anime prisiveja mangą? Either filleriai, arba nutraukt anime kažkuriam laikui (kaip, kad d.gray-man). O kadangi pinigo reikia, tai geriausias pasirinkimas yra filleriai, ir už tai nereikėtų smerkt kūrėjų. Jei nepatinka, tiesiog praleidi ir tiek.
                                and when they pulled her from the wreck you know she
                                still had on her shades
                                they say that dreams are growing wild just this side of
                                burma shave

Comment

Working...