ONE PIECE tai yra kogero pats geriausias serijomis einantis anime koky as esu mates jame visiskai niekop netruksta . Daug kam uzkliuna piesimas ir del to niekas neziuri jo pasakysiu taip pirma paziurekit tada suprasite kad piesimas tokiam anime yra vos ne tobulas . Visi charakteriai yra originalus labai ydomus ir kazkuom ypatingi. Pati istorija yra labai nuostabi net fyleriai cia yra ydomus . Jai norite pasijuokti jums tiks One piece, jai norite pasitaisyti nuotaika jums tiks One piece , jai neturi ka veikti jums tiks One piece . Rekiomenduoju tikrai paziureti , viskas siame anime yra saunu ir prajuokina ir dramos yra cia ir nuotykiu kas beko . 5/5 be jokiu klausymu
One Piece
Collapse
X
-
Vau, tai pirmas anime, nuo kurio visiškai negaliu atsitraukti (jau mačiau 325ep)...Veikėjai, siužetas, OP pasaulis, humoras, drama...viskas nuostabu ir nepakartojamaComment
-
Na pasaulį nėra nei vieno daliko kūrį mėgtu visi. Taigi nors esu tokio didumo 8 (žėti pavertu galva į dešine arba į kaire) One Piece fanas nesmerkių tų kūrie jo nemėgsta Nebent Jie One Piece niekintu ir trintu su žemėmis. O žmogaus nuomonė yra jo nuomonė.Comment
-
Gettin' interesting . laukiam kitos serijos.Spoileris:Seniai bemaciau Straw Hat'us tokioj beviltiskoj padetyand when they pulled her from the wreck you know she
still had on her shades
they say that dreams are growing wild just this side of
burma shaveComment
-
Aš mangą iki kiek išleista perskaičiu, tai patikėkit, 404 arba 405 serija bus laaabai įdomi ir netikėta Paskui Amazon Lily arc irgi bus įdomus.Comment
-
dar tik pradėjau žiūrėti šitą anime, bet užkabino nuo pat pirmos serijos, negaliu sustot žiūrėt iš pradžių kaip ir ne vienas gan skeptiškai vertinau šį anime dėl piešimo, tačiau pradėjus žiūrėti tai ne tik kad nemaišo, bet dar ir prideda žavesio:} o man dar tik prasideda visa istorija.. tikiuosi, kad nenusibosComment
-
Tikrai neprasteja . Tik man buvo toks dalykas - Zinai jau kad kulminacija sezono arti, tai kai kurias serijas netgi prasuki ;D . Dabar gailiuos, kai reikia on-going laukt ;( . Nedaryk tos pacios klaidos!and when they pulled her from the wreck you know she
still had on her shades
they say that dreams are growing wild just this side of
burma shaveComment
-
Mane labai knisa tie flashback'ai kiekvienos serijos pradžioje, jeigu iškirptume juos viso anime gautume vos 15 min.Comment
-
Comment
Comment