One Piece

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • inkognito
    Qwerty

• 2007 11 16
    • 172

Naujieji ne už kalnų , o kiekvienas One Piece fanas turėtų juos pasitikti turėdamas 2011 metų kalendorių
    Spoileris:

Uploaded with ImageShack.us

Paskutinis pakeitimas nuo inkognito; 2010-12-23, 14:26.

Comment

• Dri3er
      Naujokas

• 2008 10 31
      • 17

Autorius inkognito
      Naujieji ne už kalnų , o kiekvienas One Piece fanas turėtų juos pasitikti turėdamas 2011 metų kalendorių
      Spoileris:

O kur kalendoriuje sestas ir septintas menesiai?

Comment

• daimonass
        Forumo vilkas

• 2008 12 08
        • 354

Ir stai surinktas packas kuriame rasit praktiškai visa One Piece: http://www.linkomanija.net/details?173537
        Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

Comment

• xx karolis xx
          ...
          • 2007 08 17
          • 14

Na ką, nėr man ką veikt vasarą... Tai One Piece rewatchinu D

Comment

• mariux9998
            Labas.

• 2008 06 20
            • 434

Nusišnekat kai kurie, kad piešimas pasikeičia po 60 serijų. Ne po 60, o po 207 lygiai, po fillerinės G8 (Navaronės) arkos

Comment

• Boozy
              Naujokas
              • 2009 03 09
              • 12

perziurejau visas. ir gailiuosi, kad taip greit. ;/ tikrai labai geras ir itraukiantis anime. )
              Mano ziureti anime: Naruto, Naruto shippuden(iki ongoing), one piece (iki ongoing) , bleach, durarara, cowboy bebop, shinsekai yori, soul eater, Highschool of the dead, great teacher onizuka, shingeki no Kyojin, fairy tail.

Comment

• donatass
                Narys
                • 2009 08 28
                • 78

Spoileris:
                Sweiki paziurejau iki 405 serijos ten visus kazkur issteleportino ar iszudenesupratau tas robotas ar kas ten Warlord berods jis vadinasis tikrasis visus istelino ir pries gala luffiui pasake tu ju nebesutiksi niekada tai kaip suprast ir kitos serijoj kazkokie vejai berods pradeda rodyt is naujo.Tai kaip cia suprast tipo jiem ire ir pradedam istorija from the start?
                Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2011-10-10, 20:59.

Comment

• Evil_of_Darknesz
                  Suicide is painless...

• 2006 04 09
                  • 998

Žiūrėk toliau ir suprasi

Comment

• Miyata
                    Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
                    • 452

Pasidare idomu, ar kas nors is AZ rewatch'ino one piece bent karta? Jai yra kas praziurejo antra karta ar daugiau, tai kaip ziurejos? Sunkiai ar normaliai? Nes nera jokiu anime is senu ar nauju kad trauktu, neskaitant tu kuriu jau maciau tai galvoju gal dar karta pabandyt perziuret. Hajime no Ippo jau nusibodo 11-a karta ziuret per situos 3-jus metus. O po 1 op serija irgi neidomu, o kai pradeciau is pradzios ziuret tai kol pasyviciau daug nauju seriju jau isleista butu. Kazkaip baisu prasidet nes nelaibai idomios pirmos (kokiu 100 ir daugiau) serijos buvo, palyginant su su tuom kas bus toliau. O ir siaip gal per anksti, neti metai nepraejo kai pasyvijau one piece iki dabartines serijos, gal tik puse metu praejo, +/-

Comment

• daimonass
                      Forumo vilkas

• 2008 12 08
                      • 354

As jau du kartus perziurejau OP, taip pirmus 100ep nera jau toks idomumas, nors nuo Skypiea Sagos man pradejo tikrai patikti, tai kas ten vyko... Bet siap nesigailiu kad rewatchinau, galvoju gal dar karta reikes po kazkiek laiko...
                      Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

Comment

• elfeja
                        Naujokas
                        • 2011 10 30
                        • 3

man patiko. Ziauriai. Net dingus buvau is gyvenimo kazkiek kai ziurejau nuo pradziu. Ne taip, kaip kituose, baisiai ilguose anime, OP yra visiskai nenuspejamas ( siuzetas ta prasme), nezinai ko gali laukti is pagrindiniu veikeju: milziniska juoko doze ir dugybe fantastikos garantuota. Veikeju charakteriai iki galo isdirbti tik nelabai patinka jau kai atsirado franky ir brooks man asmeniskai kaip ir per dau fantazijos cia, per daug drastiska( cia tik mano nuomone) nors irgi jie su savais prikolais. Kas liecia piesima, tai jis nelabai ir kliuvo, per tiek daug seriju lengvai ipratau, o poto pasikeite i gera.

Comment

• Wexus78
                          Naujokas
                          • 2010 02 20
                          • 6

Jau praejo beveik 2metai nuo mano praito komentaro apie One Piece ir as visdar ziuriu sita anime ,ir is komentaru matau kad paskatinau kazka ziureti taipat, taigi kaip One Piece laikiau geriausiu anime taip ir laikau iki siol nors ir perziurejau daugybe kitu anime ,bet niekas neprilygo ir neprilygs One Piece ,smagaus ziurejimo!!!

Comment

• demoniacman666
                            Forumo vilkas

• 2008 04 16
                            • 368

Na štai, laikinai stabdau šio galiūno žiūrėjimą. Tikrai manau tam atėjo pats metas, ir taip šis anime mane sustabdė nuo naujų anime žiūrėjimo daugiau nei pusmečiui. Ir gerai pagalvojus, to laiko visai negaila. Nes anime išties kokybiškas ir prikaustantis dėmesį, panašiai kaip kadaise prikaustydavo Dragon Ball. Jau šiuo metu galėčiau drąsiai jam rašyti 5/5, aišku, atsižvelgiant į jo trukmę, kas mano atveju niekada nėra pliusas. Tačiau susilaikysiu, ir įvertinsiu jam pasibaigus, kas mano manymu įvyks tikrai negreitai. Kas liečia patį anime, tai labiausiai turbūt nustebino jo istorija ir stilistika. Iį pirmo žvilgsnio One Piece atrodo ganėtinai vaikiškas ir netgi lengvabūdiškas anime, tačiau pradėjus žiūrėti ganėtinai greitai šis įvaizdis ima žlugti. tiesa pasakius jau senokai, o gal ir išviso nemačiau tokio anime, kuris gan dažnai priverstų taip giliai susimastyti, kartais netgi iki ašarų. Taip, šiame iš pažiūros "vaikiškame" anime buvo labai nemažai žiaurių ir tiesiog visiškai vaikiškam nerūpestingumui prieštaraujančių scenų, kurios tikrai smarkiai mane paveikė. Tai turbūt ir yra didžiausias šio anime pliusas ir labiausiai įstrigęs jo aspektas, kuris tiesiog neleidžia jo vertinti prasčiau negu vertinčiau. Kitas labai svarbus aspektas yra veikėjai ir jų tarpusavio santykiai, kuris taip pat mane labai sužavėjo. Kas liečia techninę pusę, tai viskas atlikta ganėtinai kokybiškai, nors ta kokybė ir negali ko nors priblokšti. Visgi reikia atsižvelgti į milžinišką trukmę. Nors kas liečia garso takelį, tai norėtūsi šiek tiek didesnės įvairovės, nes per 600+ serijų kolkas jis nelabai keitėsi ir išliko praktiškai toks pats kaip ir anime pradžioje. Tačiau kad One Piece turi savitą stilių tikrai niekas nepaneigtų, ir tas stilius puikiai išskirią jį iš minios, nors iš kitos pusės gal savo vaikiškumu atbaido dalį potencialių žiūrovų. Tačiau tikrai viems nebijantiems tokios trukmės kūrinių jį rekomenduoju. Pagaliau galėsiu pasinerti į naujų anime liūną, tas taip pat labai džiugina po tokios ilgos kelionės.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Miesto_Druidas
                              the journeyman

• 2010 08 17
                              • 1515

Tada paklausiu, ar baigėsi jau dabar ėjusi arka? Nes turiu apsikaupusį kiekį epizodų nuo maždaug 500 serijos, būtų visai smagu pradėt kramtyt tokiai progai pasitaikius.

One Piece sakyčiau yra lyderis, todėl, kad tikrai geba išlaikyti per didžiulį kiekį epizodų dėmesį. Senokai jį žiūrėjau ir visgi ne visas jis auksinis, bet, visgi smagus tai tikrai. Labiausiai nuvilia arkų trukmė ir tempimas, bei tai, kaip retai komanda kovėsi kartu (jie pastoviai išsiskirsto ir Luffy aišku gauna patį blogiausią) tokios formulės po kurio laiko pradeda pabosti. Bet kai kurios arkos tiesiog stulbinančiai atperka silpnesnį turinį, tokios man buvo: Water 7 ir Sabaody Archipelago, jos ir dar kelios įrodo, jog kūrėjas sugeba papasakoti įdomią istoriją. Prie to dar galima pridėti smagų humorą. Ir išties gaunasi long-running shounen'ų lyderis, kurio bent kokį šimtuką epizodų bent pamėginti reikėtų kiekvienam save gerbiančiam anime mėgėjui.

Comment

• heawenangel
                                Rimtas forumo narys

• 2012 04 16
                                • 169

Autorius Miesto_Druidas
                                Tada paklausiu, ar baigėsi jau dabar ėjusi arka? Nes turiu apsikaupusį kiekį epizodų nuo maždaug 500 serijos,
                                nuo 500? Tai virš 100 serijų? Taip. Baigėsi bent viena arka

Comment

Working...