One Piece

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Zabimaru
    Naujokas
    • 2009 12 09
    • 1

Na va ir as ji damusiai iki paskutines isleistos serijos anime tikrai super bet tik va pasistojo klausimas gal kas zinot kiek isvis bus seriju arba kiek bus sezonu?

Comment

• mariux9998
      Labas.

• 2008 06 20
      • 434

Autorius Zabimaru
      Na va ir as ji damusiai iki paskutines isleistos serijos anime tikrai super bet tik va pasistojo klausimas gal kas zinot kiek isvis bus seriju arba kiek bus sezonu?
      Serijų bus dar mažiausiai tiek, kiek yra išėję

Comment

• Tesiog
        Naujokas
        • 2009 01 26
        • 16

Na aš tik pradėjau žiūrėt įveikiau kol kas tik 20 pirmų serijų, bet kol kas jis man gėris žiūri ir lieki patenkintas. Daug gerų emocijų sukeliantis anime .

Comment

• Genocidio
          Naujokas

• 2009 11 21
          • 26

Pasivijau iki ongoing seriju labai greitai, visa diena ziuredavau OP.Kol ziurejau senas serijas tai ir piesimas ir istorija atrode idomesne , o dabar nezinau ar man cia atsibodo jis ar tikrai ant tiek suprastejo.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• silveris
            Burma-Shave

• 2008 04 20
            • 20

Man kaip tik dabar smagu pasidare žiūrėt. Prieš tai(Archipelago sagoj manrods) jau buvo pabodęs ir žadėjau visam laikui mest, bet tikrai nesigailiu, kad visdar žiūriu. Nei viena serija neprailgsta.
            and when they pulled her from the wreck you know she
            still had on her shades
            they say that dreams are growing wild just this side of
            burma shave

Comment

• 154N45
              Narys

• 2009 10 02
              • 46

Na ka... senai beziurejau koki ilga shonen'a. >_< (aplamai ilgu vos pora perziurejas - Gintama ir Bleach. Kiti po ~50ep)
              Tai va... pasiskaiciau nuomones (gal jau simtais skirtingu visur prisiklauses ir prisiskaites xD) ir nusprendziau pradet ziureti. (oj kentes HDD ^^)
              Baiges (nezinia ar pavyks) edit'insiu.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• daimonass
                Forumo vilkas

• 2008 12 08
                • 354

Pradejau ziureti pries metus. Ir galiu pasakyti kad tai yra vienintelis Anime kuris tikrai man niekad nepabodo ziureti. Nors ir atrodo daug seriju, bet jai pradzia patinka, ta "piratu" ideja sunku atsikratyti, to laukimo kiekvienos serijos. Visiems rekomenduoju bent jau pameginti paziureti pirmuosiuos 50 ep
                Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

Comment

• Light
                  Rimtas forumo narys

• 2007 03 31
                  • 161

Na pasiryžau siustis ir žiureti gana tos RTl.. Dabar esu antro sezono pabaigoj ir galiu pasakyti super. Pirma piešimas labai geras nesuprantu kuo jis keistas. Na gal pirmose serijose kreivas kažkiek. Antra super veikejai kuriems galioja priežastingumo ir patirties dėsniai. Ne taip kaip kuriuose anime busiu evil be jokios priežasties ir viskas. Luffy turbut vienas įdomiausių personažų apskritai. Iš pradžių galvojau dar vienas Songokas power- no brain. Šiaip žiurint serijas atidžiai pamatai,kad taip nėra. Luffy turi beprotišką-idioto elgesį,bet toks nėra. Jis kartais visai protingai pašneka. Geri šalutiniai veikejai. vieninteliai nepatikę Smoker ir jo leitenantė dar nesupratau jų priežasčių toks jausmas Smoker piratas turėtų būti. Istorija labai epiška ir ilgai trunkanti. Skypėjos sage bus sunki jau esu matęs ,bet dar sykį žiurėsių. Dar vienas One Piece pliusių gerausiai ir detaliausiai sukurtas pasaulis. Rimtai pasakykite ,nors vieną įvairesnį. Vienintelis minusas šitame anime tos veikėjų istorijos panašios. Laiminga vaikystė po jos kažkas atsitiko žuvo kas nors ir prasisideda... Ok Choper istorijas ir Nami žiurint gali verkti. Bet kaži ar tą darysi per visas. Pripažinsiu ne vienas anime tiek ašarų neišpaudė kiek šitas ne nebent gungrave,bet labiau pabaigoje. Kas man dar patiko idealai šitame anime. Galima sakyti draugystė,laisvė,crew ištikimybė čia tas pats shit visuose anime. Bet čia taip nėra jie tikrai kažką sujudina emociškai. Dar įdomi mintis kiekviename Opening Roger balsas kokį sakinį apie laisvę ar svajones sako. Va dėl to aš netikiu kad One Piece lobis koks deimantas ar aukso liutas. Magijos tokios irgi nėra, gal koks velnio vaisius ypatingas. Kovos pasirodė dinamiškos ir ne per ilgos. Gaila,kad kokio 20 epizodų neparodė apie Roger ir jo kovą nors vieną. Palyginti Luffy ir jo idealą smagu būtų. Dar įdomu kaip pabaigoj visos svajonės į vieną sulips ir viskas bus toj vienoj saloj. Nors taip neturi būti aišku. Vnž geras anime,tik sunku harde laikyti didžiausias minusas. K-F subai bus S9 sagai?

Comment

• Wexus78
                    Naujokas
                    • 2010 02 20
                    • 6

Neseniai pradejau dometis anime bet perziurejau Naruto Shippuuden ,Bleach ir One Peace iki ongoing seriju bet One Peace is situ triju tokio didumo seriju skaiciaus yra geriausias nes kituose humoro buvo gal pirmuose 100ep o po to surimtejo ,o One Peace islaiko riba tarp rimto anime ir humoristinio ir tai yra geriausia ,o del piesimo tai jis toks tik pirmuosose 50-100 epu. ONE PEACE THE BEST

Paskutinis pakeitimas nuo Wexus78; 2010-03-06, 23:36.

Comment

• slezas
                      チャールズ
                      • 2010 01 23
                      • 57

Iš po tokio "Wexus78" komentaro nusprendžiau prisėsti ir pažiūrėti One Piece.Mane gazdino jo piešimas,bet jei iš 500 serijų toks piesimas tik 100 seriju tada "Povelniais mes JAMAM šitą anime"
                      *´¨)
                      ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
                      (¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Lietuviška anime online
                      (¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Anm.lt Forumas
                      (¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Anm grupė verčia
                      (¸.•´ (¸.• Mano peržiūrėtų Anime bei Manga sąrašas
                      (¸.•´ (¸.•
                      ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

Comment

• Negalius
                        Naujokas
                        • 2010 03 31
                        • 1

Taigi, prieš keletą mėnesių sėdėjau neturėdamas ką veikt, ir sugalvojau pabandyt pažiūrėt anime.. Niekada iki tol nebuvau žiūrėjęs (išskyrus kiek seniai per teliką DBZ ar YuGiOh..). Paskaitinėjau apie skirtingus anime, ir nusprendžiau pažiūrėt keletą epizodų One Piece.. Dar niekada nebuvau ant kažko šitaip užsikabliavęs.. Wow, tikrai nesitikėjau, tokio gėrio. Visų pirma istorija labai labai įtraukianti, pagrindiniai veikėjai labai "šilti". Nepaprastai daug emocijų.. Per vienus epizodus juokiesi susiriesdamas, per kitus verki kartu su veikėjais.. Neįsivaizduoju iš kur kūrėjai tokią lakią vaizduotę turi.. Anime apie piratus, tačiau jame yra visko.. Net vaiduoklių, transeksualų ir angelų.. (). Paskutines ~40 serijų, kurios dabar išleistos, sukramčiau per vieną dieną. Negaliu patikėt, kad dabar reikės po savaitę laukt ir pažiūrėt vos po vieną seriją..

5/5..

Comment

• Vytukas18
                          Naujokas
                          • 2010 08 08
                          • 2

Labai patiko, vertas demesio laukiu nauju epu, idomumas prasideda

Comment

• Siroiokami
                            Narys

• 2010 09 22
                            • 67

vienas geriausiu ongoing anime, kuriuos dabar ziuriu perziurejau ongoing serijas per 3 savaites (ye... i didn"t have a life back then -.-'') Is pradziu vengiau sito anime, bet kai vienas draugas pasake, kad tai tikrai geras, susigundziau... ir tikrai nepasigailejau kai ziurejau anime, daznai skaitydavau komentarus, ten daznai rasydavo, kad ziuri onepiece 2, ar 3 kart nuo pradziu. tada man tai gana keista atrode. bet kai pasiziurejau visas iki tada sukurtas serijas, pradejau per naujo ziureti man labiausei patikuses serijas
                            Dabar vienas epizodas per savaite mane zlugdo o kai dar suzinojau, kad autorius tik ipusejo sito master peace kurime T.T Vienintelis mano matytas anime, kuris privercia taip prisiristi prie veikeju (seriju skaicius tam padejo)
                            ONE PIECE =

Skeptiko rezimas

Comment

• BabyCakes
                              Naujokas
                              • 2010 10 15
                              • 9

Na teko man perziureti nemazai anime, bet vienintelis One piece "pataike i reikiama taska". Action, Comedy, Drama, Adventure, Fantasy taip viskas gerai susiderina. Atsimenu draugas pasiule paziuret sita anime is pat pradziu paziurejas pirmas serijas nebuvau suzavetas, nepatiko, bet seip ne taip prisiverciau paziuret dar pora seriju.. O nuo tada viskas ir prasidejo, uzkabino nerealiai! Ir One Piece yra vienintelis anime kuriame man patinka VISI veikejai. Laukiu nesulaukiu tolimesniu situ nakamos nuotikiu <3
                              O del prasto piesimo, tai tik toks pradzioje ~60 epu. O toliau grazu jau buna

Paskutinis pakeitimas nuo BabyCakes; 2010-11-07, 13:01.

Comment

• blue melons
                                Naujokas
                                • 2010 05 01
                                • 13

Labai idomus anime, ir veikejai originalus.
                                Spoileris:
                                Tik labai liudna kad Ace nuzudys.

Laukiu nesulaukiu 479 episodo ~
                                5/5~
                                P.S. the best site to watch One Piece

Comment

Working...