Kaichou wa Maid-sama!
Collapse
X
-
wikipedija- isspres visus jusu gincus ;D
Maid Sama!, known in Japan as Kaichō wa Maid-sama! (会長はメイド様!, lit. The Student Council President is a Maid!?), is a shoujo manga series by Hiro Fujiwara. .An anime adaptation is scheduled for TV broadcast in April 1, 2010.
ziurejau tik anime, mangos neskaiciau, bet girdejau kad kure pagal manga... tai viskas aisku dabar ;D
As tipiniu shoujo bruozu nemaciau. Is esmes: didelio ir nerealus haremo (vienintelis Usui jame galetu rastis, kiti yra per daug normalus), vaikiskos-mergaitiskos draugystes ir vaikisku-mergaitisku seilioniu (pagrindine personaze labiau nesa i tipine tsundere, nei apsiseilejusia romantike). Bet jau rodos ta vienoje ar kitoje formoje sakiau :PComment
-
As tipiniu shoujo bruozu nemaciau. Is esmes: didelio ir nerealus haremo (vienintelis Usui jame galetu rastis, kiti yra per daug normalus), vaikiskos-mergaitiskos draugystes ir vaikisku-mergaitisku seilioniu (pagrindine personaze labiau nesa i tipine tsundere, nei apsiseilejusia romantike). Bet jau rodos ta vienoje ar kitoje formoje sakiau :P
Seilėjosi ta prezidentė dėl to Usui, tik vėl gi, dėl brandesnės auditorijos nei SM tas buvo ne taip akcentuojama. Draugės irgi buvo. Usui sunkiausiu metu negelbėjo prezidentės kaip kad Tuxedo mask Sailor Moon? Kad vienos priešai buvo demonai, kitos nepaklusnūs vaikinai esmės nekeičia. Norint netgi galima kiekvienai Kaichou daliai rasti paralelę tame pačiame SM.
Panašumus su ta pačia SM galima ant pirštų skaičiuoti, lengva sąžine nurašant neatitikimus auditorijos skirtumams bei įsimaišiusiam gyveniškumo prieskoniui. Remiuosi SM, ne todėl, kad tai vienintelis shoujo, kurį mačiau, tiesiog platesnė auditorija yra jį mačiusi, tarp kurių tikiuosi bus ir pats tamsta "gurmanas" ir neprasidės vėl disputas "pirma serija pasako viską". Mahou Shoujo yra tas pats shoujo, tik su magijos prieskoniu. Subtilumu pasižymėjo Uta Kata, nuo kurio nė vieno nesupykino dar. Perimu pamažu iš tamstos sugebėjimą "apsimėtymo" diskusijos metu, skaitytoją supažindinti su anime, kurie tinkamai interpretuojami gali man pasiekti "pergalę" kovoje su malūnais. Prieš pradedant neigti žanro egzistavimą vien todėl, kad jis egzistuoja anime, kuris padarė neblogą įspūdį, suskaičiuokite iki tūkstančio. Visi.
Ir prieš veliantis į beviltišką ir "brandžią" diskusiją, BEE pasakė viską, ką reikėjo. Tai Shoujo, ir neigimas to nepakeis. Princas ant balto žirgo juo ir liks, nepaisant to, kad princesė iš pirmo žvilgsnio ir pati gali apsiginti bei todėl, kad mergaitės sulaukia ir 10+ amžiaus. Dar ir 17+ metų įeina į tikslinę shoujo auditoriją... O visada remtis tuo, kas žanre blogiausia... Hm, laikas išmokti matyti visumą, o ne rankioti kaulelius, siekiant įrodyti, kadjuoda tai balta.Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-10-06, 22:05.Comment
-
Na va dabar jau diskusija is apsikeitimo nuomonemis ir supratimu virsta link tipinio shoujo/shounen siuzeto - atleke riteris baltais sarvais ir gina viena vienintele imanoma tiesa. As eilini karta esu blogietis. Na, bet ir saunu, jie juk buna nepalyginamai idomesni uz tipinius pasaulio gelbetojus ar svieto lygintojus. Taigi reikia pabaksnoti savo ietimi, kad irodyciau, kad ji nera tokia jau buka kaip, kad Aramis eilina karta nupiesia.
Autorius AramisVisi Shoujo blogi
Autorius Aramisvisi sukuriami anime tik tipiniai savo žanro atstovai
Autorius AramisGal Nobelio laureato parašytas straipsnis
Killerbee snekas as supratau, ir suprantu kodel jis galvoja ta ka jis galvoja. Visgi Killerbee mintys manes niekaip neipareigoja. Bet kadangi, tu, Arami, nutarei man paaiskinti ka as turiu suprast, o ko neturiu, tai pazaiskim? Ar gal pagaliau supratai, kad irodinedamas sau, man nieko neirodysi? Tu gali matyti ar nematyti tu bruozu, bet jei jau prievartauji konkreciai mane, tai malonek tinkamai argumentuotis - argumentuotis mano supratimui, juk protingai sneketi uzsidarius savo pasaulelyje/savo supratime gali kiekvienas idiotas.
Beto, jau tradiciskai, raginu risti su populizmu, man tai tera zenklas, kad tamsta yra silpnas.
Autorius Aramisdėl brandesnės auditorijos
Mano supratimu sio animo tiksline auditorija yra pereinamasis amzius nuo shoujo iki yosei (na nebent nori tiketi, kad visos nekaltos mergaites virsta patyrusiomis per savo 18 gimtadieni - ne sekunde anksciau, ne sekunde veliau), t.y. butu apie 16-20 metu. Taigi sis animas nera shoujo arba, jei jau visai tiksliai, nera tipiniu shoujo - del brandesnio, labiau gyvenimisko pateikimo.
Disclamer! Cia visur turetu buti daug "mano supratimu". Taupydamas laika ir gailedamas klaviatura jo nerasau. Taip pat mano cia destoma nuomone nieko neipareigoja - turit savas galvas, jomis ir dirbkit.Comment
-
atvirai jau komenuoti veluoju bet....... sis anime yra geras linksmas ir pilnas romantikos. PATIKEKIT tai geras anime tik kad jums pasirodys kaip ir man kad ten nebuvo kaikuriu mangoje esanciu nutikimu tad visi prasau tikekites 2 sezono nors tikimibe is 100 procentu yra 45.👍 1Comment
-
Na iš tikrūjų tikiuosi, kad bus 2 sezonas, nes viskas lieka neaišku n.nSpoileris:Nesvarbu, kokia stipri bebūčiauAr stengčiausi kitiems įrodyti, jog niekuomet nepalūžtu,Kartais ateina ta akimirka,Kai nejučiomis skruostais pradeda riedėti ašaros...👍 1Comment
-
Is pradziu paziurejau anime kiek ten seriju tada buvo gal 24? nu nzn ir man labaj patiko. Poto pradejau skaityt manga ir dar dabar skaitau nes labai ydomu! Sprendziant is skyriu ir visokiu yvykiu kurie yra mangoje taj tikrai yra tikimybe kad padarys 2 sezona, bet kaip ten bus lieka neaisku. Nuu bet tikiuosi kad bus 2 sezonas👍 1Comment
-
-
Man patinka istorija ir t.t., bet, tiesą sakant, anime mane kažkiek nuvylė... Jis nebuvo blogas, tikrai ne, bet man, kaip skaitančiam šią mangą žmogui, anime nesugebėjo perteikti reikiamos atmosferos. Kažko trūko ir tiek. Jei bus antras sezonas, žiūrėsiu, bet... Na nežinau, gal čia mano problema, kad skaičiau mangą, bet anime jai tiesiog neprilygo. Gal jei nebūčiau skaičiusi, duočiau geresnį įvertinimą, bet turint su kuo palygint duodu 4/5👍 1Comment
Comment