Nu kodel tik tiek seriju...................nervina negaliu! Koks jiems pravalas daryti tokius trumpus anime kuriuose net pabaigos nera..................
Kaichou wa Maid-sama!
Collapse
X
-
OMG!!!! Nerealus anime! *.* Sukirtau visas 13 serijų per vieną dieną. Užsikawaiinau jį bežiūrėdama. *.* Turbūt nerealiausia yra Usui ir Misaki charakterių skirtumas. Tas mane ir užkabino. Be to tokia cute istorija. O jau apie pačią kavinukę net nebekalbu. *seilėjasi* Seniai nesu mačiusi tokio nerealaus anime! Be to sakyčiau jis be pabaigos... o.O Kažkaip tikėtina, kad bus daugiau. ^^Comment
-
tai kad ne 13 epizodu o jau 14 ir atrodo dar daugiau bus nors siaip man patiko nenorejau ziureti anksciau, bet ai pabandziau ir uzkabinoComment
-
Ouuuumaaayyygaaad... Išprotėjau dėl šito anime! Prieš gerus kokius 3 mėn radau atsitiktinai kelias serijas, tada trim dienom užsėdau mangą skaityt ir... Viskas, Usui tapo naujuoju meilės objektu D nerealus, nors galėtu mangą greičiau leist, užknisa laukt po mėnesį, o kartais dar ilgiau kol išeis sekantis chapteris :/Your Friendly affection is a bright light in my life, illuminating my soul and adding radiance to my lifeComment
-
geras anime!!!!!!
visada nekantraudama laukiu naujo epizodo ....Come ... Join the Dark Side ...
Comment
-
Atėjo laikas išsakyti nuomonę...
Šis anime - sugoi! Niekada nemaniau, kad taip užsikabliuosiu ant J.C. Staff studijos darbo. Ką jau bekalbėt apie tą nerealiai nuostabų Usui, kuris mato tik Misaki Ir dėl jos padarytų viską... argi ne pasaka? Man šis anime kaip narkotikas, pradėjau kažkurią dieną, ir tądien visus kiek yra epizodų peržiūrėjau Nuostabu, 6/5Comment
-
Aš tai kažkur skaičiau kad bus 26ep gal netgi ne vienas sezonas bus ... Aš pvz manga šio anime skaičiau tai ten buvo daugiau kaip 50 chapteriu o kaip juos visus i 26 serjas sutalpint ?
http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire3/b7767d5d39ff442e1f2a62bf56b7d3d71272030042_full.gi fComment
-
Jo aš ir manga skaičiau ... ir tikrai manau bus 2 sezonas gal net
nes jau 1 chapteris gaunas kaip 1 epizodas
o jų net 51 kolkas kiek skaičiau ir net dar bus tai nemanau kad visus sutalpins į 26 epizodusCome ... Join the Dark Side ...
Comment
Comment