Kaichou wa Maid-sama!

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Benulis
    Forumo maniakas

• 2008 10 04
    • 404

Nu kodel tik tiek seriju...................nervina negaliu! Koks jiems pravalas daryti tokius trumpus anime kuriuose net pabaigos nera..................

Comment

• Shappy
      Naujokas
      • 2009 11 25
      • 2

Ei, Ep'u bus 24...Neverkit gi cia...Jau yra 14, dar 10 liko...

Comment

• Endži
        Narys

• 2008 07 10
        • 43

OMG!!!! Nerealus anime! *.* Sukirtau visas 13 serijų per vieną dieną. Užsikawaiinau jį bežiūrėdama. *.* Turbūt nerealiausia yra Usui ir Misaki charakterių skirtumas. Tas mane ir užkabino. Be to tokia cute istorija. O jau apie pačią kavinukę net nebekalbu. *seilėjasi* Seniai nesu mačiusi tokio nerealaus anime! Be to sakyčiau jis be pabaigos... o.O Kažkaip tikėtina, kad bus daugiau. ^^

Comment

• xXnekoloverXx
          stray kuro neko
          • 2009 07 31
          • 9

tai kad ne 13 epizodu o jau 14 ir atrodo dar daugiau bus nors siaip man patiko nenorejau ziureti anksciau, bet ai pabandziau ir uzkabino

Comment

• Kaede
            Naujokas
            • 2007 04 07
            • 28

Ouuuumaaayyygaaad... Išprotėjau dėl šito anime! Prieš gerus kokius 3 mėn radau atsitiktinai kelias serijas, tada trim dienom užsėdau mangą skaityt ir... Viskas, Usui tapo naujuoju meilės objektu D nerealus, nors galėtu mangą greičiau leist, užknisa laukt po mėnesį, o kartais dar ilgiau kol išeis sekantis chapteris :/
            Your Friendly affection is a bright light in my life, illuminating my soul and adding radiance to my life

Comment

• fallenangel
              Come Join The Dark Side
              • 2008 11 29
              • 20

geras anime!!!!!!

visada nekantraudama laukiu naujo epizodo ....
              Come ... Join the Dark Side ...

Comment

• Esquisse

Atėjo laikas išsakyti nuomonę...
                Šis anime - sugoi! Niekada nemaniau, kad taip užsikabliuosiu ant J.C. Staff studijos darbo. Ką jau bekalbėt apie tą nerealiai nuostabų Usui, kuris mato tik Misaki Ir dėl jos padarytų viską... argi ne pasaka? Man šis anime kaip narkotikas, pradėjau kažkurią dieną, ir tądien visus kiek yra epizodų peržiūrėjau Nuostabu, 6/5

Comment

• Gvauz
                  Naras
                  • 2006 11 18
                  • 271

peržiūrėjau 4ep ir dropinau, nieko tokio įdomaus, tai duodu 5/10, nes pagrindinė veikėja kažkiek patiko

Comment

• kitteh
                    Never look back
                    • 2010 07 22
                    • 2

Siaip visai gud anime. Isties romance man nelabai sueina, bet sis toks gan nieko ^^ Aaand.. wth? nei 6, nei 13, nei 14 bus sio anime seriju. Ju bus 26 o.O
                    [COLOR=rgb(0, 0, 0)]Tears aren't the end of your sins[/COLOR].

Comment

• kitteh
                      Never look back
                      • 2010 07 22
                      • 2

Btw, pritariu Alexiukui - sis isties labai panasus i Special A. Kai kurios emocijos isreiskiamos labai panasiai abiejuose anime ir net piesimas man pasirode panasus o.O
                      [COLOR=rgb(0, 0, 0)]Tears aren't the end of your sins[/COLOR].

Comment

• Karollina0413
                        Kill me on midnight.
                        • 2009 09 12
                        • 5

Aš tai kažkur skaičiau kad bus 26ep gal netgi ne vienas sezonas bus ... Aš pvz manga šio anime skaičiau tai ten buvo daugiau kaip 50 chapteriu o kaip juos visus i 26 serjas sutalpint ?

http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire3/b7767d5d39ff442e1f2a62bf56b7d3d71272030042_full.gi f

Comment

• BLACK cat
                          Narys
                          • 2010 07 09
                          • 58

tox mergaitiskas anime lb uzkabino,tai ce trinu leteneles,jau 17 epa siunciuos,tik kad baisei ilgai laukt reikia

Comment

• fallenangel
                            Come Join The Dark Side
                            • 2008 11 29
                            • 20

Jo aš ir manga skaičiau ... ir tikrai manau bus 2 sezonas gal net
                            nes jau 1 chapteris gaunas kaip 1 epizodas
                            o jų net 51 kolkas kiek skaičiau ir net dar bus tai nemanau kad visus sutalpins į 26 epizodus
                            Come ... Join the Dark Side ...

Comment

• NeXuS
                              in-control
                              • 2009 12 25
                              • 40

Anime pasirode idomus, a bit cheesy, bet idomus , manau reiks ta proga manga paskaityt ^^
                              Power. Style. Control.

Comment

• animegirl
                                Narys
                                • 2007 10 19
                                • 39

kuo toliau, tuo labiau serijos man filerius primena, bent 20 serijos 2 puse tai tikrai neidomi. Liko 6 serijos, o viskas kaskaip per letai vystosi :{

Comment

Working...