Tai iš viso bus 13 episodu šito anime ir ji baiks rodyti 2010-06-24 tai megaukites geru anime nes dar išleista tik 6 episodai bet geri yra kas pasijuokti xD
Kaichou wa Maid-sama!
Collapse
X
-
Jau 6 peržiūrėjau ir visa patiko, tik USUI kartais baisiai nervina..Comment
-
Tikrai labai fainas anime, kai skaičiau manga, net nesitikėjau, kad bus išleistas anime.. , piešimas mane irgi labai nustebino, nes jis tikrai labai gražus , bet anime freak tinklapį, ten 7 epai to anime , tai manau, kad tas anime kiekvieną šeštadienį pasirodys, tikėkimes, bus daugiau jų, nes jeigu bus tik 12 epų, tai nelabai būtų faina, nors svarbu, kad yra toks anime, kuris su įdomia istorija ir comedija. Veikėjai irgi labai faini.Comment
-
Sudomino šitas anime, gaila, kad vis dar on-going.. :/ Šiaip užsikabinau kažkur tik gal nuo 4 ar 5 serijos, matyt pripratau prie tų visų greito siužeto ir lengvo pobūdžio anime kurie paskutiniu metu dominuoja mano "downloads" folders
Ššiaip man pasirodė tikrai gan rimtas anime (iš romantinės pusės), daug kas sako, kad labai juokingas, na man jis nepasirodė LABAI juokingas bet privertė kartas nuo karto nusišypsoti, matyt dėl to, kad mane labiau juokina sarkazmas o ne ironija.
Manau vertėtų pamatyti šį anime comedy-romance anime fanams.Comment
-
Labaj geraas anime~~
Visiems tOkio pObudzio gerbejams rekOmeenduOjuu ;D
O del serijuu taj jauu 8 tjuri buut! (Pagal Wikipedia) Laukjam tOljau ;DDComment
-
Comment
-
-
👍 4
Comment
Comment