anime pradėjau domėtis tik po šio filmo, labai geras filmas, negalėjau akių atitraukt
Howl's Moving Castle
Collapse
X
-
taip taip, daviau 5...eilinisyk, bet maziau duoti negaliu. visu pirma tai cia mano geriausiais matytas Ghibli. ziurejau per btv su gan neblogu lietuvisku igarsinimu tai buvo isties smagiai praleistas laikas, nors siaip jau anime movie ziuret man yra kancia, ir nz kodel...tiesiog sunku issedet ir tiek. labai patiko tas vaikinas burtininkas ir jo istorija, vienas is tokiu mylimiausiu vyrisku personazu netgi tapo man.
kai del to nepakankamo charakterio isvystymo ir ju emociju atskleidimo, tai gal ir gerai jog nebuvo pernelyg i tai gilinamasi, nes tada butu nukenteje kiti elementai. visgi reikia sutilpti i movie time formata. o tai kad ji ten susitaike su savo senatve, tai manau cia grynai pasakinis elementas. juk ji gyvena pasaku saly, kur viskas kitaip viskas kas atrodo amzina kartu ir laikina. gi pradzioj ji visa tai gan audringai isgyveno...manau nuobodu butu buve ziuret, kaip ji ten saves gaili kokiam tamsiam kamputi visa susidepresavus. pasaka juk turi teikti malonuma per daug nesigilinant i viskaNeziuriu anime su LT subais.Comment
Comment