nuostabi istorija.labai graziai nupiesta, idomus siuzetas...tik va....man kazko vis truko... ir kalbu ne apie pabaiga....
Howl's Moving Castle
Collapse
X
-
Na man sis anime gan patiko, toks mielas ir siltas( pabaijga teko per pc paziuret 'T_T)
na gal ir niekuo nenuvyle, piesimas grazus,na tiesiog wiskas sawo wietose dabar planioju parsisiust Laputa- castle in the sky, tik beda:
maziausias filmo dydis 4,5 gb. X.x su mano netu tai nerealu parsisiust.Comment
-
man taip gan visai patika, tik nepakirtau kam inai ta Kalciferi isnese, o paskui parnese i griuvesiusSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
kalciferis laiko du frontus - pacia pili ir ziurova nuo isjungimo gal ir ne visai taip, bet vistik is tokio rezisieriaus tikejausi kazko idomesnio ir ... aiskesnio kai kurias vietas isvis sunku suprast ir paskui galvoji ar isvis ju ten reikejo... siaip ar taip su mizyakio magija ir kalciferio pagalba tikrai imanoma paziureti net iki galoComment
-
Neblogas anime, nors ir vietose buvo neaiškumu ir per daug greit išsirutuliojusio siužeto vingių, bet daviau 5/5. Visgi buvo tai kas kabina žiūrova ir nepaleidžia iki pabaigos. Pritariu halogenas tuo pačiu - Miyazakis geriau galėjo, bet šitas masėms sueis ir taipComment
Comment