Kimi ni Todoke /Kimi ni Todoke 2
Collapse
X
-
Comment
-
Nežinau , yra labai daug minusų ir pliusų .Galiu pasakyti, kad jei pagrindinės veikėjos sawakos mimikos vežė ir jos kuklumo sukeldavo isterinį juoką pirmame sezone, tai antrame vos neverkiau iš nevilties .Kažkaip jis man neišbaigtas .Norėtųsi daugiau sužinoti apie antraeilius veikėjus ...O db sukosi viskas apie Sawako , bet vistiek sulindo anime gan neblogai .Iš pagarbos pirmam sezonui duodu 4/5Comment
-
Šį anime vertinu teigiamai. Man jis toks šiltas, nežinau savotiškas, švelnus, sukėlė gerus pojūčius. Meilė, drovumas viskas kartu. Patiko jos draugės, visai kitokios asmenybės. Gal jo, daug ašarų ir truputį tempia per daug istoriją, galėtų būt daugiau judesio. Bet vis tiek, bendras vaizdas patiko 5/5Comment
-
Hmz pirma sezona perziurejau visai teigimai, su antru jau atsirado bedu. Jie viduri sezono priejo jau to tashko kada Sawakos nesugebejimas paziureti realybej i akys mane tiesiog pradejo siutint. Neisivaizduoju ant kiek galima buti savo pasaulelije uzsidarusiam kad VISKA ka tau sako interpretuoti kitaip negu akivaizdu. As daugiau negu negaliu pakesti toki zmoniu elgesi, cia pns kaip miunhauzeno sindromas.. zmogus nori demesio bet jisai jo neigiai, panasiai elgiasi ir emo. klausimas ar reikia tokiems isvis padet ir gint ar tegul geriau gyvenimas ismokins...? Vnz jeigu tiek snargliu neprisikauptu viduri sezono vertinciau 4.5 bet dabar tai net 3.5 vos vos. man sitas anime krito ant tiek kiek ir EF, va ten tai snargiynas paaugliskas dar tas.. o cia truputi rimtesne istorija bet per toli nuejo. Jeigu du zmones prisipazysta viens kitam ir is ju abu mano kad jie viens kita atstume tai atsiprasau, cia jau kazkaip is dveju reiketu pas psihologa, o pasakyta buvo viskas gan straightforward kad manyt kitaip negu yra.
Ten buvo tokia scena kai Ume KURUMIZAWA griebe Sawako uz snukio, tai dar reiketu kad jinai suduotu jai kad truputi smegenine pakratytu.. ir visas emo'mizmas praeitu.
BET, trecia sezona as paziureciau nes tiek istverus toliau visgi verta pamatyt kas vyks =)Paskutinis pakeitimas nuo holms; 2012-07-08, 08:33.Comment
Comment