おおかみかくし(Spirited Away by the Wolf) - Pabėgęs su Vilkais - Režisierius: Takamoto Nobuhiro Studija: AIC; Transliacija: 2010-01-07 ∼ 2010-03-26 Žanras: Veiksmas, detektyvas, antgamtinis, trileris, siaubas; Panašūs anime: Aoi bungaku, MONSTER; AniDB reitingas: 5.77(38); Trukmė: 12 TVep. x 24min (11 pagrindinė istorija + 1 užpildas). YouTube:Opening / Ending / Trailer Manga: Ookami Kakushi - Keshi Murasaki no Shou, Ookami Kakushi - Fukahi no Shou Aprašymas: Paprastai žmonės ima bijoti to, ko nesupranta, arba kam prilygti negali. Į tai atsižvelgiant aukštai kalnuose buvo įkurtas kaimas, turintis vieną labai didelę ir šiurpią paslaptį, kurią išlaikyti sekėsi visai neblogai, bent jau iki vyksmo vietoje pasirodė pagrindinis herojus. Hiroshi Kuzumi - šešiolikmetis paauglys, atsikraustęs į Jogamachio kaimą kartu su seserimi ir tėvu. Augęs keistoko tėvo - mistiko auklėjimas, vaikinas nebuvo labai populiarus buvusiose savo gyvenamosiose vietose, tačiau šiame miestelyje įvyksta stebuklas, visi jį vos ne ant rankų nešioja, o viena mergina vos jį išvydusi ima simpatizuoti jam. Viskas gal ir būtų gerai, jei ne Hiroshi klasės prezidentė Kushinada Nemuru, vieną kartą Hiroshiui puse lūpų prasitarusi: "Kad ir ką bedarytum, venk senamiesčio". Senamiesčio tamsoje dar sklando senųjų dienų šešėliai, grasinantys naujajam Hiroshio gyvenimui, ką suprasti jis ilgai netrunka... Veikėjai:
Autoriaus reziumė:
Vaizdai iš Anime: Spoileris:
|
Ookami Kakushi
Collapse
X
-
Ookami Kakushi
275 (šedevras!)11.11%3429.63%8355.56%1520%01 (neverta dėmesio)3.70%1Žymos: Nieko -
-
Šeip šlamštas, bet su pretenzija. Kaip tik ta pretenzija ir privertė žiūrėti pradžią, o vėliau nebuvo kur dėtis. Buvo truputi mistikos ir paslapčių, bet po 5 ep jau buvo viskas aišku, o Atmosfera iki "Tvin Pykso miestelio" nedatraukia...
Spoileris:Žmonių pavirtimas pabaisomis nuo nekalto bučinuko....juokas vienas.
5 iš 10 už gražų raudoną mėnulį.Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2010-03-29, 22:10.👍 2Comment
-
Ne visai. Kol nepamatysi apie ką kalba eina, jokie komentarai nepadės. Kiekvieno poreikiai skiriasi, taigi gal Tamstai ir patiks Haremo tipo veikėjai detektyvinėje istorijoje su antgamtine tematika.
Bet spręsti ne man Jei manyčiau, kad neverta, nebūčiau rašęs aprašymo. Killerbee nebūtų pastebėjęs pretenzijos, būtų nekomentavęs. Gal Tamsta rasi kažką, ko mes nepastebėjomComment
-
Ne visai. Kol nepamatysi apie ką kalba eina, jokie komentarai nepadės. Kiekvieno poreikiai skiriasi, taigi gal Tamstai ir patiks Haremo tipo veikėjai detektyvinėje istorijoje su antgamtine tematika.
Bet spręsti ne man Jei manyčiau, kad neverta, nebūčiau rašęs aprašymo. Killerbee nebūtų pastebėjęs pretenzijos, būtų nekomentavęs. Gal Tamsta rasi kažką, ko mes nepastebėjomComment
-
Hiroshi Kuzumi pritvot, ir kaip reikalas, buvo kiles noras ne viena ir ne du kartus... potencialo buvo, bet kazko tikrai pritruko... jau pradeda knist nieko doro neveikiantys veikejai, kurie yra pagrindiniai, bet absoliuciai nieko padaryt negali ir per visa anime tik bega ir verkslena "kaip jis nieko nesupranta" ir dar tas: "o ne... visa tai del mano kaltes" o taip db parodyk savo gera sirdi patikek visu gerumu ir pasaulis nusvis kitom spalvom ( maciau 9 epus, tai paskutinis sakinis gali buti ir pakeistas po likusiu 3..) deja, teks uzbaigt ziuret, nes visgi pradejau...Comment
-
As ir padejau ziuret, tiek pat kiek ir scissor77 paziurejau, toks visai nieko, mazai kalbama apie vilkus, labiausiai noreciau suzinoti daugiau apie Nemuru. However, gal kitose serijose ir bus apie tai snekama. Tik pastebejau, kad siame anime visiskai nesijaucia 'siaubo' (kaip pamineta zanre).
nesakyciau, kad jau yra toks blogas ir t.t., gal duociau 7 ar 8/10. vis delto anime iki galo nepaziurejau, tai is anksto nlbj megstu vertinti, gal gale paaiskes pats idomiausias dalykas~👍 1Comment
-
Aš pažiūrėjau gal 3 epizodus, bet žadu žiūrėti iki galo, nors nelabai traukia. Paprasčiausiai nemėgstu numesti.
Jau pradžioje pastebėjau, kad istorija nėra įtraukianti, ne taip, kaip kituose anime, kad nuo pirmos serijos be galo sudomina ir nekantraudamas lauki kito epizodo.
Vertinti dar negaliu, nes mažai pažiūrėjau... Vertinimas ir kt. bus vėliau. :}
P.S. Kažkas minėjo mėnulį. Jis tikrai labai gražus :33Comment
-
man tj patinka dar ta reklama su vilku ir vaisias:"Hassaku! Hassaku!" ,lyg si reklama kazka reikstu tolimesnese serijose. Seip , toks 'lengvas' anime, kad proto labai neuzkrauna. ; )Comment
-
Sitas anime manes nesuzavejo, ciut perziurejau visa, nes pagrindinis veikejas taip mane uzkniso, kad norejosi ji padegti. Kiti veikejai kaip ir neuzkliuvo, bet jis tai kazkoks baimes gniuzulas. Piesimas sito kurinelio tikrai ne vienas is geriausiu (man uzkliuvo kompiuterinis piesimas), bet ziureti galima, istorija taip pat normali. Jeip pabaiga but buvusi pribloskianti tikrai jis pakiltu reitinge, bet dabar 3/5.Comment
-
Serijalo pradžia buvo intriguojanti, todėl kažkiek buvau sudomintas, bet palaipsniui visas įdomumas blėso. Veikėjai perdaug mieli ir gražūs, kaip siaubo anime. Pagrindins veikėjas išvis... nepasaint to, kad jį įgarsino moteris, tai jį net padarė pažeidžiamą kaip moterį, o paskutinėje serijoje jį net aprengė kaip mergą. Nors anime prasidėjo rimtai, bet iki galo to rimtumo nesugebėjo išlaikyti. 6/10Comment
-
Vidutinybiu vidutinybe todel ir vertinu vidutiniskai 3/5. Net nera ka komentuoti, nebet labai i merga panasu pagr veikeja - visiska haremini meme ir ziauriai uztesta pradzia, plius siaubo beveik ne zenklo. Kaip siaubiako parodija gal ir praeitu, bet tada nereikejo visko padaryt perdaug rimtai.Comment
Comment