れでぃ×ばと!(Ladies versus Butlers!) - Damos prieš Liokajus! - Režisierius: Ootsuki Atsushi Studija: XEBEC; Transliacija: 2009-12-29 ∼ 2010-03-23 Žanras: Mokyklos gyvenimas, komedija, erotika, haremas; Panašūs anime: Princess Lover!, Ichigo 100%, Sakura Diaries, Kanokon; AniDB reitingas: 6.35 (381); Trukmė: 12 TVep. x 24min.; ? OVA x 3 min; 1 AMV x 3 min. YouTube:Opening / Ending / Trailer Manga: Ladies Versus Butlers! Aprašymas: Hino Akiharu, vargšas vaikinas, nuo vaikystės gyvenęs sau vienas įvairiose įtėvių šeimose, nusprendė, jog nenori būti kažkam našta, todėl pasirinko mokyklą internatą, ir dar ne bet kokią, o senas tradicijas turintį Damų - Tarnų. Tai tikriausiai tapo lemtingu jo gyvenimo žingsniu. Jau pati pirma diena tapo jam didžiuliu išbandymu - kažkodėl visos merginos vos jį pamatę nusprendė, jog jis jas nori išprievartauti, ir susirinkusios į minią vos jo nesudraskė... Negana to, Hino sutiko ir savo vaikystės draugę, kuri turi labai jau keistų polinkių psichiškai kankinti žmones, blondinę su kasomis kaip dviem grąžtais, nevykėlę tarnaitę kuri nieko nesugeba atlikti tinkamai. Ši linksma istorija - Hino mėginimas pritapti bei naujų simpatijų susiradimas, su daugybe erotikos elementų. Veikėjai:
Autoriaus reziumė:
Vaizdai iš Anime: Spoileris:
|
Ladies versus Butlers!
Collapse
X
-
Ladies versus Butlers!
505 (Nuostabu)32.00%16444.00%22314.00%720%01(Neverta dėmesio)10.00%5Žymos: Nieko -
Keista, prie charakteriu info itraukei vos keliuose epizoduose pasirodanti narciza, kai tuo tarpu apie Hino kambarioka Daichi ne žodelio. Pats anime man visai patiko. Ko tikejausi iš jo ta ir gavau su kaupu. Konkrečiau, komedijos ir ecchi , tiesa pastarojo čia kur kas daugiau nei pirmojo. -
Taip padariau dėl to, kad netyčia nesigautų spoileris. Todėl įdėta daugiausia antraplaniai veikėjai ir tik trys pagrindiniai.
Pavadinčiau tai išskaičiavimu, ne keistumu. Visi bent kažkiek glaudžiau susiję yra out'inti iš aprašymo sąmoningai. + jis ypatingesnis komiškas personažas, kuris gali sudominti anime peržiūra.
Svarbiausia aprašyme sudominti, o ne suspoilinti siužetą, o tam aš turiu savo taktiką, išskiriant kad ir antraplanius, bet charakteriu išskirtinius veikėjus, kurių šiame anime ypač netrūko ir jie pasirodė jau pirmoje serijoje.
Jei tokių nėra, pasitenkinu pagrindinių veikėjų aprašymu.Comment
-
-
Silpna ir neužbaikta istorija , nors dabar haremams tai labai būdinga. Pirmą kartą taip manes nejaudino ecchis ,o labiausisi didelės krūtys. Kažkas negerai šitam anime , nemoka patekti erotišku mometu tai,p kad stebintu, nes viską nuspėjau iš anksto. Na o viskas kita (komedija, vekejai, piešimas, įgarsinimas) buvo pakankamai gerai.
P.S. Kažkokia nesamonė ta special serija, įžeidė mano ecchi isitikinimus.Comment
-
Pridėk dar Kanokon, ten piešimas visiškai toks pats, o ir ecchio kiekis nemažesnis.
O apie patį naime galiu pasakyti tiktiek, kad man jis patiko, puikiai atliktas ecchis, istorija nieko labai kabinančio, bet žiūrisi labai gerai, daug linksmų momentų taigi nuotaikai pakelti, akis paganyti ir laikui prastumti šis anime puikiai tinka. Daviau 8+/10.Comment
-
Apsidžiaugiau, kad pagaliau normalus haremas, bet suklydau. Erotika? Taip. Komedija? Tarkim. Haremas? Vargu.... Paaiškinsiu kodėl. Kas yra berniukas hareme? Žvaigždė apie kurią skraido mergaitės aka planetos. Čia gi berniuką užgožia dviejų mergaičių kova. Serialo stiprioji vieta toli gražu ne personažai. Bernas kvailas kaip bato aulas, loli, aikštinga princesė ir t.t. Iš jų išsiskiria nebent Tomomi Saikyou dėl savo dviveidiškumo ir taip retai matomų normalių papų. Užtat su mokyklos direktorę kūrėjai perlenkė lazdą. Siužeto nėra. Pati mokyklos idėja yra absoliučiai kvaila. Stiprioji vieta yra drąsi ir atvira erotika. Net nesitiki, kad ne dvd versiją žiūrėjau. Aišku tai nėra daug, bet daug anime ir tuom pasigirti negali. Va už pabaigą pora didelių minusų.
7 balai už didelį spenelių kiekį.Comment
-
Serialo stiprioji vieta toli gražu ne personažai. Bernas kvailas kaip bato aulas, loli, aikštinga princesė ir t.t. Iš jų išsiskiria nebent Tomomi Saikyou dėl savo dviveidiškumo ir taip retai matomų normalių papų.
Užtat su mokyklos direktorę kūrėjai perlenkė lazdą.
Stiprioji vieta yra drąsi ir atvira erotika. Net nesitiki, kad ne dvd versiją žiūrėjau. Aišku tai nėra daug, bet daug anime ir tuom pasigirti negali.
Kita mano nuomonė aprašyme, pagalvosiu kaip Jūsų nuomonę įkomponuoti į jį, nes tai pirmas rimtas akmuo į jo daržą, nors ir ne toks didelis, įvertinimas silpnas ketvertas.
O džiaugtis matyt buvo Jums per anksti, nes hareminiuose anime mūsų skoniai prasilenkia kažkur pusiaukelėjeComment
-
Čia jis ir buvo žvaigždė, be kita ko. Net ir kažkokie neaiškios lyties personažai prie jo trynėsi. (na jau ir nekalbant, kad dėl jo ta aršiausia kova ir vyko, kažkodėl paliekant jį ant "atsarginių suolelio") Anyway, palyginus su kitu šiuo metų hareminiu anime, šis man sublizgo jau vien dėl normalesnių santykių, o ne to "išgelbėk pasaulį, gauk krūvą mergų ir gyvenk susimetęs kol atsibos", kuo pasižymėjo Omamori Himari. Kaip pažiūri pasirinkimas ne per daug platus, tačiau šis bent jau tvirčiau stovi ant kojų. Nors aišku, tai kad paskutinėje serijoje nesuprato kaip kas ir kodėl vyksta visai nejuokinga, greičiau verkti norisi, bet...
Dėl veikėjų, vėlgi, minėjau jog jie šabloniški, bet ne iki tokio lygio "alpt, aš tave myliu" "alpt, aš tave pamačiau nuogą" "alpt, mane pabučiavo važiuosiu į Ameriką ir pasislėpsiu nuo visų". Pati ta loli princesė man yra dviejų pagrindinių veikėjų iš "Princess Lover" hibridas - turi savo nuomonę, turi garbingą giminės istoriją ir savų pareigų, kurias stengiasi atlikti bet kuriuo atveju. Nuo šablonų jau nepabėgsi, o ir tie bandymai tokie nevykę, kad liūdna darosi. O čia - veikėjai šimtą kart matyti, bet nekrentantys iki Sahashi Minato lygio, bei nekylantys iki tokių aukštumų kaip School Days pagrindinis veikėjas. Nuo pastarojo mane dar ir dabar purto.
Na čia jau sprendimas žaisti priešingybėmis - direktorė buvo labai vaikiška, jos pavaduotoja griežtumo įsikūnijimas. Juk Tamstai įstrigo viena iš dviejų, argi ne?
Mano atsakymas du žodžiai - Aki Sora. Tik gaila, kad kol kas tik viena OVA tėra, ir neaišku kas ten su juo toliau bus. Juk vis dėlto žiemos sezono anime. Čia erotikos atvirumo prasme, neturint galvoje jog ten dar ir incest yra...
O džiaugtis matyt buvo Jums per anksti, nes hareminiuose anime mūsų skoniai prasilenkia kažkur pusiaukelėjeComment
Comment