Ladies versus Butlers!

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

    Ladies versus Butlers!


    れでぃ×ばと!(Ladies versus Butlers!)
    - Damos prieš Liokajus! -


    Režisierius: Ootsuki Atsushi
    Studija: XEBEC;
    Transliacija: 2009-12-29 ∼ 2010-03-23
    Žanras: Mokyklos gyvenimas, komedija, erotika, haremas;
    Panašūs anime: Princess Lover!, Ichigo 100%, Sakura Diaries, Kanokon;
    AniDB reitingas: 6.35 (381);
    Trukmė: 12 TVep. x 24min.; ? OVA x 3 min; 1 AMV x 3 min.
    YouTube:Opening / Ending / Trailer

    Manga: Ladies Versus Butlers!






    Aprašymas: Hino Akiharu, vargšas vaikinas, nuo vaikystės gyvenęs sau vienas įvairiose įtėvių šeimose, nusprendė, jog nenori būti kažkam našta, todėl pasirinko mokyklą internatą, ir dar ne bet kokią, o senas tradicijas turintį Damų - Tarnų.

    Tai tikriausiai tapo lemtingu jo gyvenimo žingsniu. Jau pati pirma diena tapo jam didžiuliu išbandymu - kažkodėl visos merginos vos jį pamatę nusprendė, jog jis jas nori išprievartauti, ir susirinkusios į minią vos jo nesudraskė...

    Negana to, Hino sutiko ir savo vaikystės draugę, kuri turi labai jau keistų polinkių psichiškai kankinti žmones, blondinę su kasomis kaip dviem grąžtais, nevykėlę tarnaitę kuri nieko nesugeba atlikti tinkamai.

    Ši linksma istorija - Hino mėginimas pritapti bei naujų simpatijų susiradimas, su daugybe erotikos elementų.






    Veikėjai:



    Akiharu Hino




    Selnia Iori Flameheart




    Tomomi Saikyou




    Vyrukas kaip priklauso. Nei per kvailas, nei per jautrus, nors labai nesupratingas kai tai prieina prie meilės reikalų. Jo tėvams žuvus buvo vėtomas ir mėtomas, kol pagaliau pateko į šią mokyklą. Jo vaikystės svajonė "Tapti gera nuotaka"... Dėl jo išvaizdos, jo privengia merginos.
    Pirmoji Hino mokykloje sutikta ir "išniekinta" mergina. gal tai ir buvo jų konfliktų pradžia. O šiaip, ši jaunoji dama - Europos kilmingoji, labai atsakingai žvelgianti į šį titulą. Įdomiausia jos savybė - kasos - grąžtai imantys suktis, kai ji susinervina.
    Tikriausiai girdėjote E. Presley dainą "You are the Devil in Disguise". Taigi turime mielos išvaizdos mergaitę, kuri kartais atskleidžia savo tikrąjį veidą, nors vestuvėmis dar ir nekvepia. Taigi, Tomomi buvusi Hino bendraklasė bei draugė, labai mėgusi jį vaikystėje kankinti...



    Mikan




    Kaede Tenjouji




    Toichiro Kazamatsuri




    Seniai seniai skrajojo toks posakis - moteris su tam tikrais priedais. Ši mokytoja - viena iš tokių. Vadovauja tarnų mokymo skyriui, ir išspaudžia iš jų viską. Labai jau konservatyviai rengiasi, visada pasitempusi, pilkos pelytės tipo, tačiau tiek mokiniai, tiek direktorė jos bijo...
    Ji - tikras vaikas širdyje, nors ir vadovauja mokymo įstaigai. Jos galvoje visada pilna įvairių kvailysčių... Labai domisi visomis paskalomis, bei draudžiamomis istorijomis su Boy x Boy, todėl dažnai skaito su tuo susijusias VN. Elgiasi impulsyviai.
    Žinote pasakojimą apie Narcizą? Taigi šis žmogus yra to tipo, kai save myli labiau už viską. Nelabai suprasi kokio galo, bet lenda jis kur tik papuola, ir demonstruoja savo grožį. Hino bendraklasis, penktas vaikinas klasėje, nors figūruoja tik intarpuose.



    Mitsuru Sanke




    Sanae Shikikagami




    Shingo Todoroki




    Vienas iš Hino bendraklasių, berniukas dėl kurio lydosi mergaitės. Vienas pirmųjų su kuriuo Hino susidraugauja. Šiaip tylus vaikis, neišsiskiriantis iš minios, tačiau svajojantis sukurti šeimą ir pasiimti paskolą atskiram namui.
    Šios veikėjos dažniau matysime grožybes, ne veidą, kadangi ji tokia nevykusi, kad net baisu. Klupinėja lygioje vietoje. Ir kaip manote, kas nuo to dažniausiai nukenčia? Ogi Hino. Nors skųstis jis neturėtų, dažniausiai viskas baigiasi 69 poza.
    Kas nors matė gerą erotinį - komedinį anime be draugelio perverto? Labai abejoju. Čia pervertas - Todoroki. Savo vaidmenį jis atlieka labai puikiai - išmano tą reikalą vyrukas. Jis yra kaip ir Hino - ignoruojamas klasiokių.



    Autoriaus reziumė:



    Žiemos perliukas, sublizgėjęs savo kategorijoje. Jame yra visko - ir fan-serviso, ir romantikos, ir komedijos, ir truputėlis tragedijos, ir apsieinama be pabosti jau spėjusių super merginų bei milžiniškų kovų gelbėjant pasaulį.

    Šiandien pamačiau paskutinė seriją, kurioje radau visa tai, ko tikėjausi. Nors gal ne visai. Pritrūko vieno aiškaus atsakymo, bet tokie jau tie haremai. Taigi, dabar mėginsiu trumpai apžvelgti visą anime, t.y. visas dvylika serijų.

    Stipriausia šio anime pusė yra ne erotika, ir galų gale net ne komedija, o veikėjai. Šablonai taip smagiai pakoreguoti, kad nesijauti tartum matytum tą patį n-tajį kartą. Visi veikėjai turi savitus charakterius, savo tikslus ir paslaptis, kurias pamažu sužinome, tačiau tikrai ne per greitai, todėl laikas praleistas su "Damomis prieš Liokajus" prailgti neturėtų.

    O jeigu jums ne tokios įdomios visos intrigos bei draugystės, tada lieka komedija, kuri taip pat visiškai nenuvilia, o labai linksmai žiūrisi - protingas pagrindinis veikėjas, taip ir nesupratęs pabaigoje kas ten įvyko. Tokių dalykų pasiilgau.

    Nors kaip ir haremas buvo su daugiau nei dviem narėm, tačiau tik dvi ėmėsi kažkokių veiksmų, arba bent jau nepasidavė - todėl siužeto varomąja jėga tapo varžybų siužetas. Nors tas varžybų siužetas gundymu visai nekvepia, greičiau platoniška meile su naktine nemiga nesugebant pasakyti "myliu".

    Na iš tikro tai likau labai patenkintas šiuo anime, jis turėjo visa, ko tik galėjau tikėtis - platų veikėjų pasirinkimą, ne per daug išsišokėles mergaites, bei truputį liurbį veikėją. Na ir aišku daugybę varžybų be vulgaraus atspalvio dėl mylimojo dėmesio. Pats geriausias dalykas, kurį mačiau šią žiemą, 10/10, 5+/5.



    Vaizdai iš Anime:




    50
    5 (Nuostabu)
    32.00%
    16
    4
    44.00%
    22
    3
    14.00%
    7
    2
    0%
    0
    1(Neverta dėmesio)
    10.00%
    5
  • Shenn
    Forumo ligonis


    • 2009 09 21
    • 539

    #2
    Keista, prie charakteriu info itraukei vos keliuose epizoduose pasirodanti narciza, kai tuo tarpu apie Hino kambarioka Daichi ne žodelio. Pats anime man visai patiko. Ko tikejausi iš jo ta ir gavau su kaupu. Konkrečiau, komedijos ir ecchi , tiesa pastarojo čia kur kas daugiau nei pirmojo.

    Comment

    • Aramis

      #3
      Autorius Shenn
      Keista, prie charakteriu info itraukei vos keliuose epizoduose pasirodanti narciza.
      Taip padariau dėl to, kad netyčia nesigautų spoileris. Todėl įdėta daugiausia antraplaniai veikėjai ir tik trys pagrindiniai.

      Pavadinčiau tai išskaičiavimu, ne keistumu. Visi bent kažkiek glaudžiau susiję yra out'inti iš aprašymo sąmoningai. + jis ypatingesnis komiškas personažas, kuris gali sudominti anime peržiūra.

      Svarbiausia aprašyme sudominti, o ne suspoilinti siužetą, o tam aš turiu savo taktiką, išskiriant kad ir antraplanius, bet charakteriu išskirtinius veikėjus, kurių šiame anime ypač netrūko ir jie pasirodė jau pirmoje serijoje.

      Jei tokių nėra, pasitenkinu pagrindinių veikėjų aprašymu.

      Comment

      • Gecas
        Rock And Roll Child

        • 2010 03 09
        • 137

        #4
        vienas iš geresnių ongoing labai linksmas ecchi
        Objektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.

        Comment

        • ciombiukas
          Forumo maniakas




          • 2009 09 18
          • 463

          #5
          Jo tikrai sitame anime dominavo papai, beveik nieko daugiau ir nebuvo, eilinis haremas, bet ziureti galima. Piesimas neblogas, istorija normali, veikiejai isvystyti uztektinai. Seip buvau pasiilges haremo tad sis susiziurejo gan lengvai.

          Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

          Comment

          • mindzze
            Forumo vilkas

            • 2007 05 18
            • 375

            #6
            Silpna ir neužbaikta istorija , nors dabar haremams tai labai būdinga. Pirmą kartą taip manes nejaudino ecchis ,o labiausisi didelės krūtys. Kažkas negerai šitam anime , nemoka patekti erotišku mometu tai,p kad stebintu, nes viską nuspėjau iš anksto. Na o viskas kita (komedija, vekejai, piešimas, įgarsinimas) buvo pakankamai gerai.
            P.S. Kažkokia nesamonė ta special serija, įžeidė mano ecchi isitikinimus.

            Comment

            • ciombiukas
              Forumo maniakas




              • 2009 09 18
              • 463

              #7
              Autorius mindzze
              P.S. Kažkokia nesamonė ta special serija, įžeidė mano ecchi isitikinimus.
              Taip tikrai labai sutinku su tavimi.

              Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

              Comment

              • Gudfella
                Naujokas
                • 2009 10 12
                • 5

                #8
                Gal ką panašaus turit pasiūlyt?

                Comment

                • Aramis

                  #9
                  Autorius Gudfella
                  Gal ką panašaus turit pasiūlyt?
                  O kam skirta grafa "Panašūs anime" aprašyme?

                  Comment

                  • amidau
                    ☣☠☣







                    • 2007 04 25
                    • 1384

                    #10
                    Autorius Aramis
                    O kam skirta grafa "Panašūs anime" aprašyme?
                    Pridėk dar Kanokon, ten piešimas visiškai toks pats, o ir ecchio kiekis nemažesnis.


                    O apie patį naime galiu pasakyti tiktiek, kad man jis patiko, puikiai atliktas ecchis, istorija nieko labai kabinančio, bet žiūrisi labai gerai, daug linksmų momentų taigi nuotaikai pakelti, akis paganyti ir laikui prastumti šis anime puikiai tinka. Daviau 8+/10.

                    Comment

                    • Aramis

                      #11
                      Autorius amidau
                      Pridėk dar Kanokon, ten piešimas visiškai toks pats, o ir ecchio kiekis nemažesnis.
                      O tu nerami dūšia, ačiū už patarimą

                      Kur kas labiau man čia būtų lipęs They are my noble masters, bet kadangi pavadinimas per ilgas, tai O_o

                      Comment

                      • AKUJI-SAN
                        Anime narkomanas ;-)
                        • 2008 02 16
                        • 190

                        #12
                        "Pabaiga"(galima pasakyti) atidarė 2 sezoną(aš tai visom keturiom UŽ )

                        Haremas ir HD tikrai derinasi

                        5/5

                        Comment

                        • Killerbee
                          Iškrypęs dėdulė





                          • 2006 12 11
                          • 2910

                          #13
                          Apsidžiaugiau, kad pagaliau normalus haremas, bet suklydau. Erotika? Taip. Komedija? Tarkim. Haremas? Vargu.... Paaiškinsiu kodėl. Kas yra berniukas hareme? Žvaigždė apie kurią skraido mergaitės aka planetos. Čia gi berniuką užgožia dviejų mergaičių kova. Serialo stiprioji vieta toli gražu ne personažai. Bernas kvailas kaip bato aulas, loli, aikštinga princesė ir t.t. Iš jų išsiskiria nebent Tomomi Saikyou dėl savo dviveidiškumo ir taip retai matomų normalių papų. Užtat su mokyklos direktorę kūrėjai perlenkė lazdą. Siužeto nėra. Pati mokyklos idėja yra absoliučiai kvaila. Stiprioji vieta yra drąsi ir atvira erotika. Net nesitiki, kad ne dvd versiją žiūrėjau. Aišku tai nėra daug, bet daug anime ir tuom pasigirti negali. Va už pabaigą pora didelių minusų.
                          7 balai už didelį spenelių kiekį.

                          Comment

                          • Aramis

                            #14
                            Autorius Killerbee
                            Haremas? Vargu.... Paaiškinsiu kodėl. Kas yra berniukas hareme? Žvaigždė apie kurią skraido mergaitės aka planetos. Čia gi berniuką užgožia dviejų mergaičių kova.
                            Čia jis ir buvo žvaigždė, be kita ko. Net ir kažkokie neaiškios lyties personažai prie jo trynėsi. (na jau ir nekalbant, kad dėl jo ta aršiausia kova ir vyko, kažkodėl paliekant jį ant "atsarginių suolelio") Anyway, palyginus su kitu šiuo metų hareminiu anime, šis man sublizgo jau vien dėl normalesnių santykių, o ne to "išgelbėk pasaulį, gauk krūvą mergų ir gyvenk susimetęs kol atsibos", kuo pasižymėjo Omamori Himari. Kaip pažiūri pasirinkimas ne per daug platus, tačiau šis bent jau tvirčiau stovi ant kojų. Nors aišku, tai kad paskutinėje serijoje nesuprato kaip kas ir kodėl vyksta visai nejuokinga, greičiau verkti norisi, bet...

                            Serialo stiprioji vieta toli gražu ne personažai. Bernas kvailas kaip bato aulas, loli, aikštinga princesė ir t.t. Iš jų išsiskiria nebent Tomomi Saikyou dėl savo dviveidiškumo ir taip retai matomų normalių papų.
                            Dėl veikėjų, vėlgi, minėjau jog jie šabloniški, bet ne iki tokio lygio "alpt, aš tave myliu" "alpt, aš tave pamačiau nuogą" "alpt, mane pabučiavo važiuosiu į Ameriką ir pasislėpsiu nuo visų". Pati ta loli princesė man yra dviejų pagrindinių veikėjų iš "Princess Lover" hibridas - turi savo nuomonę, turi garbingą giminės istoriją ir savų pareigų, kurias stengiasi atlikti bet kuriuo atveju. Nuo šablonų jau nepabėgsi, o ir tie bandymai tokie nevykę, kad liūdna darosi. O čia - veikėjai šimtą kart matyti, bet nekrentantys iki Sahashi Minato lygio, bei nekylantys iki tokių aukštumų kaip School Days pagrindinis veikėjas. Nuo pastarojo mane dar ir dabar purto.

                            Užtat su mokyklos direktorę kūrėjai perlenkė lazdą.
                            Na čia jau sprendimas žaisti priešingybėmis - direktorė buvo labai vaikiška, jos pavaduotoja griežtumo įsikūnijimas. Juk Tamstai įstrigo viena iš dviejų, argi ne?

                            Stiprioji vieta yra drąsi ir atvira erotika. Net nesitiki, kad ne dvd versiją žiūrėjau. Aišku tai nėra daug, bet daug anime ir tuom pasigirti negali.
                            Mano atsakymas du žodžiai - Aki Sora. Tik gaila, kad kol kas tik viena OVA tėra, ir neaišku kas ten su juo toliau bus. Juk vis dėlto žiemos sezono anime. Čia erotikos atvirumo prasme, neturint galvoje jog ten dar ir incest yra...

                            Kita mano nuomonė aprašyme, pagalvosiu kaip Jūsų nuomonę įkomponuoti į jį, nes tai pirmas rimtas akmuo į jo daržą, nors ir ne toks didelis, įvertinimas silpnas ketvertas.

                            O džiaugtis matyt buvo Jums per anksti, nes hareminiuose anime mūsų skoniai prasilenkia kažkur pusiaukelėje

                            Comment

                            • Killerbee
                              Iškrypęs dėdulė





                              • 2006 12 11
                              • 2910

                              #15
                              Autorius Aramis
                              Čia jis ir buvo žvaigždė, be kita ko. Net ir kažkokie neaiškios lyties personažai prie jo trynėsi. (na jau ir nekalbant, kad dėl jo ta aršiausia kova ir vyko, kažkodėl paliekant jį ant "atsarginių suolelio") Anyway, palyginus su kitu šiuo metų hareminiu anime, šis man sublizgo jau vien dėl normalesnių santykių, o ne to "išgelbėk pasaulį, gauk krūvą mergų ir gyvenk susimetęs kol atsibos", kuo pasižymėjo Omamori Himari. Kaip pažiūri pasirinkimas ne per daug platus, tačiau šis bent jau tvirčiau stovi ant kojų. Nors aišku, tai kad paskutinėje serijoje nesuprato kaip kas ir kodėl vyksta visai nejuokinga, greičiau verkti norisi, bet...
                              Čia jis ne žvaigždė, o prizas. Toks įspūdis kuo toliau tuo labiau stiprėjo. Kūrėjai per daug dėmesio skyrė mergaičių kovai. Man susidarė įspūdis, kad berniukas čia visai ne pagrindinis personažas. Normaliame hareme tokios minties net negali kilti. Kita vertus aišku Ladies versus Butlers! nėra prikimštas fantastikos ir kitokio š... kas neabejotinai yra pliusas.
                              Dėl veikėjų, vėlgi, minėjau jog jie šabloniški, bet ne iki tokio lygio "alpt, aš tave myliu" "alpt, aš tave pamačiau nuogą" "alpt, mane pabučiavo važiuosiu į Ameriką ir pasislėpsiu nuo visų". Pati ta loli princesė man yra dviejų pagrindinių veikėjų iš "Princess Lover" hibridas - turi savo nuomonę, turi garbingą giminės istoriją ir savų pareigų, kurias stengiasi atlikti bet kuriuo atveju. Nuo šablonų jau nepabėgsi, o ir tie bandymai tokie nevykę, kad liūdna darosi. O čia - veikėjai šimtą kart matyti, bet nekrentantys iki Sahashi Minato lygio, bei nekylantys iki tokių aukštumų kaip School Days pagrindinis veikėjas. Nuo pastarojo mane dar ir dabar purto.
                              Šeip visa tai buvo. Buvo ir "Ai, man pagraibė papus. Dabar niekas į žmonas nepaims" ir t.t. Princesė matyta kas antrame hareme kaip ir jos plaukai. Tiesa, iš jų bent jau pasityčiojo. Iš principo šablonuose aš nematau nieko blogo, tuom serga toli gražu ne tik haremai. Bet ir girti, kad ir santūriai, irgi nėra už ką.
                              Na čia jau sprendimas žaisti priešingybėmis - direktorė buvo labai vaikiška, jos pavaduotoja griežtumo įsikūnijimas. Juk Tamstai įstrigo viena iš dviejų, argi ne?
                              Tada iškyla klausimas kam apskritai reikalinga tokia direktorė. Aš dar suprasčiau jei mokykla būtų Balbieriškio pradinė, bet čia kaip supratau prestižinė ir vip. Tai nepuošia ir taip pakankamai kvailos istorijos.
                              Mano atsakymas du žodžiai - Aki Sora. Tik gaila, kad kol kas tik viena OVA tėra, ir neaišku kas ten su juo toliau bus. Juk vis dėlto žiemos sezono anime. Čia erotikos atvirumo prasme, neturint galvoje jog ten dar ir incest yra...
                              Nea, čia ova. Ten truputi kitos taisyklės.
                              O džiaugtis matyt buvo Jums per anksti, nes hareminiuose anime mūsų skoniai prasilenkia kažkur pusiaukelėje
                              Aš ir nesidžiaugiau, greičiau nustebau. Išimtys tik patvirtina taisyklę.

                              Comment

                              Working...