Bleach

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • GeForce
    Animešikas ;]
    • 2008 07 13
    • 29

Ehh.. Kažkaip, eina eina tie filleriai, galvoji jog greit baigsis, ir žiūri ir žiūri.. bet kaip nesibaigia taip nesibaigia ;\
    http://geforce.myanimelist.net

Comment

• shramaxaz
      [A&R]
      • 2008 09 19
      • 25

Geriau laikykim kumščius kad sugryžtu original istorija greitai ir ilgam

Comment

• svajone
        Tiesiog žmogus

• 2008 09 21
        • 176

labai patinka......... kazkodel žiuriu žiuriu ir neatsibosta

Comment

• Psichas
          Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
          • 147

perziurejau pirma dali... siaip anime pats patiko bet pabaiga tai dejau skersa.... raga ipute xDDD
          the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.

Comment

• angellus
            tinginys

• 2007 01 17
            • 228

FILERS END. back to Hueco Mundo.

Comment

• ph0rest
              5cm/s

• 2006 10 10
              • 56

Aha, pagaliau.

Btw, torrentuose jau sukasi [DB] subbintas "Bleach: The DiamondDust Rebellion" movie. Linkomanijoj pokolkas dar jo nėra, tačiau galite jį gauti iš Čia (IsoHunt)
              Paskutinis pakeitimas nuo ph0rest; 2008-10-11, 02:19.

Comment

• Hikari_
                Mental

• 2008 02 27
                • 981

Tikrai geras anime vienas is geriausiu, kovos scenos nerealios. Ypac man patiko kur gale yra toks skyrelis vadinamas ,,Shinigami illustrated picture book" ten per ji rodydavo trumpus juokelius kurie man pakeldavo nuotaika visai dienai... Bet vis tik man labiau patiko anime pradzia nuo 1 ep iki 63 kai ichigo susipazino su Rukia ir pirma karta iskeliavo i Soul Society ja isgelbeti ir ttt, o ten su visokiais Bounto ar dar neaisku kuo tai taip kazkaip nelabai idomu buvo... Bet siaip nuostabus anime..

Comment

• ph0rest
                  5cm/s

• 2006 10 10
                  • 56

Mane ypač nustebino nauji OP ir ED, bet įstrigo būtent naujasis ED - "Stereo Pony - Hitohira no Hanabira" Nors pokolkas turiu tik TV-Anime Size versija, tačiau jau laukiu viso albumo, kuris bus išleistas Lapkričio 11d.

Comment

• Hikari_
                    Mental

• 2008 02 27
                    • 981

Krc paziurejau 189 ep'us ir jau maniau cia pabaiga daugiau seriju nebus, bet kad ziuriu vis dar atsiranda nauju seriju tai kada jisai pagaliau baiksis

Comment

• angellus
                      tinginys

• 2007 01 17
                      • 228

che, duodi. kada baigisis neaišku, nes yra toks dalykas kaip manga,pagal kurį kuria Bleach, kuri eina ir dar eis pagal idėja..

Comment

• Lucion666
                        Forumo maniakas

• 2007 04 08
                        • 430

Bus bent jau minimaliai ~220 serijos

Comment

• Hikari_
                          Mental

• 2008 02 27
                          • 981

Autorius ph0rest
                          Mane ypač nustebino nauji OP ir ED, bet įstrigo būtent naujasis ED - "Stereo Pony - Hitohira no Hanabira" Nors pokolkas turiu tik TV-Anime Size versija, tačiau jau laukiu viso albumo, kuris bus išleistas Lapkričio 11d.
                          Kaip keista,o as ta daina jau turiu pilnos versijos...

Comment

• Hikari_
                            Mental

• 2008 02 27
                            • 981

o gal kas zino is kur galima gauti opening ,,Velonica" pilnos versijos ?

Comment

• Psichas
                              Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
                              • 147

pradzia buvo daug zadanti ir idomi mazdaug ( nu tiksliau juokinga gan)... bet kai bounto tie pasirode... dbz antras... dar su tuo kad niekas nepakrato koju irgi neidomu... ir dar vienas dalykas man lb istrigo ir nepatiko KDL PO VELNIU KAI SUZEIDZIA SIELOS BUSENOJ (AR KAIP PAVADINT) SUBINTUOJA KUNA?!!!! A?!!!
                              mano durnai galvai buvo per sunku issprest ta dilema...
                              zangetsu rules
                              the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.

Comment

• modis
                                Stoga rauna
                                • 2007 03 29
                                • 52

Aha, pradzia uzkabino, kova su Byakuya tai uzveze, bet dabar ka rodo tai man ir DBZ primena. Bet ne veiksmu paciu, o nesamoningu epizodu tempimu. Jau net intro su pakartojimu uzima 1/5 serijos.. totalus tempimas. Neshneku net apie fillerius
                                Peanut Butter Jelly Time!!!

Comment

Working...