Kadangi ziurejau parsiputes gal 50 epizodu ishakrt, kazkur ties 130-150 dalim teko tiesiog prasukinet epizodus. Tokie beverchiai intarpai, kai norisi tikrosios istorijos rutuliojimosi. Bent jau kovos stipriai neishtempiamos per 10 epizodu Dabar rodos tokia viena "pashaline" istorija rutuliojas. Uzrashyk "1 year passed" ir rodyk toliau
Bleach
Collapse
X
-
ot toks... seip gal neblogas nu bet istorija man kaskokia tai silpnoka, noretusi kasko rimtesnio, nu bet wistiek rekomenduojuPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
geras anime ,idomiai sugalvota su tuo shinigami personazu ir soul society,tas labai traukia ir vercia ziureti toliauDestiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
-
Gal galetumete pasakyti ar filleriai dar tesiasi ar jau vel seka manga??? Ir jei taip tai nuo kokios serijos???Comment
-
Comment
-
Filleriai gal kartai ir įgrysta...Tačiau nereikia pamiršti jų priežasties. Filleriai kuriami tada, kai anime per arti priartėja prie mangos. Juk negali anime būti kuriamas, kai originalios mangos autorius dar nenupiešė tęsinio.
Atgal prie temos: Šiam anime esu labai dėkingas. Būdamas mažas, prisižiūrėjęs dragonball'o, nuo kurio pavadinimo mane jau pykindavo, visada maniau, jog visi anime tokie patys. Galų gale pasidaviau, ir kelių žmonių rekomendavimu pradėjau žiūrėti bleach...Ką galiu pasakyti...Dabar, turėdamas patirties, nežinau ar vertinčiau jį taip gerai, jei tektų žiūrėti visą nuo pradžios...Tačiau tada, sėdėjau kėdėje ir rėkiau "JĖGA!". MAL'e daviau 9/10 ir nusprendžiau šio įvertinimo nekeisti.
Beje, antrasis filmas buvo geras. Istorijos atžvilgiu pirmasis buvo geresnis, tačiau šiame buvo geros kovos scenos. Laukiame gruodį išeisiančio 3io filmo...Šį kartą nebelauksiu subtitruoto DVD rip,o žiūrėsiu raw screener'į...Pernelyg ilgai užtrunka DVD išleidimas.Comment
-
Filleriai gal kartai ir įgrysta...Tačiau nereikia pamiršti jų priežasties. Filleriai kuriami tada, kai anime per arti priartėja prie mangos. Juk negali anime būti kuriamas, kai originalios mangos autorius dar nenupiešė tęsinio.
Atgal prie temos: Šiam anime esu labai dėkingas. Būdamas mažas, prisižiūrėjęs dragonball'o, nuo kurio pavadinimo mane jau pykindavo, visada maniau, jog visi anime tokie patys. Galų gale pasidaviau, ir kelių žmonių rekomendavimu pradėjau žiūrėti bleach...Ką galiu pasakyti...Dabar, turėdamas patirties, nežinau ar vertinčiau jį taip gerai, jei tektų žiūrėti visą nuo pradžios...Tačiau tada, sėdėjau kėdėje ir rėkiau "JĖGA!". MAL'e daviau 9/10 ir nusprendžiau šio įvertinimo nekeisti.
Beje, antrasis filmas buvo geras. Istorijos atžvilgiu pirmasis buvo geresnis, tačiau šiame buvo geros kovos scenos. Laukiame gruodį išeisiančio 3io filmo...Šį kartą nebelauksiu subtitruoto DVD rip,o žiūrėsiu raw screener'į...Pernelyg ilgai užtrunka DVD išleidimas.Comment
Comment