Bleach

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Keitaro
    としのり
    • 2007 06 29
    • 62

Autorius efkiss
    uu arigato dabar kaip tik ziuriu serijas kur Ishida gaudo uz tai kad jis paskutinis Quincy, siaip ziuriu nuo 1 serijos, bet kazkaip gal praleidau ar kazka bet apie Quincy tiek daug nezinojau, dar taip toli nenuejes kiek ten 131 serijos beroc? tj ziuriu 78+ bet biski pristabdes nes youtube pratryne daug seriju dabar laukiu kol kas patalpins bet siaip aciu kad apsvietei ^^
    U`re welcome my friend
    Nesuprantu aš vieno dalyko, kaip įmanoma youtube'i žiūrėti? Ten gi grfika š... ar aš kažko ne žinau?
    sigpic

Comment

• Evil_of_Darknesz
      Suicide is painless...

• 2006 04 09
      • 998

Katik paziurejau 132 epa. Buvau suzavetas, pagaliau beveik visa anime nebuvo kautyniu... Net neisivaizdavau, kad tokiame anime galejo iterpt serija apie futbola... SUGOI...

Comment

• Evil_of_Darknesz
        Suicide is painless...

• 2006 04 09
        • 998

Autorius Izzo
        zodziu 62 epu aizenas iskeliavo pas menos grande tj db nuo 63 jau bus fileriai? ir iki db taip tesis? t.y. 135 epo? berods tiek db isleista
        Filleriai tesis iki 100 ar iki simtas kelinto epo... isviso filleriu epizodu apie 30 epu po to vel gryzta prie aizen... T.Y. arancarnar...

Comment

• Botaro
          Akuma

• 2005 11 17
          • 196

su bountais fileriai tai ziurimi dar,bet dabartiniai kur eina tai =Q lygus naruto fileriam 100%
          I have the Holy Lance

Comment

• chillywilly
            Poetas
            • 2007 03 02
            • 36

as pamatesdvi filleriu serija nustojau ziureti bleach, laukiu kol pagal manga prasides vel veiksmas..kol kas nuo vasaros pradzois bleach dar nemaciau, bet kuo toliau tuo baisesni komentarai... baisu daros.. naruto ir su savo filleriais tragiskais tai buvo.. gerai kad jau shippuuden'a buvo pradeje leisti..

Comment

• HajiHaji
              月の詩

• 2006 11 27
              • 113

kvailas, bet itraukiantis ainme. suprantu kurejus, bet labai atsibodo laiko vilkimas ir tie humoro intarpai rimtose veiksmo scenose
              Paskutinis pakeitimas nuo HajiHaji; 2008-01-22, 22:01.

Comment

• Lust
                a.k.a Yurla

• 2006 12 17
                • 274

gomen' kad keliu sena tema '^^

Man asmeniskai labai itrauke pats siuzetas, nuo pat pirmos serijos.
                kai skipini filerius, tai susiziuri gan smagiai ir ne per daug istemptai ^^
                reiks kuo greiciau ziuret 2nd movie ^^'
                Lust-Yurla @ DeviantArt

Comment

• Suiram
                  Narys
                  • 2007 11 24
                  • 85

As daba si anime ziuriu del 2 priezasciu:
                  1 Pradzioj man nerealiai patiko Soul Society arc taj ir toliau ziuriu laukdamas ko nors panasaus
                  2 man tie juokingi intarpai kovose patinka
                  bet daugiau ziuriu del pirmos priezasties

Comment

• greysandman
                    Chaoso dainius

• 2008 01 02
                    • 67

anime tikrai nusipelne gero vardo. kartais ziuret atsibosta bet efektingos ir gan ilgos kovos uzima demesi ir konpencuoja tai. paziurejau ji turbut viena pirmuju is savo anime kolekcijos ir gal pries metus buciau ziurejes dar ir dar bet db jau mieliau rinkciausi kazka panasaus i Gantz ar darker then black
                    juodas teisingas keistuolis

Comment

• SupapleX

Vienas iš mano labiausiai mėgstamų anime. Pabodo tik truputi kai prasidėjo Bounto "istorijos", bet šiaip nerealus. Ir tos linksmybės viduryje kovos patinka, ir kas labiausiai žavi tai, kad nenuspėsi kas bus toliau... UNREAL !!!

P.S. Mėgstamiausias charas: Captain of 11th Division - Zaraki Kenpachi... Žiaurumo įsikūnijimas, bet ką padarytų dėl stipraus priešo ir geros kovos, bet nėra visiškai kvailas ir besmegenis....
                      Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2008-03-16, 01:07.

Comment

• serene_galaktica

as per savo dar palyginti neilga amzeli esu maciusi daug anime kad atrodo imk ir pasakyk "just give me a shot!"na gi sukurkit man vel toki anime kuris mane vel nustebintu ir turetu daug sarmo leiskit man pazvelgti dar kitaip i pasauli duokit man dar karta pajusti ta zaibo trenksma ir pasakyt gosh jis paliete mano sirdies gelmes ..jus dabar turbut ir galvojat kodel as cia pasineriau i savo liguistus pamastymus..na as tik norejau pasakyti kad man bleach buvo vienas is tokiu tikru balikliu kurie puikiai suveikia ir padaro ispudi..as kai dar apie bleach ne daug ka zinojau visada paziurejusi i anime top desimtukus galvodavau nagi kodel tas bleach toks geras nagi kodel? tuo metu netgi uzsiauginau savita pride pries bleach ir tvirtindavau,kad jis nera jau toks geras kiti yra daug geresni as jo neziuresiu bet net nepajutau kaip viena vakara mano ranka pati paspaude ties bleach^_^..turbut smalsumas nugalejo pride ir mano nuostabai man jis patiko! ir as ji iki siol ziuriu..nors daugelis sako kad jis dabar tapo nuobodesnis kad per daug veiksmo taciau viena karta per savaite ji paziureti jug nera sunkuas dar naudoju savo paivairinimo metoda:ieskau graziu bleach nuotrauku ir klausausi igarsintoju dainu tada vel ateina noras ji ziureti ir ziuretibe to paziurejus bleach man visada atsiranda ikvepimas,todel as greiciau pabaigiu savo paveikslus ir kurybos darbus

Comment

• Sable
                          The Hitchhiker

• 2005 03 11
                          • 1530

Heh, grįžo fileriai vėl į bleach'ą. Bet kad tik sugalvojo vidury veiksmo las noches paimt ir įkišt filerių. Na bet ką padarysi, kad vėl serijos privijo mangą. Bent jau fileriai rods ne tokie prasti bus kaip apie Bount'us.

Comment

• Izzo
                            one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                            • 1530

na aš tai girežtai prieš tuos naujus kapitonus. Kaip jie drįso. O jei Kubo sugalvos sukurt kapitonus, kas tada? Maža to šie du - Aizeno,Szayelio, Kiros, Ukitakes hibridai >_<
                            SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Botaro
                              Akuma

• 2005 11 17
                              • 196

shitas naujas kapitonas fileris ar ir mangoj toks yra? (pls say filler omfg )
                              I have the Holy Lance

Comment

• damn.
                                -.-
                                • 2008 01 02
                                • 40

Autorius Botaro
                                shitas naujas kapitonas fileris ar ir mangoj toks yra? (pls say filler omfg )
                                nėr jo mangoj. bet jeigu jis fillerinis tai aš tikiuosi kad ir dings ;/

Comment

Working...