na jei manga tokiau daug nera isleista nereiskia kadn era sukurta gal dabar prades kurti manga pagal anime
Bleach
Collapse
X
-
Comment
-
Ir gerai. Nes jau matyti, kad kūrėjai išsisėmė. Fileriai nebeįdomūs,be to kiek galima vien jais gyvent, kovos mangoj geriau atrodo. Manga ir tai jau seniai istorijos įdomios nebesusuka, o anime viską dar labiau pagadina. Tad, sakyčiau, pagaliau susiprato ir priėmė teisingą sprendimą. Padarys pertrauką metų, kitų, gal pagerės viskas.Comment
-
Ir gerai, kad baigsis. Dabar pakaitomis eina fileriai ir originali istorija, ir bendras vaizdas atrodo labai nekoks, juo labiau, kad tiems fileriams nesugebama išgimdyti padoraus siužeto, o ir animacijos kokybė jų metu krenta. Tikrai mieliau sužiūrėčiau likusią istorijos dalį OVA formatu.Comment
-
Nope.
http://cal.syoboi.jp/tid/491
Čia yra Japonijos televizijos programa. Čia mes galime susirasti, kad Bleach žada rodyti 367 epizodą balandžio 3 dieną TIKTAI per TV Osaka.
Ankščiau Bleach buvo rodomas ir per TV Osaka, ir per TV Tokyo. Bet TV Tokyo nustos Bleach rodyti Kovo 27 diena, todėl galima spręsti, kad tame žurnale buvo paskelbta Bleach rodymo pabaigos data tiktai TV Tokyo kanale.Comment
-
Jaigu tau nepatinka ziureti bleach anime formatu tai neziurek. man pavydziu labiau patinka anime ziuret nei skaityt manga. Nesigincinu bet manga man nelimpa. o filerius galima paprasciausiai praleist Koks visgi skirtumas ar isvis bleach nerodytu savaiciu ar filerius kurtu.Comment
-
Na, as mielai ziureciau anime. Kodel noriu, kad baigtu? Nes, tureciau vilciu, kad pertrauka iseitu i nauda ir veliau galeciau zavetis kovomis ir sutvarkyta istorija, ka turejo pacioje anime pradzioj. O dabar... Negaliu atleist uz sugadintus momentus...Manga skaitydama verkiau i pagalve isikniaubus ( na, gerai, perdedu...bet asara nuvarvinau...tikrai! ), o anime taip sudirbo, kad truksta zodziu - suziurejau be jokiu emociju. O del fileriu skirtumas irgi yra - ju turi nesijausti taip, kad jei neskaitai mangos, net nesuprastum, kad kazkas ne taip. Bleach fileriai ne tik, kad iskrenta is pagrindines istorijos, bet tai daro netinkamu budu ( viena serija ziuri apie Aizen ir Hueko Mundo, o kitoj - jau vel Kurakava miestas ir jau isvis neaisku kada visa tai vyksta - nera jokios logikos ir normalios sekos ). Taip pat jie koncentruojasi - vel - i pagrindini veikeja, kas jau darosi nuobodu. Zinoma, cia mano nuomone, bet norejau tau paaiskint mano tokio noro priezastis, tik tiek.Comment
Comment