Bleach
Collapse
X
-
Geras anime gal iki 90-100 epizodo paskui prasidejo ten tos ilgos ir nuobodzios kovos tai atsibodo ziuret. Siaip tai labai idomus filmukas.Comment
-
Hmmm... Na, ziuresim, ziuresim... Dar nieko gero negaliu apie šį anime pasakyti, bet kol kas man patinka... Tikėkimės taip bus ir toliauComment
-
Mhm... nei geras, nei blogas
Istorija įdomi, serijos irgi
Kolkas negaliu pakomentuot apie visą anime nes niekaip nebaigiu jo peržiūrėtComment
-
Vaizdelis visiems Bleach fanams kurie kaukia Ulquiorra vs Ichigo kovos. Tikrai turėtu pakelt nuotaika
http://www.youtube.com/watch?v=F5YCucNz3FA Po sito tik ir lauki kad fileriai baigtusiComment
-
sitas anime mano vienas is megstamiausiu anime kai tik pamaciau is kart patiko dbr net svajoju koki karda nusipirkti ;DComment
-
Noriu paklaust po kovos su Aizen kai Icigo pagaliau panaudoji Final gatenchu technika.Jis su laiku turejo prarasti savo galias.Bet po 310 epizido.Pradeda rodyti kad jis vel Soul Sesied pasauluje ir kaunasi.Tai kaip iseina jis galiu neprarado ar ten pradeda rodyti nauja istorija su tais paciais veikejai.Visiskai nieko nesuprantu paiskinkit mas ks.
AciuComment
-
Noriu paklaust po kovos su Aizen kai Icigo pagaliau panaudoji Final gatenchu technika.Jis su laiku turejo prarasti savo galias.Bet po 310 epizido.Pradeda rodyti kad jis vel Soul Sesied pasauluje ir kaunasi.Tai kaip iseina jis galiu neprarado ar ten pradeda rodyti nauja istorija su tais paciais veikejai.Visiskai nieko nesuprantu paiskinkit mas ks.
AciuComment
-
Nu ką, vienas iš tų shonen'ų, kurio pabaiga turbūt dar toli (tikiuosi ne taip toli, kaip one piece), šiaip net nesugebėčiau paaiškinti kodėl man patinka, nors aišku, kad istorija rutuliuojasi tokia eiga: super powered enemy -> training -> fillers -> battle -> fillers -> final hit ir vėl repeat. Galbūt čia tos kovos niekaip nepaleidžia, bet kas keisčiausia, nėra kažkokio favorite character, nes juk vis tiek, Ichigo visus own'ina.Comment
Comment