Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Man asmeniškai, Bleach yra geriausias iš visų tų shounen anime.
Bleach iš visų dabartinių dominuojančių shounen anime turėjo rimčiausią idėją, istoriją, veikėjus. Net daugelio veikėjų dizainas pasižymėjo subrendusiais arba grėsmingais aksesuarais. Hollow tikrai atrodė kaip siaubūnai, o ir Arrancar'ų kaukės lyg spinduliavo agresyvumu ir pavojumi. Net ir prastai pagarsėjus Aizen "drugelio" formą man atrodė paslaptingai ir vistiek grėsmingai... Patys Shinigamių kimono atrodė nei per daug prastai, nei per daug blizgantis nuo visokių ryškių spalvų raštų. Žodžių... veikėjų dizainas buvo aukso viduriukas. Norėčiau, kad daugiau anime būtu kuriami su tokios išvaizdos monstrais, kaip Hollows arba net pati Ichigo Vasto Lorde forma ir tikrai grėsmingai atrodančiais blogiukais kaip Ulqiourra arba Grimmjow su Ginjo. <3 Atsibodo jau žiūrėt į ryškių spalvų vaikiškų košmarų "pabaisas", kurias dažnai sutinku žiūrėdamas kitus Shounen ir išvis anime... (neįsižeiskit, fanai, tai tik mano nuomonė)
O beje... paminėjus Vasto Lorde formą, norėčiau paminėti tai, kad jokiam kitame shounen anime dar nesutikau nei vieno veikėjo, kuris tikrai būtu "badass" ir savo galiomis, ir išvaizda, kaip Ichigo. Ir išviso... Anime ir tai labai labai labai retai sutinku pagrindinį veikėją, kuris būtu toks kaip Ichigo.
Būdavo vienas malonumas stebėti, kai pradžioje Bleach, Ichigo Hollow forma perimdavo kontrolę ir pradėdavo nešioti priešininkus kaip kokius skudurus... Tas pats vyko ir su Ulqiourra, kai Ichigo pavirto į Vasto Lorde. Malonumas ausims, kai Full Hollow Ichigo staugia savo monstrišku balsu besviesdamas Ulqiourra į artimiausią bokštą.
Bleach garso takelį taip pat vadinčiau kaip vienu iš geriausiu Anime OST. Orkestrinė muziką per lemtingas kovas tikrai sugebėdavo man įvaryti šiurpuliukus nuo malonumo. Tos dainos sukurdavo tobulą atmosferą ir įtampą.
Aš tikrai nesuprantu, dėl ko Bleach yra nekenčiamiausias iš visų dabartinių shounen... Visi peikė filerius, bet c'mon, jų kiekvienam ilgam anime yra. Ir niekas gi netrukdo jų tiesiog praleisti...
Eh, o gal tiesiog visų skoniai labai skirtingi... Vieniems patinka žiūrėti į beždžionę, kitiems į ugnimi bespjaudanti drakoną, tretiems į lapiną... Na bet man patiko žiūrėti į kaukėtą bičiuką su kimono, mokanti pavirsti į raguotą monstrą - Ichigo Kurosaki.
Fileriai nera blogi, tik jie labai nelaiku ir nevietoje. Vienu metu Ichigo kapojasi su Espada ir kovoja del savo gyvybes, o kitame jau gelbsti visokias princeses
Na, pradzioje sis anime man net labai patiko - katanos ir samurajai mane zavi. Kovos - kiekvieno shounen asis buvo geros, idomus ir ispletoti veikejai. Kai prasidejo pirmieji fileriai, net nesupratau, kad kazkas ne taip ( tuo metu mangos neskaiciau ). Veliau gi jis stipriai ir net labai "nusivaziavo" ir pelnytai tapo nekenciamu. Kovos statiskos. Jei pasiziuretume i geriausiu kovu desimtuka ( sitai rinko fanai, garbingai irasyta i Shounen jump, tad ne as ji sudariau ), visos geriausios kovos yra pirmoje arkoje. Tad tai jau kalba uz save. Veikejai pasidare labai vienpusiai, jokios refleksijos apie tai kas buvo. Toks jausmas, kad visi ivykiai veikeju santykiu dinamikai nedaro jokios itakos. Ichigo pasidare per stiprus be jokio paaiskinimo. Jo bankai irgi visai nepasikeite. Fileriai, kaip jau minejo kolega, ikisami ne vietoje. Ziurovas turi nesuprasti, kad visa tai iskrenta is istorijos. Be to, jie apie Ichigo ( vel ), nebandomi pletoti kiti veikejai. Na, o mano asmeninis priekaistas anime kurejams - praejusiu seriju karpymas ir klijavimas tik tam, kad pratemptu laika.
ne tiesiog per daug uzsitese , boom boom - paliko ispudi noriu kad testusi toliau , kuria kuria kol pagaliau viskas atsibosta , kas per daug tas nesveika Butu tikrai best jei butu uzsibaiges su espadom
Naruto, nors ilgesnis nei Bleach, bet vis dar geras. Sakyciau net daug geresnis nei pradzioje. Tad viskas priklauso ne nuo ilgio, o nuo mangakos ir anime kureju.
o tai kaip cia iseina paskaiciau http://www.bleachget.com 367 epa ir ten raso.Kad Bleach buvo sustabdytas laikinai ir kadj i vel prades toliau kurti cia tiesa?
Na ka,Bleach jau seniai planavau žiūrėt, gasdino, kad turi daug serijų,pasirodo tai netapo problema. Neseniai peržiūrėjau 366 seriją, atrodo apie Fullbringus baigėsi. Nuo pat šio anime pradžių galvojau "Ei! visai neblogai" žinoma buvo visokių akimirkų kai žiūrėt buvo beveik neįmanoma, labai įkyrėjo trugdžiai/ įterptos istorijos į arankarų saga. Bet nepaisant viso šito aš vis dar žiūriu Bleach ir visai nesigailiu (tuolab kad anime piešimas gerėja)
Nu va, pagaliau įveikiau ši gigantą. Gigantą man, nes tai ilgiausias iki šiol matytas serialas, gal tik neskaitant Dragon Ball, jau net nepamenu kiek ten serijų buvo. Ir pasibaigus kaip bebūtų keista noriu dar (o tai labai keista, nes dauguma 24 serijų formato anime spėja atsibost vos įpusėję). Ir prie to turbūt labiausiai prisidėjo puikūs bei išplėtoti veikėjai. Jų čia kiekvienam skoniui, tačiau bent mane erzinančių beveik nebuvo, išskyrus keletą blogiečių. Mėgstamiausi buvo Grimjaw, Ulqiora, Kenpachis, Biakuja ir dar keletas kitų, visus sunku išvardint būtų. Ichigo irgi kaip pagrindinis veikėjas labai vykęs, nors ir nebuvo mano mėgstamiausias. Kas liečia istoriją, tai kol rodydavo pagrindinę tol viskas gerai, puiku, netgi sakyčiau kartais žiauriai įdomu. Tačiau vos prasidėdavo fileriai (tiksliau ištisi jų sezonai) iškart istorija risdavosi žemyn. Čiau turbūt didžiausias minusas. Iš techninės pusės viskas tvarkoje, piešimas nors ir neįpatingas, bet išlaikė tokio tipo serialų kokybę per visą laiką. Aiškiai matėsi jo tobulėjimas tobulėjant ir pačiai anime industrijai. Kad dėl muzikos, tai normali, tik galėtų būti įvairesnė, nes per visas 366 serijų anime skambėjo beveik tos pačios keletas melodijų, retkarčiais šiek tiek pamiksuotos. Tačiau veikėjų įgarsinimas buvo aukščiausios klasės, bent man žiauriai patiko. Tad vertinu 5/5 tokio stiliaus ir ilgumo anime kontekste, šiaip gautų 4, bet iki šiol tai mano geriausias matytas shounenas.
Comment