labai geras anime tik kad weliau dramos dasidejo daugiau nei norisi todel ir duodu 4 is 5 , bet sei p tai labai liuks anime
Berserk
Collapse
X
-
Ką tik pabaigiau žiūrėti ir dar emocijoms neatvėsus galiu pasakyti, kad patiko. Kažkaip priminė vieną tokį žaidimą, kurį žaidžiau labai seniai, vadinosi Diablo I... Šiaip tas senovinis piešimas padarė daug įtakos, aišku ir soundtrackas... žiūrėdamas serijas kažkaip keistai jaučiausi, toks vaizdas lyg tas piešimas būtų specialiai šitam animui, bet tai aišku dėl to, kad tai buvo pirmasis tokio tipo, tokio piešimo, tokių metų leidimo anime, kurį sumąsčiau žiūrėti per PC. Apibendrinus viską (mano asmeninė nuomonė), patiko personažai, pagrindinis veikėjas kaip ir Gatsas, bet vis kartais atrodydavo, kad jie abu su Grifitu yra pagrindiniai Taip pat patiko anime siužetas ir piešimas labai nekliudė akies, gražiai pavaizduoti raumenys. Vis tik, pradžioje nebuvau labai suinteresuotas, bet tęsiau serijas ir kaip jau sakiau, patiko, bet vėlgi pabaiga man buvo per sunki, jei lygintume su visų 25 serijų siužetų, tai kažkoks košmosas, dar dabar nelabai susigaudau, paliko daug kabliukų
Vis tik Narutas man labiau prie širdiesComment
-
Ilgai pas mane gulėjo filmai, bet niekaip ranka nekilo. Buvo laikai, kai labai norėjau pratęsimo ar bent jau remeiko ir iš pradžių labai apsidžiaugiau. Bet bėgo laikas ir supratau, kad reimeikas manęs labai nenudžiugins ir nuojauta šį kartą neapgavo. "Padnoškė" buvo ten kur visiškai nesitikėjau turint omenyje formatą ir studiją - piešime. Remeikui nekėliau didelių reikalavimų, juk į upę du kartus neįlipsi ir nostalgijos nenugalėsi. Norėjau tik vieno - kad bent jau būtų gražu. Siužetu ar personažais manęs jau nenustebinsi, juk serialą matęs ir net mangą skaitęs. Plastmasinis piešimas man žiauriai priminė vieną serialą, kuriam toks nezgrabnas makliavojimas su kompu dar buvo atleistinas. Kaip dar pigiai ir su bent minimalia dinamika galima nupiešti masofkes, kurios sudarė 80% viso serialo?
Čia gi blyn filmai, su atitinkamu biudžetu ir laiko intervalu, kai nereikia kas savaitę kažką išgimdyti. Galų gali čia gi blyn Studio 4°C dirbo, o ne bomžas iš Sereikiškių parko... Tada ir prasideda - čia snukis kreivas sugadino sugadino visą sceną. Čia vaikšto kaip buratinas. Čia aktorius vaidina prastai.....Galų gale Kaska visiškai negraži. Tenka pripažint nebent tai, kad keletą gražių kadrų buvo ir kovos savo grožiu truputi lenkia originalą. Nelabai kokie privalumai... Kas dėl siužeto tai jis dar labiau apkarpytas. Jei serialas išmetė kai ką ir dėl to labai nenukentėjo (cic) tai filmai išmetė visus antraeilius personažus ir per tai dingsta pusė pabaigos dramatiškumo. Vienintelis privalumas yra aiškesnė pabaiga, paliekanti daugiau vilties pratęsimui. Bet jeigu jis tokios pat kokybės kaip ir remeikas tai gal geriau nereikia.
Reziumė: balai už filmus 6-7-8. Jei jums labai patiko serialas ir dar nematėte filmų tai geriau ir nežiūrėkite. Nebent pačia pabaigą.
P.S. kokia ten dabar situacija su manga? Autorius bent dar gyvas ir kažką kuria?Comment
-
Iš dalies pritariu Killerbee. Legendinio serialo perdariniai į kelis filmus ne pats sėkmingiausias rezultatas. Taip padaryta tikriausiai siekiant Bersek'ą pritraukti prie šiandieninių žiūrovų protų, ypač tų, kurie neturi laiko ir kantrybės žiūrėti daugiaserijinę old'school anime versiją.
Bersek filmų versijoje patiko 3D grafika (ar jos elementai) ir parodytas ar labiau išgrynintas tas demonų pasaulis (paskutinis filmas) ir tas griautinis demoniškasis karžygis atstovaujantis geriečių pusę. Būtent filmuose tas skeletas (šio personažo nebuvo seriale) nemažai įnešė aiškumo kaip Gatz'as išnešė kudašių iš to pragaro ir kad tie penki demonai-dievai ne patys vieninteliai galingiausi. Ir scenos su tuo raitu skeletu bent jau man buvo įdomiausios ir gražiausios.
Filmų trilogija tėra originalaus serialo modelio sukarpyta iškarpyta sutrumpinta versija susiūta modernia siuvimo mašinėle naudojant šiuolaikines medžiagas. Po tokio persiūvimo iš pirmo žvilgsnio rezultatas kaip ir tas pats, bet įsižiūrėjus kažkoks kitoks. Didelio įspūdžio nepaliko, tačiau viską nuoširdžiai sužiūrėjau. Bet kuriuo atveju, jei mėgstate anime - verta pamatyti.Comment
-
Autorius gyvas. Neperseniausiai susituokė su visual-novel heroje ir įgijo penktą otaku laipsnį, kas jį įkvėpė sustot su Berserku ir vietoj to sukurt š*diną one-shotą Gigantomakhia. Šiuo metu jis tęsia savo 2 metų medaus mėnesį po Fuji kalnu su mylimąja Yui.👍 1Comment
-
Visai stogas nuvažiavo seniui.... Tai nedžiugina. Juk net Gantz, kaip supratau, sugebėjo pasibaigt....kažkaip....Comment
-
Tiesa... tiek propaguotas, tiek lauktas, tiek vilčių, bet kai tik pirmasis ir likusieji filmai pasirodė, visas ažiotažas kažkur nurūko, kai sužinojau jog filmai istrorijos atžvilgiu neparodė daugiau nei legendinis TV formato anime.Comment
-
Turbūt busiu nepopuliarus, bet visai neblogas tas 2016 serialas. Bent jau už filmus tai tikrai labiau patiko. Na taip, piešimas aišku neatlaiko jokios kritikos ir net po Sidonijos ar Ajin vis tiek skaudėjo akys, bet čia vis tik Berserk'as, su savo nepakartojamai tamsia atsmosfera. Net jei ir negailestingai už cenzūruotas. Va tik spenelius tai vis tik galėjo ir nupiešti, šikniai.....
Pratęsimo laukiu.Comment
-
Taip, 2016 "Berserk" serialas rimtas nevaikiškas "dark gothic horror style" produktas. Vienintelis serialas, kur tikrai žinojau, kad visą jį peržiūrėsiu.
Piešimas....... neįsivaizduoju kodėl jis toks. Gal animatoriai eksperimentavo, gal biudžetas buvo ribotas? Man jis pasirodė, švelniai tariant, keistas, bet dėl anime "berserkiškumo", į kai kuriuos niuansus galima buvo nekreipti dėmesio. Serialas vertas 100serijų.
Įvertis: 3.5/5 arba 7.5/10.Comment
-
Po paskutinio sezono nuomonė nei truputį nepasikeitė. Berserkas yra vienas toks ir nepakartojamas. Jį visiškai sugadinti neįmanoma. Kaip tik tą vietą buvau skaitęs mangoje ir buvo įdomu ar parodys trolių hentajų. Parodė. Aišku švelniau, bet toks jau formatas. Nervino tik ta beždžionėlė. Va kur tikrai užknisantis personažas. Užtat burtininkė visai nieko. Yra dar medžiagos vienam\dviem sezonams?Comment
-
Po paskutinio sezono nuomonė nei truputį nepasikeitė. Berserkas yra vienas toks ir nepakartojamas. Jį visiškai sugadinti neįmanoma. Kaip tik tą vietą buvau skaitęs mangoje ir buvo įdomu ar parodys trolių hentajų. Parodė. Aišku švelniau, bet toks jau formatas. Nervino tik ta beždžionėlė. Va kur tikrai užknisantis personažas. Užtat burtininkė visai nieko. Yra dar medžiagos vienam\dviem sezonams?Comment
Comment