Berserk

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Pirmas filmas jau kaip ir rodomas Japonijoje, tai nusprendžiau pažiūrėt seną Berserką. Nu kad galėčiau ramia sąžine sutrypti į š... naują. Dar norėjau ar pasitikrinti ar tikrai jis toks geras kaip pasirodė man tik pradėjus žiūrėti anime. Ir tikrai, geras ir net geriausias jei ne apskritai tai bent jau fantasy žanre. Va paskutiniu serijų dar nežiūrėjau, baisu....baisu, kad būsiu vėl ypatingai iškreiptu būdu išprievartautas.....

Comment

• OmNomNom
      Naujokas
      • 2011 12 19
      • 22

Autorius Killerbee
      Pirmas filmas jau kaip ir rodomas Japonijoje, tai nusprendžiau pažiūrėt seną Berserką. Nu kad galėčiau ramia sąžine sutrypti į š... naują. Dar norėjau ar pasitikrinti ar tikrai jis toks geras kaip pasirodė man tik pradėjus žiūrėti anime. Ir tikrai, geras ir net geriausias jei ne apskritai tai bent jau fantasy žanre. Va paskutiniu serijų dar nežiūrėjau, baisu....baisu, kad būsiu vėl ypatingai iškreiptu būdu išprievartautas.....
      Juokingai tavo paskutinis sakinys nuskambėjo, kai pabaigsi žiūrėti suprasi dėl ko

Comment

• diaxminde
        AD technician

• 2008 09 21
        • 303

Autorius OmNomNom
        Juokingai tavo paskutinis sakinys nuskambėjo, kai pabaigsi žiūrėti suprasi dėl ko
        Tai tikrai. Kaip supratau planuoja išleisti 3 filmus, pirmą jau pradėjo rodyti kino teatrose. Kadangi, esu didelis Berserk fanas, nepatingėjau išversti trailer'į. Kiek užkliuvo CG, bet nepaisant to, tai yra pats laukiamiausias filmas/filmai (man bent) šiais metais.

Paskutinis pakeitimas nuo diaxminde; 2012-02-19, 23:30.

^^^=<==<==My animeList'as==>==>=^^^

Comment

• Killerbee
          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
          • 2910

Autorius OmNomNom
          Ta prasme? Aš jau ir taip jas esu matęs. Tokios pabaigos užmiršti neįmanomą net ir po 10 metų.

Comment

• OmNomNom
            Naujokas
            • 2011 12 19
            • 22

Spoileris:
            Supratau aš perkeltine prasme, nors realiai tai taip ir įvyko.
            Aišku pilnai pritariu, kad pabaigos tikrai neįmanoma užmiršt, nors mano nuomone pritrūko vieno epo išaiškinančio pabaigą. Truputį ne į temą, bet gal kas jau matė Helsingo 9 ovą?
            Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2012-02-20, 13:17.

Comment

• Hellsing_lover
              Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
              • 1318

Autorius OmNomNom
              Truputį ne į temą, bet gal kas jau matė Helsingo 9 ovą?
              Matėm Labai super OVA, laukit vertimo (nors, tiesa, dar nėra vertimų jokių, tik raw versija, tačiau AZsubs nebemiega ir jau darbuojas iš kito galo

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Killerbee
                Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                • 2910

Autorius OmNomNom
                Spoileris:
                Supratau aš perkeltine prasme, nors realiai tai taip ir įvyko.
                Aišku pilnai pritariu, kad pabaigos tikrai neįmanoma užmiršt, nors mano nuomone pritrūko vieno epo išaiškinančio pabaigą. Truputį ne į temą, bet gal kas jau matė Helsingo 9 ovą?
                Na pirmas, iš bėdos, ir yra tas epas.
                Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2012-02-20, 13:18.

Comment

• Viktorr

Autorius Killerbee
                  Na pirmas, iš bėdos, ir yra tas epas.
                  Nebent iš bėdos kaip jūs sakote. Tačiau vistiek norėtųsi to išbaigtumo, nes visgi tarp pirmo ir paskutinio yra minties šuolis, todėl pirmasis daug ko nepaaiškina.

Comment

• demoniacman666
                    Forumo vilkas

• 2008 04 16
                    • 368

Autorius Viktorr
                    Nebent iš bėdos kaip jūs sakote. Tačiau vistiek norėtųsi to išbaigtumo, nes visgi tarp pirmo ir paskutinio yra minties šuolis, todėl pirmasis daug ko nepaaiškina.
                    Skaitykit manga arba laukit ateinanciu filmu, gal sis senasis ekranizavimas ir nebuvo tobulas, bet nemanau kad reikia kibti del kazkokio neisbaigtumo, tiesiog tokia buvo rezisieriaus ideja, o dar plius ir lesu stygius, tad gavom manau geriausia ka galejom gauti, bent nuo mangos beveiki nenukrypta.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Sashiri
                      Loner

• 2009 09 17
                      • 104

Sitame anime viskas patiko isskyrus piesimas nevisai suejo :/ Gal tik todel kad norejos kazkaip detalesnio mesinejimos xD bet paskutines serijos lukescius tai atpirko. Atvirai tai sitas anime ziauriai itrauke, praleidau prie jo tris praktiskai bemieges naktis ir nedrisciau gailetis
                      http://sashiri.deviantart.com/

Comment

• Rainbow
                        Naujokas
                        • 2013 03 10
                        • 12

Anime patiko, bet blyn sorry. Pabaiga tragiška..

Comment

• slicKrox
                          Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                          • 2161

Autorius Rainbow
                          Anime patiko, bet blyn sorry. Pabaiga tragiška..
                          Tarkime man, jei ne pabaiga, paskutinės 3-5 serijos, šis serialas būtų buvęs kaip eilinis anime.

Comment

• Rainbow
                            Naujokas
                            • 2013 03 10
                            • 12

Autorius slicKrox
                            Tarkime man, jei ne pabaiga, paskutinės 3-5 serijos, šis serialas būtų buvęs kaip eilinis anime.
                            Tragiška ( gerajame prasme )

Comment

• Red_Elf
                              pandų karai :D

• 2009 05 07
                              • 1112

Jau pasirodė pirmasis (man žinomas) Berserk Ougon Jidaihen III: Kourin vertimas, ant kiek jis geras negaliu pasakyti, jį rasite >>čia<<. Vėliau vis tiek į šį puslapį bus dedami ir kitų vertėjų grupių darbai, tai užmeskit akį ką domina (:

Comment

• Miesto_Druidas
                                the journeyman

• 2010 08 17
                                • 1515

Peržiūrėjau ką tik pasibaigusios tris remake'intos pirmosios Berserk arkos filmus. Kažkaip lyg ir matytas serialas, bet filmai tikrai nepasirodė prastesni. Be abejo pirmame labai jautėsi istorijos nenuoseklumas, kituose dviejuose tas buvo ištaisyta. Taip pat CG žiūrėjosi kreivai tam tikrose vietose ir pasigedau Susumu Hirasawa kurtos muzikos, kurią turėjo serialas.
                                Tačiau jo...trečias filmas...groteskiškas fantasy siaubo epas. Nerekomenduočiau žiūrėt trilogijos nepilnamečiams ar silpnų nervų žiūrovams, gal ir perdedu, bet serialas toks atgrasus nepasirodė. Ir išbaigtumas, kažkiek geresnis, būtent trečiame filme. Norėtųsi tikėtis, kad išvysim tolesnę mangą anime pavidalu, tačiau dabar greičiausiai reiks pačiam mėginti skaityti ją, tokio noro serialas sukėlęs nebuvo, tad bent aš filmus vertinčiau kažkiek geriau. Pirmiems dviem po 8, trečiam parašiau 9.

Comment

Working...