Pirmas filmas jau kaip ir rodomas Japonijoje, tai nusprendžiau pažiūrėt seną Berserką. Nu kad galėčiau ramia sąžine sutrypti į š... naują. Dar norėjau ar pasitikrinti ar tikrai jis toks geras kaip pasirodė man tik pradėjus žiūrėti anime. Ir tikrai, geras ir net geriausias jei ne apskritai tai bent jau fantasy žanre. Va paskutiniu serijų dar nežiūrėjau, baisu....baisu, kad būsiu vėl ypatingai iškreiptu būdu išprievartautas.....
Berserk
Collapse
X
-
Pirmas filmas jau kaip ir rodomas Japonijoje, tai nusprendžiau pažiūrėt seną Berserką. Nu kad galėčiau ramia sąžine sutrypti į š... naują. Dar norėjau ar pasitikrinti ar tikrai jis toks geras kaip pasirodė man tik pradėjus žiūrėti anime. Ir tikrai, geras ir net geriausias jei ne apskritai tai bent jau fantasy žanre. Va paskutiniu serijų dar nežiūrėjau, baisu....baisu, kad būsiu vėl ypatingai iškreiptu būdu išprievartautas.....Comment
-
Tai tikrai. Kaip supratau planuoja išleisti 3 filmus, pirmą jau pradėjo rodyti kino teatrose. Kadangi, esu didelis Berserk fanas, nepatingėjau išversti trailer'į. Kiek užkliuvo CG, bet nepaisant to, tai yra pats laukiamiausias filmas/filmai (man bent) šiais metais.
Paskutinis pakeitimas nuo diaxminde; 2012-02-19, 23:30.👍 1Comment
-
Spoileris:Supratau aš perkeltine prasme, nors realiai tai taip ir įvyko.Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2012-02-20, 13:17.Comment
-
Comment
-
Na pirmas, iš bėdos, ir yra tas epas.Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2012-02-20, 13:18.Comment
-
Skaitykit manga arba laukit ateinanciu filmu, gal sis senasis ekranizavimas ir nebuvo tobulas, bet nemanau kad reikia kibti del kazkokio neisbaigtumo, tiesiog tokia buvo rezisieriaus ideja, o dar plius ir lesu stygius, tad gavom manau geriausia ka galejom gauti, bent nuo mangos beveiki nenukrypta.Comment
-
Sitame anime viskas patiko isskyrus piesimas nevisai suejo :/ Gal tik todel kad norejos kazkaip detalesnio mesinejimos xD bet paskutines serijos lukescius tai atpirko. Atvirai tai sitas anime ziauriai itrauke, praleidau prie jo tris praktiskai bemieges naktis ir nedrisciau gailetisComment
-
Jau pasirodė pirmasis (man žinomas) Berserk Ougon Jidaihen III: Kourin vertimas, ant kiek jis geras negaliu pasakyti, jį rasite >>čia<<. Vėliau vis tiek į šį puslapį bus dedami ir kitų vertėjų grupių darbai, tai užmeskit akį ką domina (:Comment
-
Peržiūrėjau ką tik pasibaigusios tris remake'intos pirmosios Berserk arkos filmus. Kažkaip lyg ir matytas serialas, bet filmai tikrai nepasirodė prastesni. Be abejo pirmame labai jautėsi istorijos nenuoseklumas, kituose dviejuose tas buvo ištaisyta. Taip pat CG žiūrėjosi kreivai tam tikrose vietose ir pasigedau Susumu Hirasawa kurtos muzikos, kurią turėjo serialas.
Tačiau jo...trečias filmas...groteskiškas fantasy siaubo epas. Nerekomenduočiau žiūrėt trilogijos nepilnamečiams ar silpnų nervų žiūrovams, gal ir perdedu, bet serialas toks atgrasus nepasirodė. Ir išbaigtumas, kažkiek geresnis, būtent trečiame filme. Norėtųsi tikėtis, kad išvysim tolesnę mangą anime pavidalu, tačiau dabar greičiausiai reiks pačiam mėginti skaityti ją, tokio noro serialas sukėlęs nebuvo, tad bent aš filmus vertinčiau kažkiek geriau. Pirmiems dviem po 8, trečiam parašiau 9.Comment
Comment