Berserk

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Evil Mastermind
    Just Evil

• 2009 02 24
    • 154

Aš peržiūrėjau pusę anime ir perskaičiau visą mangą kiek yra, mane žiauriai nervina pantsai, nebent jie yra būtini anime siužetui (kad ir kaip tai keistai skambėtų ), humoras Berserk niekad nebuvo reikalingas, mano galva, kur mangoj bando daryt jumorą autorius, ten žiauriai susimauna, o snobas būčiau tada, jei aiškinčiau, kad mano nuomonė yra vienintelė teisinga, o jūs visi nieko neišmanot/esat kvailiai xDD Tad reiktų pridėt dar vieną stalčiuką, Killerbee, į kurį tilptų maždaug 30% tokių kaip aš, kurie nemėgsta Berserk anime dėl pakankamai objektyvių priežasčių Gerai aš čia pasakiau...
    Ph'nglui mglw'nafh C'thulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Autorius Evil Mastermind
      Aš peržiūrėjau pusę anime ir perskaičiau visą mangą kiek yra, mane žiauriai nervina pantsai, nebent jie yra būtini anime siužetui (kad ir kaip tai keistai skambėtų ), humoras Berserk niekad nebuvo reikalingas, mano galva, kur mangoj bando daryt jumorą autorius, ten žiauriai susimauna, o snobas būčiau tada, jei aiškinčiau, kad mano nuomonė yra vienintelė teisinga, o jūs visi nieko neišmanot/esat kvailiai xDD Tad reiktų pridėt dar vieną stalčiuką, Killerbee, į kurį tilptų maždaug 30% tokių kaip aš, kurie nemėgsta Berserk anime dėl pakankamai objektyvių priežasčių Gerai aš čia pasakiau...
      Nea, snobai šiuo atveju yra tie kurie lygina anime su manga ir kaip taisyklė paskutinės naudai. Tavo atvejis sunkesnis, patenki į kelis stalčius. Žiūrint ir objektyviai ir subjektyviai Berserk yra unikalus ANIME, kaip patosiškai mėgstama sakyti "sukūręs savo žanrą". Deja, pasekėjų neatsirado ir matyt neatsiras.

Comment

• Evil Mastermind
        Just Evil

• 2009 02 24
        • 154

Pataisau - Beserk mangą tik galima būtų vadinti "sukūrusiu savo žanrą" kūriniu, ir tai nelabai, nes gerų dark fantasy kūrinių buvo ir iki jos (black company, pvz), nebuvo tik japonų rinkoje Manau, gana aiškiai parašiau, kad mangą pradėjau skaityt tik tada, kai anime nusivyliau, bet dar turėjau vilties - snobas būčiau, jei pirma paskaityčiau mangą, o po to žiūrėčiau anime su išankstiniu nusistatymu prieš jį Bet kokiu atveju, tai nesvarbu. Ką aš noriu pasiekt, tai, kad fanai, kaip tu, Killerbee, rimtai priimtų kitokią nuomonę, o nenumotų į ją ranka vien dėl to, jog kalba eina apie pripažintą bei daugelio mylimą kūrinį Anyway, jau linkstam į offtopic'ą xDD

Comment

• cornolio
          Naujokas
          • 2010 03 29
          • 1

na as berserk anime neziurejau nes jo yra manga o dazniausiai animes nesugeba atkartot to kas buvo per manga ir seip ziuredamas anime tikiuosi grazaus piesimo ir gero so
          ound trako nes anime tik tuo ir pranasiau uz manga o kaip sake evil mastermind tai berserk anime nera nei piesimo nei soundtrako normalaus ,bet kas liecia manga tai geriausia kokia esu skaites nors yra vienas labai didelis trukumas kad ja leidzia bilekaip retai taip ir pasent gali kol galo sulauksi na ir ant galo biski su ta fantastika biski per daug jau geriausia buvo iki tol kol gutsas draugu prisirinko buvo niuru su biskiu zombiu ir demonu ir daug veiksmo daba aisku idomu kai prasiplete veikeju ratas bet tie visi raganu buratai ir visa kita kaskaip i grina pasaka pradeda panaset

Comment

• Killerbee
            Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
            • 2910

Autorius cornolio
            na as berserk anime neziurejau nes jo yra manga o dazniausiai animes nesugeba atkartot to kas buvo per manga ir seip ziuredamas anime tikiuosi grazaus piesimo ir gero so
            ound trako nes anime tik tuo ir pranasiau uz manga
            Čia jau kaip pažiūrėsi. Mano nuomone jei jau skaityt tai geriau knygą. Jokie paveiksliukai jos neatstos.
            Ir pamiršai dar du anime privalumus: įgarsinimą ir SPALVAS. Negaliu pakęsti juodai/balto vaizdo. Man jam alergija dar nuo senųjų "Šilelis" televizorių. Ir kas čia per užsipuolimai ant Berserko muzikos? Šiuolaikinei repo ir metalo kartai ji nebepatinka?
            Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2010-03-30, 00:18.

Comment

• Bardakas
              Žmogus Ne

• 2005 09 22
              • 1462

Antrinu Killerbee. Jau ką ką, bet Berserk OST tikrai labai puikiai atliktas ir tinkantis prie anime atmosferos. Aš netgi jį tyčia pasileisdavau skaitydamas manga. Kiekviena OST dalis puikiai atvaizduoja situaciją. O po OP einanti melodija pristatanti praeitą seriją (FORCES) tapo tokia epinė, kad jos atskiras 4 versijų singlas išleistas.
              Maybe on Earth, Maybe in the Future
              sigpic
              Kurokawa idėjinis lyderis
              Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• demoniacman666
                Forumo vilkas

• 2008 04 16
                • 368

Evil Mastermind man atrodo is tu zmoniu kurie nori kuo nors issiskirti todel ir sako kad nemegsta berserko anime. Man tada iskyla klausimas, jei nepatiko anime, tai kokio velnio pradejai skaityt manga, jei man nepatinka anime, mangos net neieskau. Prirasei daug, bet jokiu itikinamu ir pagrystu argumentu kad anime blogas nedavei. Susidaro vaizdas kad nemegsti tik del to kad nemegsti... Sakai blogas piesimas? O metus isleidimo matei? Ir net pagal metus jis nera blogas ir puikiai atspindi tiek mangos ivaizdi tiek ir nuiotaika. Sakai blogas OST? Gal tavo ausys apipuve? Siaip esu metalo fanas, bet sis OST tiesiog idealus, ypac OP ir ED, puikiai dera prie bendros anime atmosferos. Jei istorija tavo manymu blogai perteikta tai kaip ja reiketu tada perteikt?... Uztai ir nemegstu tokiu kurie bando irodyt jog berserk anime meslas nors visi zino kad taip nera... 5/5 be kalbu mano visu laiku favoritas.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Evil Mastermind
                  Just Evil

• 2009 02 24
                  • 154

Sakau, kad man jis nepatinka, nes man jis nepatiko. Pradejau manga skaityt, nes ji yra MAL'e number 1 pagal reitingus bei del labai geru recenziju ir komentaru. Berserk manga ir anime labai skiriasi. Nera ne vieno anime, kuris patinka visiems. Nemegstu tokiu kaip tu, kurie mano, kad imanomas toks dalykas kaip vienintele ir teisinga nuomone.

Comment

• Killerbee
                    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                    • 2910

Autorius Evil Mastermind
                    Berserk manga ir anime labai skiriasi.
                    Būkim biedni, bet teisingi - žodis labai čia nereikalingas. Jei Berserkas labai tai likę 99% anime pagal mangas yra tiesiog su motyvais...

Comment

• demoniacman666
                      Forumo vilkas

• 2008 04 16
                      • 368

Nemegstu tokiu kaip tu, kurie mano, kad imanomas toks dalykas kaip vienintele ir teisinga nuomone.
                      As ir nesakau kad yra vienintele nuomone, tiesiog manau kad jei ko nors nemegsti tai turi but tam tikra priezastis (tavo komentare jos nepastebejau). Pats parasei kad nemegsti nes nemegsti, o tai nera labai logiska.

P.S. Pritariu Killerbee, jei tau atrodo kad berserk manga nuo anime skiriasi "labai", tada uzjauciu tave, nes bent jau man tai daug skirtumu nebuvo iskyrus Puck nebuvima ir keleto ziauresniu scenu apdorojima, o tai nedaug ka ir keicia pacioj istorijoj.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• SataNa
                        Mind Zone

• 2008 02 15
                        • 600

Nemokėsiu aš šio šedevro tinkamai įvertinti. Jis tiesiog virš suvokimo ribos ant kiek geras jis yra.

kaip čia - "slap" ir negyvas. Ir nerandi žodžių apibūdint
                        Girdėjau ir tikiu, kad manga yra geresnė už šį anime. Bet man ir tiek užteko, kad vos nesuplėšyčiau savo marškinių ir rėkčiau "Aš GUTSAS!!!". 11/10 - tai vadinama over rating
                        Kartoškė

Comment

• Kenčis-Himura

Man ir patiko kaip daugėliui. Labai įtraukė per 2 dienas visus epizodus peržiurėjau.

Comment

• Hellsing_lover
                            Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                            • 1318

Žinote, šiuo metu truputį mėlynuoju, nes nebesugebu atstatyti kvėpavimo funkcijų ir įkvėpti Kaip čia viską visi padarė, tai trūksta žodžių, paskutinės serijos vos vapše iš kėdės neišvertė, jau net nebėjo susivokti, iki kokių čia mastų ir paralelių viskas nusiėjo >.> Heh, na, dar kitas tokia žiauria ir neteisinga pabaiga toks iš ryškesnių paliktas anime man buvo tik gal Texhnolyze Tikrai, why so fucked up? Bet turbūt tik dėl to jis ir išliko toks su... efektu. Na, tikrai dabar tik kyla rankos parsipūsti visą manga ir tikėtis, kad iki senatvės sulauksiu visų skyrių Aišku, bus galima dar ir nuo filmų pradėti, bet jiems jau jaučius bus tas pats, kas ir Evai, tai greičiau jau manga paskaitysim
                            Oh, ir OST tikrai labai šaunus. Taip pat visada labai maloniai tiek op, tiek ed nuskambėdavo, kas čia tikrai retas atvejis mano ausims. Jau užsirašo į eilę dar ne kartą šiaip malonumui būti perklausomi

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• BLACK cat
                              Narys
                              • 2010 07 09
                              • 58

piesimas man toks nu visai nevykes,bet perteikta lb realei tiek gamtos vaizdai,tiek veikeju foguros,tas taip kazkaip nuramino,ir siuzetas isvis pagerino visa anime,8/10 verta demesio.

Comment

• Boozy
                                Naujokas
                                • 2009 03 09
                                • 12

tikrai geras anime, noreciau, kad butu daugiau epizodu. Perziurejau viska per ne pilnai 2 dienas. Istorija labai sudomino, sunku ir atsitraukt pradejus ziureti.
                                Mano ziureti anime: Naruto, Naruto shippuden(iki ongoing), one piece (iki ongoing) , bleach, durarara, cowboy bebop, shinsekai yori, soul eater, Highschool of the dead, great teacher onizuka, shingeki no Kyojin, fairy tail.

Comment

Working...