Labai geras, patiko nerealiai, retkarčiais sunku buvo susigaudyti, bet nieko tokio. Piešimas geras, veikėjai neblogai "pasukioti", vis kiekvienas su kažkuo nežinomu iki pakutinio epo. 5/5 tikrai.
Ergo Proxy 2006
Collapse
X
-
Nesu niūrių, tamsių anime ar šiaip filmų mėgėja. Bet Ergo Proxy patiko. Iš pradžių, tiesa, maniau, kad nustosiu žiūrėt, nes iki devintosios serijos totaliai nesigaudžiau, dar ir dėl anglų kalbos žinių trūkumo, o ir įdomaus veiksmo nebuvo. Bet po to jau negalėjau nustot žiūrėt.
Kelios serijos (žaidimas, šypsenų šalis) nepatiko. Tiksliau nesupratau jų reikšmės, tad prasukau. Truputį gailiuosi, bet dar ketinu peržiūrėt, kad aiškiau viskas būtų.
Man vietomis kiek erzino Vincento personažas. Toks kvailokas, norėjosi kažkokių kitokių jo asmenybės savybių. Bet po to pripratau.
Aišku, pats nerealiausias personažas - Pino. Dažnai man maži vaikai atrodo nereikalingi ir nervinantys, bet šįkart tai suteikė išties daug. Šiek tiek optimistiškumo skaidrino tą niūrumą. O ir šiaip smagu stebėt robotą, bandantį suprast, ką reiškia būti vaiku.
Apibendrintai: patiko filosofiškumas, istorija, pabaiga, piešimas, sountrackas.
Nepatiko kartais per didelis mįslingumas - sunku susigaudyt.Paskutinis pakeitimas nuo .Gry.; 2011-09-25, 15:25.👍 1Comment
-
Dabar stebiuosi ko aš jo anksčiau nežiūrėjau O_O bet kaip sakant- kas geriausia, tas desertui. Šių dienų anime taip nuvilia savo lėkštumu, kad Ergo Proxy lyginant su šių dienų naujienomis yra aukso gabalas. Dar tik 8 serija, bet kažkuo labai įtraukia ir žavi. LOVE IT, ypač piešimas ir garso takelissemashke.deviantart.com BLACKOUT
👍 3Comment
-
Pradžia įdomi.... Tačiau kuo toliau, tuo didesnė "šyza" su kiekviena nauja serija; kelios jų iš viso ne į temą (nors Pino sapnas visai įdomus ir originalus pasirodė).
Viso šio anime didžiausias privalumas man buvo be galo gražiai nupieštas Re-l veidas. Tikriausiai gražiausia 2D gotė, kokią esu matęs.
Ieškoti šiame anime prasmės - nėra prasmės, kaip nėra prasmės kuoktelėjusio žmogaus galvoje bandyti rasti išminties. Tiksliau ją rasi, bet tai bus kuoktelėjusi išmintis. Nuo serialo vidurio pradėjau nebesuprasti apie ką čia visa ta istorija. Pabaiga, kurioje turėjo būti pateikti visi atsakymai į visas paslaptis, pasirodė tokia suvelta, kad supratau tik viena: šią istoriją kūrė žmogus su trupučiu pavažiavusiu stogu.
Įvertis: 3/5 arba 7/10.
P.s.: labai geras OPN garso takelis.Comment
Comment