toks cool anime su draugu pradejau ziuret 2 epus perziurejau
Ergo Proxy 2006
Collapse
X
-
Įtraukiau į mėgiamųjų sąrašą, bet visgi daviau 4 nes kažko man trūko.
Labiausiai patiko paskutinės serijos, labiausiai įtraukė, ir baigėsi visai įdomiai. Žinoma, kad viską suprastum, reikia dar kartą apmąstyti viską, ką matei. Kada nors taip ir padarysiu... x3
(vienas šeimos narys šį anime pavadino "pilkais žmonėmis" XD)_____
In the future 15 people will be famous
Comment
-
nerialus anime bet jam ziureti reikdawo tam tikro susikaupimo ir nuotaikos bet jei jau isigilini tai neimanoma atsitraukti superinis anime.Comment
-
Šis Anime labai įdomus ir sudominantis tik jam žiūrėti reikia susikaupimo, kad nepasiklystai siužeto linijoje ir suprastai kas dedasi. Šis anime patenka į mano geriausiųjų top 5 . Jam duodu 5/5Comment
-
Labai labai kietas anime tos serijos, kuriose buvo visiskas balaganas man labai patiko, jos yra nesuristos su realybe, bet siaip paziurejus susimasciau kas laukia musu ateityje
Re-l - labai grazi ir turinti charakteri, tuo paciu yra egoiste, bet man ji iskarto patiko ir kuo toliau tuo labiau, Pino - su ja nenuobodziavau, i ja ziurint pasidaro labai linksma ^^, Vincent'as - man jis pacioj pradzioj nepatiko, taciau isimylejau jo Ergo Proxy puse o pabaigoj pats Vincent'as pasidare mielas x3
Nepaisant keliu nuobodziu vietu anime vertinu 5/5.Comment
-
Nu toks visai kabinantis anime. Tik kad man fantastika nelabai prie širdies. Bet openingas tai nerealus. O ir gotukė graži visai . Man pritrūko spalvinės gamos. Blankuma nekabina kažkaip, kaip ir robotai keistais, juokingais veidais. Dar susilaikysiu nuo vertinimo, geriau jau pažiūrėsiu, bet abejoju kad sugebėsiu iškentėt visą.Comment
-
Anime vertas demesio , 5 balai labai rimtas be juokingu grimasu kas kituos anime pastoviai nervina , turinys labai israiskingas ,tema tokia savotiska nerasiu kitokio zodzio apibudinti,nuo siandien ziuresiu isnaujo jau antra karta. Awesome anime XD.Destiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
-
Anime tikrai vertas dėmesio, bet toli gražu ne visų skoniui. Gera istorija, puikus piešimas, graži pagr. veikėja, bet kažko man tikrai trūko. Gal vietomis daugiau veiksmo reikėjo, gal daugiau įvairiapusiškumo, bet monotonija buvo mane bepribaigianti. Veikėjai irgi nebuvo labai įpatingi, bet štai Pino veikėja man labai patiko, vienas iš nedaugelio vaikų, kurie tikrai domino. Taip pat visokios filosofijos davė daug peno apmąstymams, taigi tai nebuvo vienas iš tų kvailų, jokios naudos neduodančių anime.
Soundtrack'as geras, o openingas iš viso SUPER, vienas geriausių mano girdėtų.
Taigi, istorija gera, ir nors vietomis buvo nuobodu, bet man patiko. Overall, 4/5.Comment
-
Super mindfuck anime,aisku pagal mane tam tikrose vietose galejo buti geriau,bet cia kaip sakoma,kiekvienam savo skonis ir delto teisti kureju nereiketu.Op tiek vaizdu tiek muzika neapvyle,keletas kuriu nepraleisdavau o perziuredavau(daugeli skipinu nes manau kad tai yra laiko svaistymas),del end deja niek pasakyt negaliu nes nebepamenu Siaip anime tikrai geras,spoilint nesiruosiu tad taip jau ir paliksiu bet jei kas ruosiates ziuret tai zinokit kad gan sudetingas,vietomis sunkus ir reikalaujantis filosofiniu,psichologiniu apmastimu,tad nusiteikit tam is karto.Gero ziurejimoComment
-
Comment