Ergo Proxy 2006

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Dream Eater
    Let's start a Riot!

• 2008 01 22
    • 85

Keista, kad šito anime nepakomentavau ankščiau, juk tai vienas iš mano pačių mėgstamiausių .
    Tai va duodu 5/5 ir10/10 ir dar 100/100. Toks nerealus šitas anime tiek savo visa atmosfera, veikėjais. Net negalėčiau išskirti vieno veikėjo, kuris man patiko labiausiai ( gal Real Mayer, o gal Pino, ne Vincentas net pats nežinau ) Nors pradžioje pirmas kelias serijas sunku suprasti kas vyksta, vėliau viskas išaiškėja. Garso takelis labai tiko, o Monoral-Kiri, tai dar klausau iki šiol ( dauguma dainų iš anime nusibosta kai baigiu žiūrėti tą anime). Nors ji atrodo tokia monotoniška, bet nesiklausyt negalima

Out of my mind... Back in five minutes
    http://dream-eater.mybrute.com

Comment

• Silvestras
      Rimtas forumo narys

• 2008 04 18
      • 162

Labiausiai užstrigo dėl savo mistinių painiavų,gale jau taip susuko.Tik nepagalvokit,kad kritikuoju,anime viskas ok,tik kartais sunku buvo gaudytis apie ką kalba.Apie veikėjus šiek tiek:Real-gražūtė,man patinka jos akys ir pati ji labai graži moteris su charakteriu;Pino labai jau faina,visada vertė pasijuokt nors trupučiuka,smagiai viska daro(vobsem funny character);Vincent mažiausiai iš visos trijulės įspūdžio paliko,antrasis "jis",tai yra Ergo Proxy ir yra painus,bet visgi žavintis,tikras mistiškos atmosferos kūrinys.Overall anime gan įdomus ir įtemptas,tik perpildytas mistikos,bet gal dėl to jis ir laikomas nusisekusiu.Nepaminėjau dar,kad Op geras labai,vienas geresniu,kuriuos teko matyti/girdėti.

Comment

• SoldaT
        Naujokas
        • 2008 04 23
        • 13

Is pradziu anime norejau mesti kazkaip siuzeto nesupratau. Bet poto viskas pradejo aiskinti. Kaip 2006 metams anime tikrai turi unikali animacija bet keikuriuose epizoduose charakteriai paspalvanti blogai. Dar viso anime neperziurejau(14 epizodas.) Perziuresiu per sia savaite . Dabar vertinciau si anime 4/5 ,7,5/10 .

Comment

• Haji
          Horror and Mystic lover
          • 2008 07 05
          • 116

Na sakyciau toks rimtas anime. Bet patiko ;D

Comment

• Egle
            Naujokas
            • 2007 08 27
            • 24

Labai fainas ir ydomus anime bet labai nusivylaiu pabaiga.

Comment

• Izzo
              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
              • 1530

mmmm.. Dar nekomentavau? Keista.. Iš tikro gana nuobodus anime, tačiau pirmi trys epizodai buvo nepaprastai puikūs ir paliko tokį įspūdį, kad kūrėjai daro ką nori, vėliau ta kelionė ir įvykiai už kupolo ribų pasirodė neišpasakytai nuobodūs, kai kurie epizodai visiškai nereikalingi, tačiau įpusėjus anime pasirodydavo koks nors dėmesio vertas ir suintriguojantis epizodas, tada vėl nuobodi pauzė ir kaip daugelis sako nepatikus pabaiga. Bet nesu aš iš to daugelio ir tvirtai sakau, kad pabaiga man netgi labai patiko. Idėja paremta graikų mitologija, o ir mintis, kad turi susitaikyt su tuo kas esi, perteikta labai šauniai. Prie techninės pusės neturiu kur prikibti, gal tik Proxių kovos galėjo būti efektingesnės ir Endingas nežavėjo, bet likau pakerėtas Kirio, Lil ir Pino. Jei kituose anime maži vaikai painiojasi po kojom ir yra nereikalingi, čia Pino kaip tik vietoje ir visiškai niekam netrugdo. Labai fainas ir mielas autoreivas. Bendras vertinimas 4/5 vien dėl tų kelių nuobodžių ir nereikalingų epizodų.
              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• zeo
                forumo idiotas
                • 2008 10 30
                • 152

labai patiko sis anime, tik pabaiga kazko nelabai

Comment

• Petras
                  Senjougahara Fascination
                  • 2008 04 12
                  • 38

Patiko šis anime - labiausiai dėl savito stiliaus. Piešimas sakyčiau labai stilingas ir originalus buvo. O Pino vienintelis linksmas veikėjas tame niūriame pasaulyje

Comment

• Calyx Deuced
                    Narys

• 2006 12 06
                    • 96

Nerealus anime veikejai jega veiksmas netyketas serios beveik stand alone gali but na nerealu

Comment

• meniukas
                      Narys
                      • 2008 01 27
                      • 34

Geras anime
                      true sci-fi, retai dabar tokių randu (čia turiu omenį ne vien tik anime, ar filmus, bet ir literatūrą)
                      Truputį nuvylė tai, kad toks painus siužetas 14ep buvo suspoilintas, bent man nuo tada viskas aišku buvo

Comment

• ooondatra
                        Naujokas
                        • 2008 11 16
                        • 5

+5
                        man čia viskas patiko,sountrackas tobulas,siužetas belenkaip įdomus,tamsu ir liūdna buvo įtaigiai,tos kelios serijos,kurios tarsi ne į temą,man nesutrukdė-po ergo proxy labai sunku žiūrėt kokį kitą sci-fi,nes atrodo daaaaaaaug prasčiau,na bet praeis tas įspūdis;DDDDDDD
                        sigpic
                        -kodėl dramblys turi straublį?
                        -nes idiotiškai atrodytų su pirštinių stalčiumi.

Comment

• chibi_nemiga
                          Rimtas forumo narys

• 2008 08 01
                          • 117

Vasarą buvau pradėjus žiūrėt, bet droppinau, nes visgi norėjau ko nors lengvesnio. Neseniai sugrįžau prie jo. Kolkas dar nedaug tepažiūrėjau, bet nusimato vienas mano fave'ų vien dėl OST'ų, piešimo ir atmosferos.:3 Nors ką gali žinoti.

Comment

• Buiwis
                            \(⌒ヮ⌒)/

• 2008 07 22
                            • 121

ganėtinai neblogas tačiau buvo keletas laaabai nuobodžių epizodu todėl 5 duot negaliu...
                            veikėjai patiko, piešimas gražus, istorija nebloga..
                            stiprus 4 na tiksliau 4.49

Comment

• kuterukitokaari

banguojantis. bet tarpe labiausiai patikusių. ypatingas

Comment

• shyliz
                                Dreamer

• 2009 02 18
                                • 68

Na ka gi pradesiu ziuret, manau neturetu nuvlity sis anime, vien is aprasymo idomu suzynoti kaip viskas klostisis kagi paziurekime ;]

Comment

Working...