ナルト (Naruto) - Narutas - Režisierius: Hayato Date Studija: Studio Pierrot, TV Tokyo Transliacija: 2002-10-03 ∼ 2007-02-08 Žanras: veiksmas, nuotykiai, fantazija, komedija, drama Panašūs anime: Dragon Ball, Bleach, Naruto Shippuuden AniDB reitingas: 7.05 (5133) Trukmė: 220 TVep. x 24min. YouTube: 1'st ending / 1'st Opening Aprašymas: Kaimas po lapija (Konoha), vienas iš stipriausių nindzių kaimų pasaulyje, kuriame kovoja kiekvienas už save. Atrodo, jog jėgos turėtų pakakti, kad niekas neliestų tokio galingo priešininko, tačiau vieną kartą Konohą užpuola nuožmusis devynuodegis lapinas, vienu uodegos mostu galintis nuversti kalnus. Supratęs jog nužudyti Lapino nepavyks, ketvirtasis ugnies šešėlis aukodamas savo gyvybę įkalina nuožmųjį Lapiną ką tik gimusiame kūdikyje. Taip prasideda istorija, kurios pagrindinis veikėjas berniukas vardu Narutas šešiolika metų buvo nekenčiamas kaimo žmonių, už tai, kad jame gyveno žudiko Lapino dvasia. Tačiau dabar jis mėgina tapti tikru nindze, o vėliau gal netgi penktuoju ugnies šešėliu, Valdovu Hokage kad visiems įrodytų, kokie jie jam buvo neteisingi. Besimokydamas jis randa tikrų draugų, dėl kurių jo požiūris ima keistis. Apie tai ir yra ši istorija - apie berniuko siekį tapti kažkuo, ir įrodyti jog tereikia įdėti daug sunkaus darbo, kad kažko pasiektum. Na ir dar apie draugystės reikšmę tobulėjime. Veikėjai:
Autoriaus reziumė:
Vaizdai iš anime: Spoileris:
|
Naruto 2002-07
Collapse
X
-
Naruto 2002-07
365: (Nuostabus!)58.33%21416.67%6313.89%522.78%11: (Šlamštas!)8.33%3Žymos: Nieko -
Man tai labiausiai nepatinka, kad koks vienas rimtesnis forumo narys papasakoja, kad naruto siaubingas, visi kas jį žiūrį yra narutardai, visiški vaikai ir visi iš paskos, nėra jis toks siaubingas, aišku nekalbu apie filerius. Šiaip sudėjus anime ir manga susidėlioja toki ilga ir įdomi istorija . Dar labai nervina, kad pažiūri 10 epizodų, sako nepatiko, šlamštas ir duoda 1 bala.. Anime vertinti reiktu peržiurėjus visas serijas , bet ne pilna "šustriakų" , jie tokio kaip narutas niekada nežiūrės, nes kiti sakė jis labai vaikiškas.
Istorija visa sudėta yra superinė, na su ost prasčiau, bet va ant fileriu pora openingu tikrai superiniai su puikiu piešimu, charakteriai išplėtoti ir jų be galo daug, su skirtingomis asmenybėmis, humoro taip pat netrūksta. Toliau skaitoma manga pilna veiksmo, istorijos pokyčių .
Naruto buvo vienas iš pirmų mano matytų anime, kuris ir įvėlė į anime pasaulį, turbūt todėl vistiek aš jam simpatizuoju...Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-02-25, 18:27. -
Kartais kai kurios serijos lievos buna kur jokio veiksmo nevyksta, kaip kad prieš antrą egzą chuunin Konohamaru ima interviu iš Naruto ir jo chebros, bet šiaip labai įdomus. Gerai kovos atrodo. 5/5.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-02-25, 18:22.
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
Anime Ivertinimas iki dabar ...hmmm 2/5 lolz why?
+1 Ninjas.
+1 oh well some Jutsus do look nice.
-1 Pastovus Naruto Verkslenimas ir jo nesuaugimas per 3 metus praleistus su Jiraya tikrai galejo suagti.
-1 Tupos Kovos.1 Jutsu tada pasnekekim apie ta Jutsu visa ep kaip jo galima buvo isvengti ir t.t
-1 Serijos biski po biski Degraduoja viskas darosi neidomu ir monotoniska.
Tikekimes kad Pabaiga bus Apstulbinanati ir as galesiu duot jam 3-4 balus.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-02-25, 18:38.Comment
-
Mano nuomone Naruto tai eilinis popsas. Vis paziuriu kart nuo karto random epizodus, tai nesimato skirtumo. Grynas DBZ stiliaus anime. Daug neveiksmo, tuscio shnekejimo, reikshmingu piktu zvilgnisu ir karts nuo karto pasimusha. Pritariu metinuko nuomonei. Yra daug geresniu Anime ziuret.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-02-25, 18:30.Peanut Butter Jelly Time!!!Comment
-
Ech.. Naruto... Manga man patiko ir patiks. Taip, žinoma, istorija gal nėra labai sudėtinga, tačiau, mano manymu, yra nemažai tokių dalykų, kokių vaikai nesuprastų. Naują skyrių skaitau kiekvieną savaitę. O dabar tai išviso, kai taip jaučiasi kad viskas greit pasibaigs, kažkokia net nostalgija užklumpa, nes Naruto man įstrigo kaip tokia amžina... atrodo, niekada nesibaigianti manga. kažkaip net liūdna, nes esu labai prisirišus prie to, kad savaitgalį perskaitau naują chapterį, o paskui laukiu savaitę sekančio ;D Anime kita kalba. Žiūrėjau kažkada, pačioj pradžioj, užnervavo negyvai filleriai ir mečiau. Paskui dar bandžiau žiūrėt shippuudeną, bet ten irgi, suprastėjus animacijos kokybė, pats piešimas, veikėjai kažkokie plokšti kartais atrodo, tai nebežiūriu. Manau, net žiloj senatvėj Naruto atsiminsiu su šypsena ;DPaskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-02-25, 18:25.Comment
-
Baisiai nekenčiu šio anime . Nekaip negalėjau sustoti žiurėti vėn dėl jumaristiniu stenu. O dėl siužėto tai galėjai kas antra epizoda žiurėti vistiek neiko nepralesis"jai idomu"
KOVOS SCENOS - Vsisi kaunasi kaip kekšės, o kurėjai dar mano kad ištisos valalndo pokalbiu su priešais anime daro labai idomu.......Mirti galima kai ir taip nėra itampos, tai dar patampius laika pasiradys idomiau.
DRAMA - drama ... DRAMA?!?! nenusišnekėkit, nėra ten kokio.
KOMEDIJA - dar iš durniaus galima gi pasijuokti.
Viskas kita labai prasta, kad nesinori ir minėti. 2/5
P.S. netyčia paspaudžiau ant ivertinimo 2, nors norėjau 1Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-02-25, 18:40.Comment
-
Kaip ir daugumai man šis anime buvo vienas pirmųjų,per kūri ir pradėjau žiūrėt anime.Nepradėsiu čia iškart varyt...ir taip visiem aišku,koks šis anime būtų geras be filleriu.Aš pats iki šiolei nesuprantu kaip atkentėjau tas 220 serijas,gelbėjo tik tai,kad su pastoviomis pertaukomis žiūrėjau,bet netgi ir taip labai sunkiai dažiūrėjosi iki galo.Turbut kiekvienas iš mūsų spėlioja,why kūrėjai viska darė ne pagal manga.Sugadino tokį filmuką.Shippuuden visai neblogas,to ir reikėjo tikėtis...kai tik pagausėjo scenų su Akatsuki,tai ir įdomiau pasidarė.Dėl pagrindinio veikėjo Naruto,tai jis manę nervina kas 2 epizode(nžn kodėl,ne dėl to turbūt,kad kvailelys esa,bet tiesiog neatitinka jis man to,ko noriu).Šiaip patinka tik Katashi ir Deidara.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-02-25, 18:23.Comment
-
Negalvojau, kad sitas Anime mane gali sitaip uzvest. bet kadangi visu seriju tingiu laukt nusprendziaus skaityt manga ir zinot manau labiau apsimoka. Kazkaip visa istorija paaiskejo kas ir kaip. Bet laukiu tos serijos kai Sasuke pribaiks Itachi. Kartais labai ziaurus bet kartu ir labai juokingas anime.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-02-25, 18:19.Comment
-
Tikrai geras, vienas tų, kurie užveda ir neįmanoma mesti, kad ir kiek visokių filerių, verkšlenimų ir pan. būna
Kol rodys- tol ir žiūrėsiu, todėl ir vertinsiu - 5/5Comment
-
Žiūrim į avatarą!Comment
-
Tai jau tikrai, kad apgaulingas... Pirmas arc su Zabuza buvo geras ir daug žadantis, bet po to istorija po truputį ridentis žemyn pradėjo. Filleriai - visų ilgai besitęsiančių ongoing'ų problema, bet be jų nelabai ir prasisuksi, visi žinom kam jie reikalingi. Atmetus juos, nors ir žiauriai ištęsta, bet istorija vis dar nebloga. Aš asmeniškai fillerius prasukau, o kai kuriuos iš viso praleidau. Nežinau, jei kaip Zx-Shade būčiau tik dabar pradėjusi žiūrėti, nežinau, ar visą ištverčiau, bet kadangi jau kelis metus žiūriu, jau kažkaip gaila mesti, noris pagaliau sužinoti, kuom ten viskas baigės.Comment
Comment