Kanon Kanon (2002) Prodiuseris Yamauchi Shigeyasu Studija: Toei Animation, Key Žanrai: drama, romantika, gyvenimiškas, atgamtinis Transliacija: 2002 Trukmė: 13x24 min. AniDB reitingas: 7.37 (2217) MAL reitingas: 7.38 (11845) YouTube resursai: OP || ED Papildoma Info: Kanon iš pirmo žvilgsnio paprasta drama ar scool life anime... kurių netrūksta. Tiesa, žiurint iskart kyla klausimų kiekvieno epizodo pradžioje kalbama apie kažkokį sapną, kuris niekada nesibaigia.. viskas vyksta žiema - šaltis, krintantis sniegas suteikia savitą atmosferą, daugelis mano matytų anime buvo šiltuoju metų laiku ar bent be sniego, o čia sniego bus ir nemažai. Siužetas prasideda vaikinukui Yuuichi atvykus į mažą apsnigtą miestelį, jis čia nebuvo 7 metus, ir tėvam išvykus į užsienį jis vėl atvyksta pas pusesrę Nayuki. Ankstesnių dienų praleistų čia jis nepamena, keista ar ne?. Jam iškraunant daiktus jis randa lankelį plaukams, iš kur čia jis galejo atsirasti.. toliau siužetas pradeda vystytis ir net nepajunti kaip įtraukia. Jis sutinka mergina vardu Aya, kaip nekeista visi kiti pagrindiniai personažai yra merginos, o kaip gi be jų =] Jis susipažįsta su jomis skirtingais būdais, visos turi kažkokią tai problemą, pvz.: viena mergina yra demonų medžiotoja, tiksliau ji tiesiog kovoja su demonais, yra uždara, nekalbi ir turi tik vieną draugę. Šiame anime yra fantastikos ir mistikos, bet pažiūrėjus iš kitos pusės tai tik padeda sustiprinti ir parodyti personažų emocinę būseną, jų psichologiją.. šiaip bent jau man siužetas truputį asocijuojasi su Kimi ga nozomu eien, tiesa tai ne vienodi anime, bet jausmai žiūrint, bent jau man buvo panašūs. Taigi, išvada: anime neblogas jei žinoma jums tokio tipo anime prie širdies. Ir dar kiek žinau Kanon yra išleistas žaidimo pavidalu - deja man neteko bandyti, bet iš informacijos susidariau nuomonę kad ten nelabai kas gero, o tiesiog dating žaidimas. |
Kanon
Collapse
X
-
Kanon
27555.56%15429.63%8311.11%323.70%110%0Žymos: Nieko -
Katik baigiau žiūrėti ši anime. Gan savotiška istorija, dar neteko tokiu matyti, bet idomi. Beto yra du šios animės variantai, pirmas yra 13 seriju, o antras 24. Bet abu prasideda ir baigiasi vienodai. Tik kad seriju pirmame mažiau ir scenos šiek tiek skiriasi.
Tiesioginis atsisiuntimas iš:
Kanon 13 seriju
Kanon 24 serijosComment
-
Na atsiprasau, bet man sitas anime pasirode "š". Ka tik perskaiciau komentarus, kad senas release'as kazkoks yra, bet man jo nepavyko aptikt. Drop'inau sita anime po 2~3 ep. Negalejau i tos mergos akis ziureti. Ir isvis kaip kiti minejo kai tik pradejau ziuret anime, jau kilo mintys, kad cia bus kazkoks pedo stuff, nes suaugusios merginos atrodo kaip 5tokes.
Spoileris:👍 1Comment
-
Piesimas veidu tai 'bbd', ir tos panos nu krc kaip ir Zx-Shade minejo pedo-stuff, labai atsiprasau jeigu ka izeidziu, bet tikrai nemanau, kad kamnors taip panos pavaizduotos turetu patikt :> ... Jeigu i piesima nekreipiam demesio, tai story-line tikrai patiko. Ziurejau ir 13 ir 24.Comment
-
Nu ką galiu pasakyt, keista kad daugumai patiko. Man tai visiškas šlamštas. Tikrai prasčiausias iš visų Key kūrinių, bent kiek iki šiol matęs. Tiesiog visiškai nekabino. Veikėjai visi tokie blankūs, kone permatomi. Pagrindinis nors ir ne pašlemėkas, bet visiškai tuščias, toks firminis hentainių dating simų bachuras be veido. Tai dar galima paaiškinti žaidime, tipo kad save į jo vietą geriau galėtum pastatyti, bet čia buvo ne į temą. Mergos... oi atsiprašau, mergaitės kokių 10 - 12 metų maks pagal išvaizdą, balsą bei elgesį, tikrai balų neprideda. Nu nežinau, tiesiog manęs vaikai netraukia, nors tu ką. O dar tas Ayu begalinis griuvinėjimas ir paskui sekanti Uguu... šiurpą kelia... Istorija irgi blanki kaip personažai, visiškai nuobodi ir nesukelianti jokių jausmų. Tipo turėjo sugraudinti, bet mano galva žiauriai susimovė, man tik žiovulį sukėlė. Aprašymo autorius paminėjo Kimi ga nozomu eien, taigi visiems galiu pasakyti, kad šiuos du anime lyginti tai tas pats kas lyginti pvz. Žigulį su Mersu ar babatuką su Henesiu. Aišku babatuko vaidmuo atitenka Kanon. Negelbėja nei techninė pusė, piešimas tragiškas, muzika... kokia muzika? Dėl piešimo tai čia firminis Key stiliukas, tik dar kūdikiškoj stadijoj, už tai taip tragiškai atrodo. Žodžiu duodu šlamšteliui 2/5 tik dėlto, kad jaučiu šiokią tokią nostalgiją Key firmai, o šitą pamazgą tiesiog palaikysiu nepasisekimu, visgi vienas pirmūjų blynų, tad gal todėl prisvilo.Comment
Comment