Anime nėra kuo nors labai ypatingas, tačiau tai yra visai neblogas viduramžiū
Dante's Inferno: An Animated Epic 2010
Collapse
X
-
Jau buvau sužavėtas, kai pamačiau trailer'į ir kokie kūrėjai prie to darbo prisidėję yra. Ir jau maniau, kad pamatysiu net pačios knygos adaptaciją, bei kitus perlus. Kai apie patį pragarą anime nėra apart keli užmojai Berserk'e kokiame ar dar kur. Tai.. Gavau ilgą reklamą... Ir tai nėra blogai, nes būtent šis daiktas sudomino sužaisti patį žaidimą ir gauti pačią knygą perskaityti. Kita vertus, reklama tuo ir baigiasi, nes ji pati nėra žavinti ir per daug smulkiai išplėtotas, na kaip ir reklama turi būti. Bei šio filmo pateikimas skirtingais piešimo stiliais, skirtinguose scenose čia neatrodė būtinas.
čia kaip į spausdintuvą įdedi vieną nuotrauką kopijuoti,
bet vis gauni skirtingas jos versijas
Tokiuose filmuose kaip Gotham Knight ar Animatrix, tai tas net labai tiko, nes rodė apskritai ne vieną sceną, kuri plėtojasi viena eiga. O kai paimame būtent šį kūrinį - Dante's Inferno, tai pasmaugti kažką norisi, galvojant kokio velnio čia to reikia. Nors pateisinčiau tai jei būtu kažkoks balsavimas vykęs dėl kurio piešimo stiliaus balsuoji, kad tęstu tolimesnius darbus, bet koks point'as liktu, kai viską sumalė į valandą kažkiek ir taip. Ir kiek įžvelgiau, tai pamačiau kiekvienos prisidėjusios studijos subtilią paišybą ir išskirtinumą. Nors man nereikia to, kai ir taip visos studijos gerai pažįstamos. Tai kad galėjo užuot savo ego kišimo susitelkti visi bendrai ties geresniu siužeto pateikimu. 5/10KartoškėComment
-
Nu gan sunku vertinti si anime. Buvo parasyta aprasyme kad panasus i hellsing ir berserk (mano visu laiku geriausi) bet iki ju siam darbui dar toli kaip iki menulio. Piesimas neblogas, kaitaliojasi stiliai, bet per daug jauciams amerikonizmas. Igarsinimas kokybiskas. Siaip esu skaites originalu Dantes pragara ir galiu pasakyt kad sis anime istorija apipavidalina tik is labai mazos perspektyvos. Daviau 4/5 nes gana originalus darbas ir tikrai nepavadinsi vidutinybe, bet iki tobulumo toli kaip iki 9 pragaro aukstoComment
-
@ Sidas, matosi kad turbūt arba knygos, arba šio Anime nematei. Nes Anime paemė tik papraščiausius griaučius knygos (pragaras, jo ratai, keliavimas po ratus, trumpas susipažinimas su tais ratais ir dar gal pora dalykėlių), ir kelis vardus pasiliko. O visa kita knygos nei kiek neatitinka. Taip pat šis Anime yra orginalus ir tuo jog nėra Anime, kuris pasakotų apie krikščionišką pragarą (bent aš neesu matęs, jei yra, prašom man į PM).
O dabar asmeninė nuomonė apie Anime, buvo malonu girdėti GERĄ anglišką įgarsinimą. Nes buvau jau žiauriai nusivylęs anglišku Anime įgarsinimu, o va štai kokia staigmena ^^ Anime visai patiko, tik dažnai užknisdavo kaip kvailai perteikia kai kurias pragaro detales (knygoje įdomiau). Ir aišku visai patiko pamatyti kaip režisieriai parodė mums pragaro ratus (knygą skaitydamas juos truputį kitaip įsivaizdavau). Kad ir kaip girčiau šį Anime duosiu 3/5, nes tikrai viską žiauriai sukišo į apgailėtiną valandą su trupučiu. Veiksmas lekia prieš akis ir vos spėk gaudytis, nes paaiškinimus pačiam teko išgalvoti. Ir aišku daug negaliu duoti vien už krikščionišką Dantės žudymą belaisvių ir po to jam dar Dievas mat atleidžia...Comment
-
@ Sidas, matosi kad turbūt arba knygos, arba šio Anime nematei. Nes Anime paemė tik papraščiausius griaučius knygos (pragaras, jo ratai, keliavimas po ratus, trumpas susipažinimas su tais ratais ir dar gal pora dalykėlių), ir kelis vardus pasiliko. O visa kita knygos nei kiek neatitinka. Taip pat šis Anime yra orginalus ir tuo jog nėra Anime, kuris pasakotų apie krikščionišką pragarą (bent aš neesu matęs, jei yra, prašom man į PM).
O dabar asmeninė nuomonė apie Anime, buvo malonu girdėti GERĄ anglišką įgarsinimą. Nes buvau jau žiauriai nusivylęs anglišku Anime įgarsinimu, o va štai kokia staigmena ^^ Anime visai patiko, tik dažnai užknisdavo kaip kvailai perteikia kai kurias pragaro detales (knygoje įdomiau). Ir aišku visai patiko pamatyti kaip režisieriai parodė mums pragaro ratus (knygą skaitydamas juos truputį kitaip įsivaizdavau). Kad ir kaip girčiau šį Anime duosiu 3/5, nes tikrai viską žiauriai sukišo į apgailėtiną valandą su trupučiu. Veiksmas lekia prieš akis ir vos spėk gaudytis, nes paaiškinimus pačiam teko išgalvoti. Ir aišku daug negaliu duoti vien už krikščionišką Dantės žudymą belaisvių ir po to jam dar Dievas mat atleidžia...Comment
-
OMG... Knygoje Dantė nieko lakstydamas nežudo, taip pat nepamenu jog knygoje buvo ir kažkokie perėjimai į kitus ratus. Aišku net nekalbu apie tai jog Beatričė tikrai nėra nužudoma ir pagrobiama Liuciferio. Aplamai pragare jos net nėra. O Anime lyg ir paremtas Beatričės gelbėjimu. Galėčiau ir daugiau vardinti, bet tai nieko turbūt nepakeis.
Dantės "Dieviškoji komedija" Perskaityk ties Siužetas ir pamatysi kad Anime ŽIAURIAI netiksliai nupasakoja knygą. Todėl negali sakyti jog paemė siužeto pagrindą. Labiau pasiemė veikėjų vardus ir pragaro vaizdavimą.Comment
-
Niekas matyt ir nesiruošė to knygos siužeto perpasakoti, tiesiog padarė slasher'į pagal jo motyvus, ką žinau filmas šiaip visai žiūrimas, nors anime nelabai pavadinčiau, o net ir MyAnimeList'e jo nėra, kai gal tik viena japonų studija animavo kokį vieną segmentą. Labiausiai patiko veiksmas, užkliuvo trukmė, skirtingai animuoti segmentai irgi nepatiko, kai pasakojama ta pati istorija (labiausiai nuo to matyt nukentėjo Vergilijus, kurio vienam segmente beveik ir neatpažinau), aš jau labiau būčiau už pilnavertį anime serialą, nes idėja ir istorija tai visai gera, tik menkai išvystyta, o ne už žaidimo reklamą.Comment
Comment