Dante‘s Inferno Režisierius: Shuko Murase , Sang-Jin Kim, Victor Cook, Jong-Sik Nam, Lee Seung-Gyu Studija: Production I.G, Manglobe Premjera: 09.02.2010 Žanrai: fantasy, veiksmas, siaubo, antgamtiškas Panašūs anime: Berserk, Hellsing Trukmė: 88 min. Filmas. YouTube: Dante‘s Inferno Trailer Aprašymas: Tarptautinis projektas skirtas vėl prikelti garsiajai Dantės istorijai ir pristatyti EA videožaidimą tuo pačiu pavadinimu. Filmą kūrė šeši skirtingi režisieriai, tad pamatysime šešias skirtingas pragaro vizijas. Anime veiksmas prasideda, kai Dantė grįžta iš kryžiaus žygio ir namie randa krūva lavonų. Žuvo visi jo artimieji, tarp jų ir jo tėvas, bet jam terūpi sužinoti kur yra jo meilė Beatričė. Dantė pamato, kaip pats Liuciferis nusitempia merginą į pragarą ir net negalvodamas nubėga paskui. O pragare jis turės pereiti visus 9 nuodėmių ratus. Į pragaro kančias riterį lydės didis poetas Virgilijus. Anime nėra kuo nors labai ypatingas, tačiau tai yra visai neblogas viduramžių stiliaus veiksmo, gore ir siaubo mišinys. Pačiame filme jaučiasi nemažai amerikoniško stiliaus, bet tai per daug netrukdo. Nors kartais ir sunku būdavo priprasto prie vis besikeičiančio piešimo. „Dante‘s Inferno“ turėtų daugiau ar mažiau patikti visiems tokių anime, kaip „Berserk“ gerbėjams. Tačiau nepatarčiau žiūrėti silpnesnių nervų arba žiaurių scenų nemėgstantiems žiūrovams. Filme kraujo, smurto, prievartos bei žudynių per akis. Taip pat yra ir seksualinių scenų. Vaizdai iš anime: |
Dante's Inferno: An Animated Epic 2010
Collapse
X
-
Dante's Inferno: An Animated Epic 2010
355 (Puiku!)14.29%5448.57%17320.00%7214.29%51 (Šlamštas!)2.86%1
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Žymos: Nieko -
kiek suprantu šitas buvo išleistas norint pareklamuoti netrukus išeisiantį žaidimą tapačių pavadinimu. niekaip neprisiverčiu pažiūrėti, kažkaip jau labai rimtai atrodo, o dar knygos taip ir neprisiverčiau iki galo sukramtyt...
Užkalė visus langus ir augina pingviną. -
Perkelti pranešimai apie anime iš vertimų temos
Kas liečia anime... Peržiūrėjau žiovaudamas. Tipiška pasaka su draug kraujo ir banaliu moralu, kuri manau, daugiau skirta amerikiečių publikai. Neveltui užsakovai ir yra amerikiečiai. Be skerdinių, žarnų, skraidančių galunių daugiau nieko nepastebėjau, o ir pragaro pateikimas banalus. Jei tai būtų bent TV formato, gal kažką įdomesnio kūrėjai ir sugebėtų išspaust, nes dabar viskas vyko per greitai. Nors animacinį filmą / anime piešė ir Japonijos studija, bet pastebimas amerikiečių poveikis. Manau, jei viską būtų atidavę japonams, vizualiai būtų išėję kur kas geriau, nes daug kur jaučiasi nesuderinama amerikiečių stilistika. Man patinka Dark Fantasy stiliaus anime, bet gaila šis įeina į prasčiausių matytų sąrašą.Comment
-
Perkelti pranešimai apie anime iš vertimų temos
Kas liečia anime... Peržiūrėjau žiovaudamas. Tipiška pasaka su draug kraujo ir banaliu moralu, kuri manau, daugiau skirta amerikiečių publikai. Neveltui užsakovai ir yra amerikiečiai. Be skerdinių, žarnų, skraidančių galunių daugiau nieko nepastebėjau, o ir pragaro pateikimas banalus. Jei tai būtų bent TV formato, gal kažką įdomesnio kūrėjai ir sugebėtų išspaust, nes dabar viskas vyko per greitai. Nors animacinį filmą / anime piešė ir Japonijos studija, bet pastebimas amerikiečių poveikis. Manau, jei viską būtų atidavę japonams, vizualiai būtų išėję kur kas geriau, nes daug kur jaučiasi nesuderinama amerikiečių stilistika. Man patinka Dark Fantasy stiliaus anime, bet gaila šis įeina į prasčiausių matytų sąrašą.Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.
http://myanimelist.net/animelist/Dieucra
http://www.last.fm/user/bombska👍 1Comment
-
Kas man nepatiko tai nepatiko piesimo stiliu kaitaliojimas nu suprantu dirbo ten 7 ar kiek skirtingu kureju bet galejo pasiskistyt darba kitaip - vienam charakteriai kitam aplinka kitam efektai ar pan . Nes kuo tolyn i pragara ejo tuo sudinejo piesimas mano nuomone.Ech tie seni laikai ..Comment
-
Viskas pateikta labai paviršutiniškai ir skubotai.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-02-25, 16:49.Comment
-
Nu man asmeniškai pragaras visada akyse nuo vaikystės - ugnis, kankinami žmonės ir raudonas fonas, o čia kiekvienoj pakopoj vis skirtingai atrodė, vien pats viršus kaip perteiktas visai kitaip buvo. Jei tau nuo 7 metų pragaras buvo sudarytas toks margas, kažkelių aukštų, tai tik pagirtina.Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.
http://myanimelist.net/animelist/Dieucra
http://www.last.fm/user/bombskaComment
-
Nu gan sunku vertinti si anime. Buvo parasyta aprasyme kad panasus i hellsing ir berserk (mano visu laiku geriausi) bet iki ju siam darbui dar toli kaip iki menulio. Piesimas neblogas, kaitaliojasi stiliai, bet per daug jauciams amerikonizmas. Igarsinimas kokybiskas. Siaip esu skaites originalu Dantes pragara ir galiu pasakyt kad sis anime istorija apipavidalina tik is labai mazos perspektyvos. Daviau 4/5 nes gana originalus darbas ir tikrai nepavadinsi vidutinybe, bet iki tobulumo toli kaip iki 9 pragaro aukstoComment
-
Patiko man sitas kurinukas.Idomiai perteikta pragaro ideja,bei idomi Cerberio ideja.Piesimas neblogas, nors vietomis kliuvo (gal tiesiog per daug pripratau,prie japoniskojo stiliaus).Pritariu "Slickrox" del kurinio trukmes,per greit jis tuos ratus prabego.
Apibendrinant skirciau 3,5-4/5 .Neprailgo laikas ziurint,nors ir tikejausi siektiek daugiau.Paskutinis pakeitimas nuo LurkDog; 2010-03-05, 12:47.Comment
-
Mane taip pat truputį nervino piešimo kaitaliojimas. O šiaip viskas gan suvelta, tačiau kaip paprastas "kill first, think after" galbūt neblogas .Comment
Comment