Bakemonogatari / Monstrų istorijos 2009
Collapse
X
-
Tau mano sakinys neaiškus ar švelniai neigiama nuomonė apie šią frančizę?
Durarara!! ir Sankarea - yra išvis vieno lygio pažymiuose.
Ginai Highschool of the Dead, bet patinka Steins;Gate.
I mean, come on.Comment
-
Come on, kuo šitie išvardinti anime yra panašūs? Jei rimtai tai galima apie tai pakalbėti, bet nemanau, kad čia tam yra gera vieta.Comment
-
Autorius Miesto_DruidasToks čia ir antras sezonas, greičiau išplėsta side story, nei tikras tęsinys. Tikrasis antras sezonas bus vasarą, o Nise, gal labiau, pinigų melžimui skirtas dalykėlis (na yra tokia novelė, bet teko skaityt, kad ir autorius Nise net neplanavo pradžioj išleisti ir statyti prie pagrindinės istorijos, bet populiarumas yra populiarumas), ir reikia sakyti pavyko puikiai, pirko jį Japonijoj labai gerai. Šiaip, man jis smagiai susižiūrėjo, na bet laukiam vasaros ir tikro tęsinio.
Tarp kitko nepamiršk pažiūrėti ir Nekomonogatari, prisideda jis prie priešistorės ir labiau tinka prie pirmo sezono, bei kažkiek papildo katės arką. Kažkiek daugiau istorijos, nei pilstymo iš tuščio į kiaurą (nors ir to yra, ir tas nėra blogai, bent man). Vis dėlto Bakemonogatari gerbėjams must-see.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2013-02-16, 16:19.Comment
-
Buvau, esu ir liksiu fanas, todėl mano požiūris į šį kūrinį gali turėti įtakos komentarui .
Antrame sezone, jautėsi šiek tiek, kad rašytojai išsikvepė, galbūt ne visai, kad pradėtų pievas rašyt, tačiau to - pilno malonumo, šie dialogai kaip praeitų dalių, tikrai nesuteikė.
Aš manau, kad jie šiek tiek per daug pasigriebė. Reikėjo kirst šį sezoną per pusę, padaryt petraukėlę po 1 dalies ir paskiau vėl pateikt gaivius dialogus.
Apskritai, tai manau, kad šių "Monogatari" mintį išlaikė, tik kažkaip trūko, bendro apipavidalinimo ir nereikėjo taip sukiršinti fanų su personažais, prieš tai, gana neblogai sekėsi išlaikyt lygybę tarp visų ir nebuvo labai didelių išsišokelių, tačiau, antram sezone, matyt reikėjo boostint kažkaip anime ir pridarė "fejerverkų".
Bet kaip aš, tai kantriai laukiu daugiauYeah, I probably got a couple of screws up in my head loose.Comment
Comment