Bakemonogatari / Monstrų istorijos 2009

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • justinas
    Naujokas

• 2012 04 13
    • 21

Autorius Squall
    Titty~fag.
    Na ne visai... Šiaip man nelabai patinka Hitagi asmenybė, tokia sadistinė tsundere... O Tsubasa miela, o dar ta jos katės forma...

Comment

• Squalleh
      .MØNSOON.

• 2009 01 12
      • 1892

Autorius justinas
      Tsubasa miela, o dar ta jos katės forma...
      Nu.. nuo to ir rekėjo pradėti (; Bet iš kitos pusės - Tsubasa katė tokia pat sadistinė natūra. O tiksliau yandere.

Comment

• Killerbee
        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
        • 2910

Tai kad visos ten jos daugiau ar mažiau tokios...

Comment

• justinas
          Naujokas

• 2012 04 13
          • 21

Autorius Squall
          Nu.. nuo to ir rekėjo pradėti (; Bet iš kitos pusės - Tsubasa katė tokia pat sadistinė natūra. O tiksliau yandere.
          Tai Tsubasos tik katė sadistė, t.y. su tokia susiduri kartą per metus, ar kai stresas ją užpuola, ar kaip ten... O Hitagi tektų nuolat tokią kęst...

Comment

• Squalleh
            .MØNSOON.

• 2009 01 12
            • 1892

Autorius justinas
            O Hitagi tektų nuolat tokią kęst...
            Nu pabaigoje gi parodė kad moka būti žmogumi. Man tik pabaigos link ji ir patiko (:

Comment

• justinas
              Naujokas

• 2012 04 13
              • 21

Autorius Squall
              Nu pabaigoje gi parodė kad moka būti žmogumi. Man tik pabaigos link ji ir patiko (:
              Tai kartais pramuša ir ją ant romantikos, tik jei ir pasireiškia, tai keistais būdais... Nisemonogataryje vėl mainosi pirmyn-atgal...

Comment

• Killerbee
                Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                • 2910

Dakankinau ir aš šitą serialą apie kvailai perkreiptus smakrus... Kažkaip prailgo, bet nesakyčiau kad visai nepatiko, 6 balais įvertinsiu. Trūkumai tie patys, tik dar labiau užknisantys. Kas dėl mergų tai balsuočiau už Kanbaru, balsas labai gražus ir šeip patvirkusias mėgstu...

Comment

• Shenn
                  Forumo ligonis

• 2009 09 21
                  • 539

Autorius Killerbee
                  Kas dėl mergų tai balsuočiau už Kanbaru, balsas labai gražus ir šeip patvirkusias mėgstu...
                  Kažin ar čia patvirkimas kuom dėtas. Tu šį balsą jau tikrai nebe pirmą kartą giri, kad net aš jau tai pastebėjau Tesiog esi Sawashiro Miyuki gerbėjas

Comment

• Killerbee
                    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                    • 2910

Autorius Shenn
                    Kažin ar čia patvirkimas kuom dėtas. Tu šį balsą jau tikrai nebe pirmą kartą giri, kad net aš jau tai pastebėjau Tesiog esi Sawashiro Miyuki gerbėjas
                    Gal ir teisus, balsas tikrai daug kur girdėtas, bet labai jau gražus.

Comment

• Shenn
                      Forumo ligonis

• 2009 09 21
                      • 539

Autorius Miesto_Druidas
                      Naujas dvigubas Monogatari sezonas šią vasarą http://www.animenewsnetwork.com/news...arting-in-july
                      Ir kaip jums Nekomonogatari (Kuro) OVA?
                      Kaip visad savam geram stiliuje už ką daugelis ir mėgsta šias serijas. Vienintelis skirtumas ,kad šį kart buvo daug sunkiau susitelkt skaityt subtitrus dėka Tsubasa cat fanserviso Labiau nei vasara pasirodysiančių serijų laukiu "Kizumonnogatari", seniai jau norisi man sužinot visą priešistorę apie tą vampyrę, kurią ir turėtu atskleist filmas.

Comment

• slicKrox
                        Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                        • 2161

Gaila jog nėra antro sezono aprašymo. Niekas negalvojo padaryti atskirai: Nisemonogatari / Impostory aprašymą? Nes nedidelė košė gaunasi su šio anime sozenais... tuo labiau abudu man pasirodė gan skirtingi ir atsekti šitoje košėje žmonių nuomones apie antrąjį sezoną taip pat nėra iš *patogiausių.

Na, o jeigu vertinti antrą sezoną, man pasirodė prasčiau nei pirmasis. Žinoma, nėra čia ko stebėtis, kadangi retai kada ta pačia formule nustebins antrą kartą. Kur kas daugiau lolių fanserviso ir japonams būdingo sesutės ir broliuko fetišo, kas anime iš pirmo žvilgsnio nepuošė, tačiau tai pateikta buvo gana ekstraordinariai ir subtiliai, kas ir gelbėjo visą situaciją. Santykiai tarp personažų smagūs, o spabaiga gaila ne tokia aštri, tačiau vis tiek jaučiasi pirmtako specifinė atmosfera ir originalus piešimas/dizainas (kaip viena iš scenų su pieštukais...), kas ir leido mėgauti šio anime peržiūra. Lyg viskas tik pradeda bėgėtis ir vėl pasibaigia ten kur mažiausiai tikiesi.
                        Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2013-02-15, 18:15.

Comment

• Killerbee
                          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                          • 2910

Autorius slicKrox
                          Niekas negalvojo padaryti atskirai: Nisemonogatari / Impostory aprašymą?
                          Aš tai ne. Pavadinimai skiriasi, bet š... tas pats...

Comment

• slicKrox
                            Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                            • 2161

Autorius Killerbee
                            Na, bent jau įdomesnis, nei daugelis tipinių haremų

Comment

• Killerbee
                              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                              • 2910

Autorius slicKrox
                              Na, bent jau įdomesnis, nei daugelis tipinių haremų
                              Kaip kam...aš mieliau pažiūrėčiau du tipinius haremus. Skirtumų daugiau....

Comment

• Squalleh
                                .MØNSOON.

• 2009 01 12
                                • 1892

Aš taves tiesiog nesuprantu.

Parašyčiau atskirai apie Nisemonus, bet aš negaliu tiesiog save priverst juos pabaigti - nuobodūs kaip velnias žino kas. Jeigu Bakemonai buvo kaip.. hidden gem, tai šituose jie tikrai nukrypo ne ten.

Comment

Working...