Bakemonogatari / Monstrų istorijos 2009
Collapse
X
-
Comment
-
Dakankinau ir aš šitą serialą apie kvailai perkreiptus smakrus... Kažkaip prailgo, bet nesakyčiau kad visai nepatiko, 6 balais įvertinsiu. Trūkumai tie patys, tik dar labiau užknisantys. Kas dėl mergų tai balsuočiau už Kanbaru, balsas labai gražus ir šeip patvirkusias mėgstu...Comment
-
Comment
-
Autorius Miesto_DruidasNaujas dvigubas Monogatari sezonas šią vasarą http://www.animenewsnetwork.com/news...arting-in-july
Ir kaip jums Nekomonogatari (Kuro) OVA?Comment
-
Gaila jog nėra antro sezono aprašymo. Niekas negalvojo padaryti atskirai: Nisemonogatari / Impostory aprašymą? Nes nedidelė košė gaunasi su šio anime sozenais... tuo labiau abudu man pasirodė gan skirtingi ir atsekti šitoje košėje žmonių nuomones apie antrąjį sezoną taip pat nėra iš *patogiausių.
Na, o jeigu vertinti antrą sezoną, man pasirodė prasčiau nei pirmasis. Žinoma, nėra čia ko stebėtis, kadangi retai kada ta pačia formule nustebins antrą kartą. Kur kas daugiau lolių fanserviso ir japonams būdingo sesutės ir broliuko fetišo, kas anime iš pirmo žvilgsnio nepuošė, tačiau tai pateikta buvo gana ekstraordinariai ir subtiliai, kas ir gelbėjo visą situaciją. Santykiai tarp personažų smagūs, o spabaiga gaila ne tokia aštri, tačiau vis tiek jaučiasi pirmtako specifinė atmosfera ir originalus piešimas/dizainas (kaip viena iš scenų su pieštukais...), kas ir leido mėgauti šio anime peržiūra. Lyg viskas tik pradeda bėgėtis ir vėl pasibaigia ten kur mažiausiai tikiesi.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2013-02-15, 18:15.Comment
-
Aš tai ne. Pavadinimai skiriasi, bet š... tas pats...
Parašyčiau atskirai apie Nisemonus, bet aš negaliu tiesiog save priverst juos pabaigti - nuobodūs kaip velnias žino kas. Jeigu Bakemonai buvo kaip.. hidden gem, tai šituose jie tikrai nukrypo ne ten.Comment
Comment