Bakemonogatari / Monstrų istorijos 2009

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Driezius
    Kas toks?

• 2009 10 21
    • 143

Autorius Aivaras
    tik to betrūko iki užbaigtumo, reik paieškot informacijos apie antrą sezoną, o OVOS kaip?Yra jau?Nes net online nerandu kur ;//
    Bakemonogatari bus išleisti dar 3 epizodai, kurie bus streaminami internete studijos ar leidėjų iniciatyva (kažkas tokio) pirmasis pasirodys spalio 28d. Jei informacija mane pasiekė teisingai, jie iškart turėtų pasirodyti su eng subais.

Šnekant apie patį anime, tai šis pasirodė unikalus, nes yra paremtas dialogais bei monologais. Niekada nebuvo smagiau žiūrėti kažką panašaus kur mažoka veiksmo. Čia jį atperka veikėjų bendravimas . nu žodžiu - fun.

EDIT: The official site updated to announce that episode 13 would not be available this week as originally planned but would instead be coming out next Monday, November 2nd because of production scheduling reasons.(lt nesivarginau verst )13 epas - lapkričio 2d. ?
    Paskutinis pakeitimas nuo Driezius; 2009-10-27, 23:26.

Comment

• xipzo
      I hate IDIOTS

• 2009 04 16
      • 224

ziurejau kazkada kai radau tokyou tokashan serijas kelias :/ bet akzkaip greit pamirsau apie ji dbr reiks vel paimt =]
      My Anime List <---
      Waiting for Peacefull summer...

Comment

• tamagochi
        Suši valgytojas

• 2005 10 19
        • 138

12-a serija buvo vienas iš romantiškiausių anime epizodų ever.
        Šis serialas kartu su Higashi no Eden - mano 2009-ųjų favoritai.

Comment

• ciombiukas
          Forumo maniakas

• 2009 09 18
          • 463

as radau su subaias atrodo http://www.animetake.com/bakemonogatari-episode-13/ kam reik siuskites.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• mariux9998
            Labas.

• 2008 06 20
            • 434

Autorius ciombiukas
            as radau su subaias atrodo http://www.animetake.com/bakemonogatari-episode-13/ kam reik siuskites.
            Geriau gg palaukti.

Comment

• Red_Elf
              pandų karai :D

• 2009 05 07
              • 1112

na, kai buvau žiūrėjus per visur atsisiųt dar nebuvo, tai on-line teko (animefreaktv), visai nieko serija
              Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-11-03, 20:51.

Comment

• Killerbee
                Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                • 2910

Ir vėl liaudis svaigsta ir vėl aš ne temoje. Na man nepriprast....

Būkim biedni, bet teisingi - Bakemonogatari yra tiesiog haremas su pretenzijomis aka Chaos;Head. Berniukas (tipinis hareminis), krūva mergaičių aplink ir jas kankinančios dvasios. Kažkodėl tik mergaites. Nors jas galima suprast. Jei būčiau koks nors demonas irgi lysčiau tik prie kawainų mergų. Vizualiai atrodo įdomiai, bet čia SHAFT persistengė. Jei EF'e tokie eksperimentai harmoningai įsiliejo į visumą tai čia jie dominuoja ir ilgainiui pradeda erzinti. Kas čia per kreivi snukiai ir nenatūralios pozos? Kas per apsirūkėlis sugalvojo įdėti tuos 0,1s trunkančius slaidus? Aš net su pauze ne visada suspėdavau sustabdyt ir perskaityt. O kaip su TV žiūrovais? Čia tipo toks prikolas? Prisipažinsiu, Hitagi visai patiko. Tokia evil Horo. Bėda tik, kad Araragi toli gražu ne evil Lawrence. Pabaiga graži, romantiška. Už tai ir kelias linksmas vietas - 7 balai.

Comment

• ciombiukas
                  Forumo maniakas

• 2009 09 18
                  • 463

Autorius Killerbee
                  Ir vėl liaudis svaigsta ir vėl aš ne temoje. Na man nepriprast....

Būkim biedni, bet teisingi - Bakemonogatari yra tiesiog haremas su pretenzijomis aka Chaos;Head. Berniukas (tipinis hareminis), krūva mergaičių aplink ir jas kankinančios dvasios. Kažkodėl tik mergaites. Nors jas galima suprast. Jei būčiau koks nors demonas irgi lysčiau tik prie kawainų mergų. Vizualiai atrodo įdomiai, bet čia SHAFT persistengė. Jei EF'e tokie eksperimentai harmoningai įsiliejo į visumą tai čia jie dominuoja ir ilgainiui pradeda erzinti. Kas čia per kreivi snukiai ir nenatūralios pozos? Kas per apsirūkėlis sugalvojo įdėti tuos 0,1s trunkančius slaidus? Aš net su pauze ne visada suspėdavau sustabdyt ir perskaityt. O kaip su TV žiūrovais? Čia tipo toks prikolas? Prisipažinsiu, Hitagi visai patiko. Tokia evil Horo. Bėda tik, kad Araragi toli gražu ne evil Lawrence. Pabaiga graži, romantiška. Už tai ir kelias linksmas vietas - 7 balai.
                  Zinok cia ongoing tai ten ne pabaiga buvo

Comment

• Killerbee
                    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                    • 2910

Autorius ciombiukas
                    Zinok cia ongoing tai ten ne pabaiga buvo
                    Realiai 12 ep ir yra pabaiga. Aš labiau pasitikiu word-art, kurie teigia, kad kitos serijos yra specialai nei burzujais. Taip ir logiškiau.
                    Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2009-11-04, 17:05.

Comment

• tamagochi
                      Suši valgytojas

• 2005 10 19
                      • 138

Autorius Killerbee
                      Būkim biedni, bet teisingi - Bakemonogatari yra tiesiog haremas su pretenzijomis aka Chaos;Head. Berniukas (tipinis hareminis), krūva mergaičių aplink ir jas kankinančios dvasios. Kažkodėl tik mergaites.
                      Nu nevaryk jau taip - santykiai tarp Araragi ir Hitagi tikrai gerai pavaizduoti buvo. Man pilnai susidėliojo ir jų motyvai ir trauka vienas prie kito, ir abejonės. Abiejų charakteriai buvo pavaizduoti gana giliai ir derėjo tarpusavyje. Haremuose gi viskas iš oro statoma. Va tik kitos mergos ten tokios labiau epizodinės arba comic relief buvo. Bet tai ir žanras atitinkamas - comedy/drama.

Comment

• ciombiukas
                        Forumo maniakas

• 2009 09 18
                        • 463

Autorius tamagochi
                        Nu nevaryk jau taip - santykiai tarp Araragi ir Hitagi tikrai gerai pavaizduoti buvo. Man pilnai susidėliojo ir jų motyvai ir trauka vienas prie kito, ir abejonės. Abiejų charakteriai buvo pavaizduoti gana giliai ir derėjo tarpusavyje. Haremuose gi viskas iš oro statoma. Va tik kitos mergos ten tokios labiau epizodinės arba comic relief buvo. Bet tai ir žanras atitinkamas - comedy/drama.
                        Tikrai sutinku su tavim kad tos kitos buvo tik papildymui kad butu idomiau.

Comment

• amidau
                          ☣☠☣

• 2007 04 25
                          • 1384

Autorius Killerbee
                          Realiai 12 ep ir yra pabaiga. Aš labiau pasitikiu word-art, kurie teigia, kad kitos serijos yra specialai nei burzujais. Taip ir logiškiau.
                          Nė velnio 13 epas yra normalus epas 14 taip pat toks nusimato taigi jokie jie specialai, tiesiog buvo padaryta pertrauka per kurią autorius dirbo prie bluray versijos, kuri tapo "Best Selling TV Anime Blu-ray Ever".

Comment

• Killerbee
                            Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                            • 2910

Autorius tamagochi
                            Joa, charakteriai ten gilūs - raganos ir mazochisto. Tik va gilumui tai trūksta jausmingumo, dėl to jų santykiai dirbtinai atrodo. Tik pabaigoje truputi pasitaisė. Pačios Hitagi mažoka buvo mat pagal žanro dėsnius reikėjo su visomis pasitasyti. Ir prasidėjo kaip dažniausiai ir būna - nukrito gražuolė tiesiai į ranka ir ne šeip kokia, o nepaprasta... Ir taip toliau ir panašiai. Aišku nemanau, kad aš čia toks gudrus, o likę kvailiai. Tiesiog mano nuomonė turi teisę į gyvenimą ir yra pakankamai pagrįsta.

Comment

• ciombiukas
                              Forumo maniakas

• 2009 09 18
                              • 463

Seip gerai pagalvojus cia buvo antras partas Tsubasa cat man rodos ir ateinantis bus trecias tai reiskia cia yra normalios serijos.

Comment

• Aivaras
                                ką tu?

• 2008 09 10
                                • 358

šiaip pritariu bitinui, ten ketvirtam ar trečiam epizode taip dirbtinai tas "I love you" lyg koks įsakymas tipo mes pora dabar būsim : D bahuriukas kaip visada mėmiškas, o pana toji kur rodo iniciatyvą, awh cmon, man tai jau gan pabodo.

Comment

Working...