Labai patiko ir išties antra pusė blankoka palyginus su pirmąja, bet vistiek labai geras anime. Kad taip antras sezonas būtų... Norėčiau kad 25 epizodas ir būtų vedantis link to (juk tikrai jis 25, o ne koks 12.5 kaip pirmasis iš tų DVD epizodų).
Durarara!!
Collapse
X
-
-
Peržiūrėjau tik 5 serijas, bet tikrai užkabino. Tikrai toks stilius kuris man patinka - Merginos su motociklais!Comment
-
Dabar perskaiciau post'a, kad ta pati visata, tai pagalvojau viena smagu dalyka. Rail Tracer kieciausias is Baccano! yep ? O Shizuo is Durarara!! Butu smagu paziuret, kaip jie susitiktu, Rail Traceris kaip nors sunervintu Shizuo ir prasidetu mustynes tarp ju👍 1Comment
-
Anime turi savitą draivą, kaip ir jo pavadinimas. Man šiame anime labiausiai patiko tris dalykai:
+ Spalvingų, skirtingų ir komiškų personažų gausa.
+ Mistinė šmėkla be galvos, kaip raitelis be galvos, kuri visai įdomiai įsipaišė į 21a.
+ Dolars grupuotės idėja.
O galiausiai nepatiko:
- Pirmoji arka su šmėkla be galvos labai įtraukė, tačiau sekanti apie mergaitę su katana kiek aptemdė visą įsibėgėjusio anime draivą.
- Trečioji arka buvo šiek tiek geriau, bet taipogi situaciją gelbėjo tik personažai ir jų santykiai.
- Kartais, ypač į pabaigą, jautėsi kad kai kurie siužeto vingiai kaip iš piršto laužti.
Jei palygint su Baccano, kas tapo populiaru šioje temoje, visgi manau, kad šiam anime iki Baccano! dar toli gražu tolokai, tačiau kelių patrulio ir šmėklos nuotykiai prajuokino. Iš kitos pusės galima ir paprieštarauti visiems panašumams. Bendrai paėmus anime susižiūrėjo niautraliai, už tą jam ir ~7Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2011-02-23, 00:38.Comment
-
RAW DURARARA!! - 25
http://www.megaupload.com/?d=EHARUKWG
raw stream
http://www.anidragon.net/node/1243
Nors patarčiau subų palaukti.Comment
-
piesimas pusetinas, istorija painoka, bet visas bendras vaizdas ganetinai geras. Is pradziu ganetinai glumina netradicinis istorijos pasakojimas, bet kai perpranti visos netiketos pabaigos tik dar labiau intriguodamos sudomina testi ziurejima. Tad manau kad 5 su minusu, bet geraja prasme. ;>>
+ + =Comment
-
trumpai;
labai patiko,įtraukiantis, įdomūs veikėjai; žiūrint kažkodėl suteikė gerą jausmą, nors visokių scenų buvo. Vertinu 4/5.an empowered and informed member of society.
http://freebrainwash.deviantart.com/Comment
-
Pirmos serijos mane užkabino, per vidurį pasidarė kažkaip nuobodu bet pabaigoje vėl intrigavo. Piešimo stilius patiko, labai gerai atspindi miesto atmosferą. Dialogo daug bet veiksmo taip pat užtenka.Spoileris:Ko gero linksmiausia dalis būna kai Shizuo susiduria su Izaya. Shizuo: IZAYAAAA-KUN!!!Comment
-
Gal kas girdėjo kąnors apie galimą antrą sezoną? Kiek teko matyti, anime pardavė pakankamai BD/DVD kopijų, tai kodėl vis dar nėra antro sezono (kas būtų labai neblogai)? Ar galimos problemos su source material'u (jo per daug/per mažai pilnam sezonui adaptuoti ar pan.)?Comment
-
Source material'u ivalias ne vienam,o net keliem sezonam, bet nemanau, kad bus pratesta vien del to, kad si kompanija kure panasu seriala - baccano, kuris taip pats baigesi galbut 1/10 istorijos ir jos nepratese, nors material'u uztektu, kad ir desimciai nauju sezonu. Apskritai tai butu laukiamiausias mano tesinys. Na, bet viltis mirsta paskutine.Comment
-
Source material'u ivalias ne vienam,o net keliem sezonam, bet nemanau, kad bus pratesta vien del to, kad si kompanija kure panasu seriala - baccano, kuris taip pats baigesi galbut 1/10 istorijos ir jos nepratese, nors material'u uztektu, kad ir desimciai nauju sezonu. Apskritai tai butu laukiamiausias mano tesinys. Na, bet viltis mirsta paskutine.Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2013-03-05, 21:48.Comment
-
👍 2
Comment
Comment