Durarara!!

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Autorius Insanity
    Seriously... Kas ištikrųjų suprato šio anime esmę, manau man pritars.
    Tai esmė čia kur? Postas ilgas, o aš vis tiek nesupratau. Paaiškink man, kvailam padarui.

Comment

• Insanity
      Alter Ego

• 2010 01 31
      • 122

Autorius Killerbee
      Tai esmė čia kur? Postas ilgas, o aš vis tiek nesupratau. Paaiškink man, kvailam padarui.
      Tiek to..

Comment

• Evil_of_Darknesz
        Suicide is painless...

• 2006 04 09
        • 998

Visiškai nebuvo jokio "kabliuko" žiūrėti Durarara, bet šiaip netaip užbaigiau. Įžanga ir pirmoji serijalo pusė buvo neįdomi, bet vat antroji pusė, buvo pusė velnio. Šiaip anime pagal veikėjų skaičių, turėtų būti ilgesnis. Jaučiasi, kad serijalas neišbaigtas
        Spoileris:
        taip ir neaišku, ar Celty atgaus savo galvą, ar kas nors pamokys Izaya ir t.t.
        7/10 OST ir animacija labai patiko.

#Insanity, šiaip jeigu jau pradėjai čia filosofuot, tai būtu smagu, kad paaiškintum kur čia šio anime esmė ir kodėl galva parašiai kabutėse?

Comment

• Squalleh
          .MØNSOON.

• 2009 01 12
          • 1892

Uzvakar daziurejau. Viskas ispudinga, tik pasirode kad ne visiems veikejams buvo skirta pakankamai laiko (Tom Tanaka, Sabura Togusa, Namie Yagiri, Saki Mikajima, Kasuka Heiwajima, Семён Брежнев, Kinnosuke Kuzuhara.) Kazkaip antros dalies pradzioje jau viskas sukasi aplink trys moksleivius, kas man nelabai patiko.

Comment

• ironmaden
            Bad good guy

• 2010 01 03
            • 102

Anime geras tik reikia dabaigt zet . O seip tai iskiek jau mates (o tai daugiau negu 1/2 seriju) seriju tai anime ziauriai geras ir mintis gera, ir piesimas geras (tikslaiu lb geras man bent lb patiko) ir veikeju geru yra (shizo forever), ir seip anime jega vertinciau 10 jeigu butu imanoma bet dabar uzteks ir 5

Comment

• konchiha
              Searching...

• 2009 09 06
              • 28

Labai geras, labai greit susižiurėjo, tikrai verta pamatyt...

Comment

• Luna_Cat
                Naujokas
                • 2010 08 11
                • 5

Labai geras anime n.n
                Man labai patiko, tik gaila labai mažai serijų ir taip greitai susižiūrėjo xD
                Bet tikrai buvo verta pasižiūrėti.
                Spoileris:
                Nesvarbu, kokia stipri bebūčiau
                Ar stengčiausi kitiems įrodyti, jog niekuomet nepalūžtu,
                Kartais ateina ta akimirka,
                Kai nejučiomis skruostais pradeda riedėti ašaros...

Comment

• bithuthe
                  Last Frame Studio

• 2003 11 14
                  • 399

Po ilgo laginimo pagaliau sužiūrėjau visą Durararą ^^'
                  Iš pradžių nesusigaudžiau serijose tarp istorijų pateikimo, bet po 3-4 serijos viskas aišku pasidarė, kaip kas ir kur.

Duodu 5+
                  Paskutinis pakeitimas nuo Daan; 2010-11-10, 19:33.

Comment

• ewlds
                    hard to understand
                    • 2009 02 14
                    • 120

Pirma puse tai super tikrai buvo.. labai patiko seriju pateikimo budas kai buvo pasakojama istorija is keliu veikeju perspektyvos. Taciau antra anime puse suprastejo o pabaiga tokia per daug standartine. Bet siaip bendrai paemus durarara turi kazkoki cinkeli kas itraukia ir nepaleidzia ir tiesa sakant noretusi dar (moto moto ..) Taigi is manes stiprus 4/5.
                    ^_^

Comment

• Lota :D
                      Love and Peace~!

• 2010 02 17
                      • 239

Aš taip pat neseniai peržiūrėjau Durarara ir man labai patiko. Įdomiai istorija pasakojama, panašiai kaip Baccano, taip pat smagu buvo, nors ir trumpam, pamatyti Miria su Issac'u O šiaip duodu 5/5. Iš pradžių nelabai traukė, bet greitai serijas pradėjau ryte ryti. Įdomi istorija, geri openingai, labai patiko veikėjai. O dėl pabaigos, tai galima pateisinti tuom, kad novelė dar tęsiasi, tad normalios pabaigos kaip ir iš viso nėra

Comment

• Driezius
                        Kas toks?

• 2009 10 21
                        • 143

Panašumų tarp Baccano ir Durarara!! bežiūrint radau išties nemažai, vien jau istorijos pasakojimo stilius. Internete vis tekdavo aptikti fanų diskusijas, kurie lygina abu serialus, tai kažkiek paskaitinėjus sužinojau, kad abi istorijos vaizduojamos toje pačioje visatoje arba kitais žodžiais tariant tame pačiame pasaulyje, kas pasirodė gan įdomu. Prieš tai tegalvojau, kad Isac ir Mirios pasirodymas čia buvo tik komercinis triukas iš studijos animavusios abi istorijas, bet pasirodo tai kažkas įdomiau.
                        Taigi turime sukurtą savotiškai "trenktą" pasaulį, kuriame gali susikirsti kelios pasakojamos istorijos. Tai išties skamba neblogai ir ateityje norėčiau pamatyti daugiau tokių sugalvotų istorijų, pasakojamų tokiu pačiu stiliumi. Na o dėl, abiejų kūrinių pabaigos, tai galiu pasakyti tiek, kad net neskaičius novelių akivaizdžiai jaučiasi, jog tai nevisa istorija, o tik pradinė ar įžanginė dalis, o ar sulauksim tęsinių čia dar neaišku. Tik laikas parodys. Didelius balus galiu skirti vien jau už epinį storytelling'ą, kuris iš dalies atperka faktą, kad neturim tikrosios pabaigos.

Comment

• Squalleh
                          .MØNSOON.

• 2009 01 12
                          • 1892

Beje, kas ten su tais 2 extra epizodais?

Comment

• Driezius
                            Kas toks?

• 2009 10 21
                            • 143

Autorius Squall
                            Beje, kas ten su tais 2 extra epizodais?
                            1 epizodas jau išleistas, o kito reikės palaukt mažiausiai iki vasario mėnesio.

Comment

• Roshia
                              tik viens galvoj dalykas
                              • 2010 09 09
                              • 3

.
                              Paskutinis pakeitimas nuo Roshia; 2023-10-07, 00:34.
                              Gamzee. I like Green Day...
                              ... I can't even think of no songs from Green Day now, haha. Damn, man.

Comment

• n3m0k54
                                Naujokas
                                • 2007 04 21
                                • 16

Peržiūrėjau. Labai patiko. Tik antra pusė buvo pasidariusi nuobodoka. Dėl pabaigos, tai galima pagirti bent jau už tai, kad nebuvo visiškai tragiška (paskutiniu metu visi matyti anime turėjo žiauras pabaigas). Duodu 10/10

Comment

Working...