Sakura diaries

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

    Sakura diaries


    桜通信(Sakura diaries)
    - Sakuros dienoraščiai -


    Režisierius: Tsuguo Ozara
    Studija: Kitty Films
    Transliacija: 1997.05.21 - 1997.10.22
    Žanras: komedija, drama, romantika, gyvenimiška
    Panašūs anime: Fullmetal Panic!, Lamune,
    AniDB reitingas: 6.11 (464)
    Trukmė: 12 OVA x 24min.
    YouTube:
    Ending / Opening Song




    Aprašymas: Touma atvyksta į Tokiją laikyti stojamųjų egzaminų į prestižinę mokyklą - universitetą, tačiau viešbučio kambaryje jį aplanko labai miela mergina bei išblaško vargšelį. Mergina sakosi pažįstanti Toumą, tačiau jis jos niekaip nepajėgia prisiminti. Vėliau pasirodo, jog tai - jo pusseserė Urara.

    Kitą rytą Touma nuvyksta į mokyklą laikyti stojamųjų egzaminų ir... Susimauna. Tačiau egzaminų metu jis sutinka gražią merginą, vardu Mieko, kuriai pasisako įstojęs į universitetą. Urara tai išgirdusi ima pavyduliauti Toumos meilės, tada ir prasideda visos linksmybės.






    Veikėjai:



    Touma Inaba




    Urara Kasuga




    Mieko Yotsuba




    Jis atstovauja sakyčiau vieną iš įdomiausių veikėjų tipų - slaptas pervertas svajojantis apie vestuves. Taip, jau po pirmo susitikimo su mergina galvoja kaip ją ves prie altoriaus, tačiau neišlaiko stojamųjų ir lieka mokytis Tokijuje gyvendamas su pussesere, vien dėl savo "meilės iš pirmo žvilgsnio", kuri nori jaunikio iš prestižinės mokyklos.
    Toumos pusseserė, miela mergina, gyvenanti Tokijuje. Pas ją jis ir apsigyvena. Pastaroji labai jį myli, ir yra pasiryžusi dėl meilės paaukoti viską. Labai mėgsta "linksminti" Toumą, tačiau nors tai daro atvirai, vistiek išlaiko savo tyrumą (linksminti ne pornografine prasme). Touma jos meilė nuo pat vaikystės, kurios jautri mergina pamiršti negali.
    Pareiginga studentė, berods įsimylėjusi Toumą. Ar bent taip Touma mano. Ji yra reikli mergina, norinti vyro turinčio gerą išsilavinimą. Eina su Touma į pasimatymus. Būdama protinga mokslo srityje, nelabai pasižymi išmintimi kituose dalykuose.



    Autoriaus reziumė:



    Piešimas kaip ir visuose mano matytuose senesniuose anime ryškus ir primenantis animaciją jaunesniesiems žiūrovams. Būtent todėl į šį anime žiūrėjau kiek skeptiškai. Tačiau tik iš pradžių.

    Pamažu siužetas įsisiūbuoja ir gaunama labai įdomi mišrainė su šiokiu tokiu užuojautos Urarai prieskoniu. Jos mėginimai sužavėti ir atsikovoti Toumos meilę mane tikrai paveikė, kartais taip ir norėjosi gerai jam "užvažiuoti", kam tokio angelo šalimais nepastebi.

    Net keista, ką autoriams pavyko padaryti iš Hentai mangos, tačiau jų bandymas pavyko, ir turime nuoširdų anime su ecchi priemaiša. Tačiau tai nenuostabu, kur romantika ten ir ecchi.

    Kas labai nuliūdino, tai šio anime trumpumas, vos dvylika serijų jam ryškiai per mažai. Op/Ed labai gražūs, įprasmina istoriją.

    Taigi iš manęs - pelnytas devynetas su pliusu. Dešimt nekyla ranka rašyti dėl to, kad pritrūko man serijų... Rekomenduoju pažiūrėti tiems, kurie vis tik domisi klasikiniu ecchi be nosebleeding'ų, per didelių privalumų ir per lengvai plyštančių drabužių. Tokie žmonės čia ras atgaivą dūšiai prieš grįždami į rutiniškus naujuosius ecchi.





    Vaizdai iš anime:




    Spoileris:
    10
    5 (Nuostabu, šedevras)
    40.00%
    4
    4
    20.00%
    2
    3
    20.00%
    2
    2
    20.00%
    2
    1 (Niekalas)
    0%
    0
  • Botaro
    Akuma


    • 2005 11 17
    • 196

    #2
    O jei ishwis ji jam sesuo butu, tai reitingas matyt butu max. Nesuprantu ash tu romance tarp relatives animuose.
    P.S. Onegai Twins mane wisishkai traumawo.
    I have the Holy Lance

    Comment

    • Ozis

      #3
      Animas neblogas - geresnis ir rimtesnis uz dauguma siuolaikiniu ecchiu. Taciau pats savaime neturi nieko ypatingo - juokinga nebuvo, dramos rimtesnes irgi, o iki "slice of life" zanro grandu... toli. Eilinis vidutiniokas - 7/10, bet kadangi ta sakau geraja prasme, tai 4/5.

      Comment

      Working...