Mouryou no Hako
Collapse
X
-
Comment
-
Ne visai taip. Greičiau nemėgstu mistinių detektyvų. Clamp nemėgstu pasąmonės lygyje, o ji matyt pastabesnė už mano akis.Comment
-
net keista kad galejau praleisti toki gera anime. Jis turi viska ko gali prireikti sedevrui: geras ir nenuspejamas siuzetas, puikus ir kokybiskas piesimas, idomus veikejai, nuostabus OP ir ED. Del CLAMP prisidejimo nera ko sukt galvos, tai beveik nepastebima. OST gal ir neisraiskingas, bet kokybiskas. 5/5 ir daugiau tokiu...Comment
-
Net nežinau ką iš tiesų pasakyti apie šį anime, tad papilstysiu iš tuščio į kiaurą.
Realiai mane sudomino pats anime tik daug maž nuo 8-9 epizodo. Iki tol tik keistai pasakojamos istorijos, iš pirmo žvilgsnio niekaip nesusijusios, tačiau tragiškai nuobodžios. Du epizodai per kuriuos pasakojama kas yra mouryou taip ir nepaaiškino kas tai yra ir kodėl mane turėtų tai dominti. Yoriko fanatazijos, Kibos nesąmonės, rašytojėlio haliucinacijos ir reporterio kvailumas mane ganėtinai erzino. To labiau, kad pirmiau teko skaityti mangą. Tiesa, ne iki galo, nes vertimas berods ir dabar nėra baigtas, tačiau 4 paskutiniai epizodai vis dėl to davė dalį to, ko tikėjausi iš šio anime ir šių žanrų. Šis darbas - retas Madhouse prisivilęs blynas (fangirl here).
Vertinu 4, tik todėl, kad aktorėlė mano tipo persona, kuri iš tiesų vienintelė ir sudomino ir bent motyvus padorius (kiek juos galima vadinti padoriais) turėjo.
Beje, iš esmės vaikėjų charakteristikoje tiek skylių, kad net kraupu, bet matyt neužteko laiko ir vietos išplėtoti dar ir veikėjus bekurpiant ale labai jau mandrą istoriją.
Verdiktas: Tokio tipo anime nebežiūrėsiu.Comment
-
Mouryou kaip vaiduoklis vis šmėklavosi rekomenduojamų anime sąrašuose, o visi matyti atsiliepimai apie jį buvo įtartinai ir neutraliai kuklūs. Atsisiunčiau iš snobizmo (atseit labai šustrai turėjau jaustis pažiūrėjus kažką, apie ką daug kas išvis nuomonės neturi), bet pažiūrėjau tik tada, kai animų folderyje nebeliko nepražiūrėtų serijų. Dabar kai visus trylika epų jau mačiau, pikta kažkaip. Galėjo jis ten sau ir vaidentis.
Didžiausia nedorybė, kad veiksmo, iš principo, užtektinai, tačiau jums jo neparodys. Rodys vidutinio amžiaus dėdžius sėdinčius ant sofos/mašinoj/dar kažkur ir diskutuojančius apie minėtąjį veiksmą. Animacija daili, būtų visai padoriai estetiškai išpildžiusi tas scenas, bet ką tu. Dėdžiai ant sofų su savo dialogais dėl kažkokių astrologinių priežasčių kūrėjams pasirodė priimtesniu variantu. OST - nieko fenomenalaus, bet ir neerzina. Erzina cikados. Dieną, naktį, belenkur. Visur ir visada cikados.
Dėl pačio siužeto daug šnekėt nenoriu, bijau kažko nebūto prišnekėt. Nesisekė man su minėtuoju dialoginiu formatu, todėl po kurio laiko mintys savaime ėmė šienojus šienaut. Pamenu, vienu metu net ėjau koldūnų mikrobanginėj pasišildyt ir pauzės nenuspaudžiau. Ir visai negėda.
Baisiai seinen'iškas seinenas apie dėdes ant sofų ir dėžės, ar kažką tokio. Pirma serija begėdiškai klaidinanti savo entuziazmu (fan bait for the masses), pastarojo kuo toliau, tuo mažiau.
2/5Comment
-
Verkia koldūnai, begėdės šildomi. Užtenka vos vos pakratyti siužetą ir pradeda kristi obuoliukai ir visokie kitokie apmąstymo verti dalykėliai. Bet niekas nekrato ir tada ateina tas siaubingas momentas, kai prasideda pora serijų su plepiais dėdėm prie stalo aka hardkorinis seinen. Trumpiau tariant, kam žiūrėti ir nderopinti, jei nedomina kartas nuo karto vis pametamos atviros savai nterpretacijai temos? Nebent atvejis kraštutinis - negali dropinti, nes esi vienas iš tų žmonių, kuriem reikia "iki galo".Comment
-
Hmm. Žiūrėjosi anime pradžioje, kaip čia pasakant "mieguistai", po truputį, po truputį ir kažkas jau darėsi įdomesnio.. Bet vistiek, jei vertint reikėtų 10 - balėj sistemoj, tai būtų 7/10.. Galbūt kaip ir Killerbee sakė: "anime ne mano skonio", aš tą patį galėčiau pridurti.Comment
Comment