07-Ghost

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • GreenEye
    Naujokas
    • 2011 05 09
    • 9

07-Ghost tikrai neblogas anime. Labai graži draugystė tarp Teito ir Mikagės , net ašarą išspaudžiau kelis kartus.. Ir vienu momentu buvo skaudu, ir gaila..Piešimas sakyčiau nepriekaištingas, bent man tikrai akių nebadė (berniukai visi labai gražiai nupiešti^^). Vienas iš dalykų kuris mane labai džiugino per visą šitą anime, kad pagaliau nera krūvos kvailų mergų, aišku buvo keletas, bet bent jau išvien į akis nelindo ir negadino nuotaikos. Aišku čia vertėtų paminėti, kad prie žanrų reikėtų priskirti shoujo, juki neveltui anime prikimštas gražuolių bishounenų meilei bendraujančių tarpusavyje...Beabejo čia netrūksta ir kovų ir įpatingų galių...Bet kovos šiam anime ne esmė, jos tik tam kad būtų ką rodyti kai nėra ką rodyti, kiek aš supratau, pagrindas - draugystė, kas mane ir labiausiai skatino žiūrėti 07-ghost. Manau , kad šis anime tikrai vertas dėmesio tų kam patinka drama,gal šiek tiek tragedija ir žinoma gražūs berniukai ;D.. Vienas dalykas kuris mane labai nuvylė tai PABAIGA... tikėjausi kažko ne to..

Comment

• lialia
      GD <3

• 2010 07 18
      • 383

SUPER anime. Piesimas geras ir visa ta istorija ytraukianti ir idomi. Cia vienas is mano fav anime. Labai patiko tas blondinas bish'as (vardo nepamenu xDD) truputis humoro truputis to truputis ano ir gavosi geras anime. 5/5
      http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
      Max parašo aukštis 130

Comment

Working...