soriukas jei iskaudinsiu sito animo fanus,bet man buvo total shit... mane visada erzina tie tipo tikroviskai piesiami veikejai... gal siuretas dar dar,bet tie piesimas mane erzino visa laika,nori perteikti veido israiska isgasti,nupiesta kaip sikt noretu man nepatiko,iskenciau gal 5-6 epizodus ir nusispjoviau... 6/10
GantZ
Collapse
X
-
soriukas jei iskaudinsiu sito animo fanus,bet man buvo total shit... mane visada erzina tie tipo tikroviskai piesiami veikejai... gal siuretas dar dar,bet tie piesimas mane erzino visa laika,nori perteikti veido israiska isgasti,nupiesta kaip sikt noretu man nepatiko,iskenciau gal 5-6 epizodus ir nusispjoviau... 6/10Comment
-
-
Puiku, nuostabu, į savo top 10 listą mielai įrašau... mangą, kurią perskaitysiu ateitį. Nes anime kaip suprantu gan smarkiai nuo jos skiriasi, tad tikiuosi pamatyti normalesnę versiją. Nesakau kad anime nepatiko, netgi atvirkščiai, žiauriai patiko, daviau 5/5, bet visgi turėjo keletą trūkumų, dėl kurių negaliu pavadinti tobulu. Visų pirma Kurono. Bičas žiauriai užneša į mane savo charakteriu, ypač cinizmu. Tai man žiaurus pliusas . Tačiau visą įvaizdį sugebėjo susigadinti per paskutines 3 serijas.Spoileris:Turėjo gal milijonus šansų tuos du degradus ištaškyt, ypač po praeitos misijos įgijus tiek patirties, bet ne, visą laiką reikėjo pezėt nesamones ir verkšlent, nu dėlto ir mirė visi.Comment
-
man labai patiko šis anime. ir, skirtingai nei daugeliui, veikėjai +/- man pasirodė realistiški ir įtikinantys. soundtrack'as išvis nerealus, vienas geresnių. tačiau tai mano manymu yra undergroundinis anime, skirtas ne visiems, dėl exploitinamų sudėtingų temų. atsisiunčiau, maniau vienas sezonas, 26 serijos, tik įpusėjus supratau, kad čia abu sezonai buvo... ir dar pastebėjimas, kad asmeniškai veikėjų santykiai, kas yra man pačiam labai keista, labiau įstrigo nei visos kovos su ateiviais. galiausiai, nėra aišku, kas yra gėris o kas blogis, kas priminė žaidimą Shadow of the Colossus, kur pagr. veikėjas turėjo surasti ir nužudyti tame pasaulyje gyvenusius monstrus, kurie visų pirma nebuvo hostile. aplamai, daug minčių sukėlęs anime. tie "aš negaliu šauti" irgi neįpatingai man užkliuvo. nervino nebent veikėjų sustingimas pačiais blogiausiais momentais.Comment
Comment