GantZ

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • TheCoolMaker
    UVERworld

• 2008 02 10
    • 142

Autorius BaudejasX
    3/5 net pats is tikruju nzn uz ka tie 3, gal del visisko zmogenu negailejimo (buvo gera pirma kart matyti taip be parkiu i farsa malamus pagrindinius veikejus), o gal del ecchi, nu zodziu intuityviai spaudziau 3. Apie minusus net neuzsiminsiu, nes turbut is kart sulaukciau nemaza kritikos (o as bijau buti kritikuojamas), pabaigos visiskai nesupratau (durnas matyt) magiskasis rutulys pagaliau sutvarkes reikalus tiesiog paime ir isnyko (matyt palikes zemes atmosphera isskriejo i orbita). Nu turbut reikes klausyt liaudies balso ir ieskotis mangos
    http://manga.gamestotal.com/en/chapter/Gantz/manga/ skaityk į sveikatą manga daug geriau

Ichiban -Lipstick for men http://www.youtube.com/watch?v=tTokq...eature=related

Comment

• BaudejasX
      zmogus be ateities...
      • 2008 02 21
      • 23

na ka gi perskaiciau manga, db jei reiktu vertinti duociau 1/5. Niekad nepagalvociau kad galima sitaip sudirbti manga, o pasirodo tikrai imanoma. Pacia manga jau db drasiai galeciau vertinti 4/5 ir duoudu 4, o ne 5 vien tik delto, kad ji dar leidziama ir neaisku ar su mangos pabaiga neatsitiks taip pat kaip ir su anime
      Paskutinis pakeitimas nuo BaudejasX; 2009-01-04, 22:35.

Comment

• SolidSnake
        SSDD

• 2005 12 21
        • 172

Siuliciau pazaist gantz the game [ps2] Nors pabaiga ir atsiskyria nuo mangos ,vistiek visas game ishlaikytas pagal manga, beveik.Visa istorija prasideda nuo mangos pradzios ir eina iki Vampyru.Gaila tik kad perejas visa game nesurinkau 100 balu 8(. Boss battle ispudingi. dalykas kuris nepatyko kad En versijos nera ,yra tik Jp versija,o kontroliot savo team`a japonishkai gaudavosi kazin kaip. Beto galit pabaigt su visais team`o nareis,arba su 1. Ir shuo kaip paaishkejo, irgi neblogai kaunasi 8)))
        I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!

Comment

• Light
          Rimtas forumo narys

• 2007 03 31
          • 161

Ką ,tik pažiurėjau paskutinę seriją. Man patiko gana dvigubos moralės įdėja ir visa kita. Aišku lėtas veikėjų mąstymas šauti ar ne erzina ,bet įsivaizduokite save jų situacijoje Piešimas visai ,neblogas ypač iš 1 asmens blykstelintys vaizdeliai. Muzika visai nieko ypač opening. Visa erotika kaip prieskonis prie visų žudymų gerai suėjo.. Aišku gerai ,būtų antras sezonas ,bet jo matyti sulaukt ,beveik nėra vilties ,kaip ir dažniausiai.
          Įvertinau 5

Comment

• Melancholy~
            Narys
            • 2009 02 12
            • 59

Nekenciu sito Anime. Per daug jame visi tokie ziaurus, o ziaurumas man aisku nepatinka. Piesimas irgi fu. Daviau 1, nes mano nuomone jis tik tiek ir vertas. O tas pats Gantz (zmogus rutuly) akivaizdus ligonis, kad vercia zmones tai daryt.

Comment

• Derogatory`
              Loki'd

• 2007 10 06
              • 350

Autorius Melancholy~
              Nekenciu sito Anime. Per daug jame visi tokie ziaurus, o ziaurumas man aisku nepatinka. Piesimas irgi fu. Daviau 1, nes mano nuomone jis tik tiek ir vertas. O tas pats Gantz (zmogus rutuly) akivaizdus ligonis, kad vercia zmones tai daryt.
              Na, tu tiesiog neįžvelgei rimtesnių minčių šiame anime, todėl ir manai, kad šio anime pagrindas - žudynės.
              Įvertinau šį anime 5, tai padariau seniau. Bet dabar nepamenu ar kažkokią nuomonę rašiau apie šį anime. Jis mane labai užkabino ir patraukė. Sudomino siužetas, pateikiamas autoriaus požiūris į žmogaus priedermę, instinktus. Mano nuomone, rimtas darbas. Ir man labai patiko. Taip, dar man patiko dalykas, kad veikėjai vaizduojami gan realūs (be per daug stovinčių plaukų, įvairių spalvų, keistų formų akių...).
              Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-02-12, 22:59.

Comment

• Melancholy~
                Narys
                • 2009 02 12
                • 59

Man visitek sitas Anime liks slykstus, nenormalus, apgailetinas, pasibjauretinas ir zmogus ligonis kuris sukure. Tai mano nuomone, o vien del to kad jis jums patinka jus neturit teises man aiskint kad jis geriausias is visu

Comment

• zeke
                  trust me i'm engineer

• 2009 01 02
                  • 392

Autorius Melancholy~
                  Man visitek sitas Anime liks slykstus, nenormalus, apgailetinas, pasibjauretinas ir zmogus ligonis kuris sukure. Tai mano nuomone, o vien del to kad jis jums patinka jus neturit teises man aiskint kad jis geriausias is visu
                  nieks ir neliepe tau jo pamegti, as irgi nesu jo gerbejas, taciau nesakau kad jis slykstus ar apgailetinas - man jis tiesiog nera megstamiausiu sarase ir viskas.

ps. visi turi savo nuomone - ja reikia gerbti.
                  S_T

Comment

• Dilginte**
                    Narys
                    • 2008 08 10
                    • 34

jei jau tau nepatinka, tai nereiškia, kad jį sukūręs žmogus turi būti ligonis. Šiaip anime labai geras, tik ne visiem tinkantis žiūrėt, vien dėl tų žiaurumų. Istorija ypač orginali, kuri tik traukte traukė žiūrėt, pamenu, taip patraukė, kad net per naktį sužiūrėjau kol pabaigiau, tik va, pabaiga kažkokia keista, liko net daugybė neaiškumu ir viso kito. Visgi vertinimas yra 10/10 arba 5/5, viskas, kas jame buvo patiko, net opening ir ending dainos sužavėjo be to nebuvo jokių nukrypimų į šalį, nebuvo net minutės, kad nebūtų buvę nuobodu.
                    http://myanimelist.net/animelist/dilginte

Comment

• Sloth
                      [SrX]

• 2007 09 14
                      • 277

Autorius Dilginte**
                      jei jau tau nepatinka, tai nereiškia, kad jį sukūręs žmogus turi būti ligonis. Šiaip anime labai geras, tik ne visiem tinkantis žiūrėt, vien dėl tų žiaurumų. Istorija ypač orginali, kuri tik traukte traukė žiūrėt, pamenu, taip patraukė, kad net per naktį sužiūrėjau kol pabaigiau, tik va, pabaiga kažkokia keista, liko net daugybė neaiškumu ir viso kito. Visgi vertinimas yra 10/10 arba 5/5, viskas, kas jame buvo patiko, net opening ir ending dainos sužavėjo be to nebuvo jokių nukrypimų į šalį, nebuvo net minutės, kad nebūtų buvę nuobodu.
                      Daugumai minciu pritariu. Anyway, del neatsakytu klausimu patariu skaityti manga, is pradziu gali buti biski nuobodoka del ne tokiu efektyviu veiksmo scenu. Taciau istorija labai smarkiai paaiskinama ir apskritai, super kurinys. Piesimas labai geras, atmosfera islikus tokia pati ...

Comment

• Melancholy~
                        Narys
                        • 2009 02 12
                        • 59

Man jis nepatinka ir jus vistiek kisat savo nuomone
                        Paskutinis pakeitimas nuo Melancholy~; 2009-02-26, 15:30.

Comment

• Dilginte**
                          Narys
                          • 2008 08 10
                          • 34

Autorius Melancholy~
                          Man jis nepatinka ir jus vistiek kisat savo nuomone
                          prašyčiau, kiek aš žinau, forumas yra skirtas visiems išreikšt savo nuomonę, taigi nereik širst, kad kas savo nuomonę išsako. man nesvarbu, kad tau nepatinka, tavo vietoj aš šitoj temoj apie gantz pasakyčiau, kad nepatinka, argumentuočiau ir traukčiausi į kitą temą, o tu jau pasakei, kad nepatinka ir aš tave tikrai suprantu, todėl visai nereik su kitais pyktis ;]]
                          http://myanimelist.net/animelist/dilginte

Comment

• Frizeris
                            Naujokas
                            • 2009 05 03
                            • 2

peržiūrėjau anime, pabaiga sugadino nuotaiką visiškai. tada griebiausi mangos (mano pirmoji), per kelias naktis nusigavau iki chapter 299 ir atrodo, kad čia dar ne viskas.. toliau dar kuriama, taip?

Comment

• TheCoolMaker
                              UVERworld

• 2008 02 10
                              • 142

Autorius Frizeris
                              peržiūrėjau anime, pabaiga sugadino nuotaiką visiškai. tada griebiausi mangos (mano pirmoji), per kelias naktis nusigavau iki chapter 299 ir atrodo, kad čia dar ne viskas.. toliau dar kuriama, taip?
                              Tai kuriama, kiekiena savaite beveik sulauki naujo. Šeip manga super visada įdomi, nėr nė ko lygint su anime O animo endingas mane ant telefono kaip žadintuvas žadino gal puse metų
                              Paskutinis pakeitimas nuo TheCoolMaker; 2009-05-23, 09:41.

Ichiban -Lipstick for men http://www.youtube.com/watch?v=tTokq...eature=related

Comment

• karolisvis
                                I..Hate..All..off..you.

• 2008 05 25
                                • 229

Neskaitant to .kad pabaiga visiskai neatitiko mangos pats anime labai patiko 5/5 visur visada unreal patariu visiem pazet
                                Run, live to fly, fly to live, do or die.
                                Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!

sigpic

Comment

Working...