Pripratęs, kad 26 epai lygu 1 sezonas tai ir susimoviau. Tikiuosi ta vieta, kai pabaigoje jis raunasi prieš traukinį yra viso anime pabaiga, tada vadinasi visą jį mačiau ir visas jis mane nepatiko, su savo myžančiais personažais, kurie ne tik myža bet yra kažkokie sulėtinto mąstymo atsilikėliai ir dalis kažkokių Psichų apskritai. Pagrindinis personažas ne tik kad mižnius bet dar ir smaukalius kažkoks. Čia ne dementia - čia baisiau už ecchi.
GantZ
Collapse
X
-
-
Pripratęs, kad 26 epai lygu 1 sezonas tai ir susimoviau. Tikiuosi ta vieta, kai pabaigoje jis raunasi prieš traukinį yra viso anime pabaiga, tada vadinasi visą jį mačiau ir visas jis mane nepatiko, su savo myžančiais personažais, kurie ne tik myža bet yra kažkokie sulėtinto masto atsilikėliai ir dalis kažkokių Psichų apskritai. Pagrindinis personažas ne tik kad mižnius bet dar ir smaukalius kažkoks. Čia ne dementia - čia baisiau už ecchi.>_< 500x130Comment
-
Gantz rulz vienas ish dveju geriausiu anime (bet manga geresne uz anime 200%)I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!Comment
-
patiko tai kad buvo daug kraujo, ziaurumo, skraidanciu zarnu ir tos zmoniu mintis tokios depresiskos (Pvz.: 1'am EP'e, Koruno, ar kaip ten jis, kai jo senute kasko ten paklause jis pries atsakydamas dar spejo pagalvoti "Ko cia is manes nori sena ozka?" ir tada tik atsake) vienu zodziu puikiai atskleista zmoniu prigimtis
Tik va kartais uzknisdava tai kad pries saudami jie dar turi pastovet ir pagalvot ir pasneket
vistiek duodu 5/5 nes jis man labai gerai susiziurejoComment
-
perskaiciau manga,tikrai nereali,ypac kovos labai graziai padarytos.. tiesiog kvapa gniauzia,ypac toji vandenyje pries pauksciu ateivi ^^ dbr bandysim zet anime ^^
man patiko kai rase kad pabaiga bus kaip masturbacija is to galima manyt kad bus bomba galas Gantz'o hope soSCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
/bump
Na, nezinau, anime pabaiga vertinciau 2/5, nes ji netikra ir neseke mangos. Paciam anime duosiu 4/5, gan keista kad pagrindinis veikejas laksto su eternal boner'iu, taip pat tas "nesvankus" tarpelis 14-15 epizode kiek istrigo. Vienu zodziu, gan nestandartinis protagonistas. O ta paskutinioji is originaliu manga sekanciu kovu su statulom depresuchos ivare... Nenoriu spoilint, bet atsidures tokiam mesle kaip Kei, matyt issokciau pro balkona.Comment
-
Katik baigiau ziuret sita anime... pabaiga tokia nesamoninga, visiskai be rysio Reikia manga db paskaitytDar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
Comment