Dėl Sekirei tai pasakysiu tiek - mačiau, visai patiko, bet siužeto nerasta (mangos neribojo dvylikos serijų limitas, taigi ten siužetas yra ir ne toks padrikas).. Čia bent jau kažkokios to užuominos yra, nors pirmojoje dalyje daugiau pažindinimas su veikėjais, taigi kaip ir priežastiniai ryšiai kaip ir nelabai svarbūs. Nepavadinčiau to genialumu, tačiau kaip tokios tematikos anime siužetas yra, ir gana neblogas.
Potencialas liko neišnaudotas todėl, kad jie idiotiškai nusprendė tilpti vienuolikoje serijų, kad liktų laiko tai dvyliktajai, kuri greičiau būtų tikusi kaip papildoma serija, bet tik ne sezono finalas. Serijose per daug skubama viską apžvelgti (mes kovojam, jūs kovojat... Kodėl? Niekas nežino. Nors kaip ir sakiau, tai taisoma paskutinėse serijose, alia "Kosminė Epopėja"). Štai todėl potencialas ir dingo. O vaikinas labai į tai normaliai reagavo palyginus, na tik bėda, į "buferius" pažvelgti sau nedrįso.
Neapsimesiu, kad mačiau tiek anime kiek Tamsta, todėl kol kas mane jie stebina ir žavi. Kodėl? Nežinau. Gal kada irgi viskas atsibos, tada galėsiu pažvelgti realiau. Bet, kol kas, turiu savo favoritus, kurie man patinka, nes randu kažką naujo.
Ačiū, šiaip ir neketinu, tiesiog LM'e gyvas buvo tik ru torrentas, o titrus skaityti kirilica, ne man.
Na ir galutinis verdiktas sakyčiau - sutinku su Tavo idėja, kadangi esi žmogus, matęs tiek, kiek aš net nesapnavau.
Tačiau žmogui, kuris dar tik žengia pirmus žingsnelius šiuose reikaluose, geriau matyti tiek teigiamus atsiliepimus, tiek neigiamus. Be to, manau sugebėjau paaiškinti kodėl taip manau.
Idėja buvo gera, bet potencialas taip ir liko neišnaudotas. Mat transformacijos metu pasikeisdavo ne tik kūnas, bet ir smegenys. Arba ne, pas jis ir šeip buvo prijaučiantis transvestitams.
Į tai smagu žiūrėtis pirmus 50 kartų.
Draugiškas patarimas - neprasidėk su rusišku įgarsinimu.
Na ir galutinis verdiktas sakyčiau - sutinku su Tavo idėja, kadangi esi žmogus, matęs tiek, kiek aš net nesapnavau.
Tačiau žmogui, kuris dar tik žengia pirmus žingsnelius šiuose reikaluose, geriau matyti tiek teigiamus atsiliepimus, tiek neigiamus. Be to, manau sugebėjau paaiškinti kodėl taip manau.
Comment