Kampfer

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

Autorius Killerbee
    Nugriuviau nuo fotelio. Tada pažiūrėk Sekirei, jo siužetas tau pasirodys genialus.
    Dėl Sekirei tai pasakysiu tiek - mačiau, visai patiko, bet siužeto nerasta (mangos neribojo dvylikos serijų limitas, taigi ten siužetas yra ir ne toks padrikas).. Čia bent jau kažkokios to užuominos yra, nors pirmojoje dalyje daugiau pažindinimas su veikėjais, taigi kaip ir priežastiniai ryšiai kaip ir nelabai svarbūs. Nepavadinčiau to genialumu, tačiau kaip tokios tematikos anime siužetas yra, ir gana neblogas.

Idėja buvo gera, bet potencialas taip ir liko neišnaudotas. Mat transformacijos metu pasikeisdavo ne tik kūnas, bet ir smegenys. Arba ne, pas jis ir šeip buvo prijaučiantis transvestitams.
    Potencialas liko neišnaudotas todėl, kad jie idiotiškai nusprendė tilpti vienuolikoje serijų, kad liktų laiko tai dvyliktajai, kuri greičiau būtų tikusi kaip papildoma serija, bet tik ne sezono finalas. Serijose per daug skubama viską apžvelgti (mes kovojam, jūs kovojat... Kodėl? Niekas nežino. Nors kaip ir sakiau, tai taisoma paskutinėse serijose, alia "Kosminė Epopėja"). Štai todėl potencialas ir dingo. O vaikinas labai į tai normaliai reagavo palyginus, na tik bėda, į "buferius" pažvelgti sau nedrįso.

Į tai smagu žiūrėtis pirmus 50 kartų.
    Neapsimesiu, kad mačiau tiek anime kiek Tamsta, todėl kol kas mane jie stebina ir žavi. Kodėl? Nežinau. Gal kada irgi viskas atsibos, tada galėsiu pažvelgti realiau. Bet, kol kas, turiu savo favoritus, kurie man patinka, nes randu kažką naujo.

Draugiškas patarimas - neprasidėk su rusišku įgarsinimu.
    Ačiū, šiaip ir neketinu, tiesiog LM'e gyvas buvo tik ru torrentas, o titrus skaityti kirilica, ne man.
    Na ir galutinis verdiktas sakyčiau - sutinku su Tavo idėja, kadangi esi žmogus, matęs tiek, kiek aš net nesapnavau.
    Tačiau žmogui, kuris dar tik žengia pirmus žingsnelius šiuose reikaluose, geriau matyti tiek teigiamus atsiliepimus, tiek neigiamus. Be to, manau sugebėjau paaiškinti kodėl taip manau.

Comment

• Marvelous
      Naujokas
      • 2009 11 02
      • 0

Baigiau ziuret ta kampfer, tai laukiu antro sezono, nes pradzioj seip pirmo sezono mane labai nervavo tas baxuras, bet jau antroj pusei jau kazkodel nebenervavo ir viskas gan normaliai susiziurejo ant galo =] Tai laukiu antro sezono =] o seip duociau 3.5/5 tai 4/5.
      Paskutinis pakeitimas nuo Marvelous; 2010-01-02, 22:44.

Comment

• mindzze
        Forumo vilkas

• 2007 05 18
        • 375

Man tai kažkoks be sezono pabaigos. Teks žiurėti antra sezona. O taip kaip haremas man patiko , nesigailiu.

Comment

• Evil_of_Darknesz
          Suicide is painless...

• 2006 04 09
          • 998

+ Anime trumpas
          + Gražus piešimas
          - Kvaili veikėjai
          - Nenuoseklus siužetas
          - Prasta pabaiga
          - Visus pagrindinius veikėjus įgarsino moterys.
          Kampfer nuo pačių pirmųjų serijų neįtraukė, todėl labai sunkiai žiūrėjosi, per vidurį buvo kažkas įdomesnio, o pabaigoje vėl nesamonės.
          Spoileris:
          FRIENDSHIP ALWAYS WINS

Nežinau kaip tiksliai vertinti 3 arba 4/10 Tikiuosi blogesnių anime šiemet nebus

Comment

• GODhack

Daviau 4/5 bet nlb zinau uz ka, grazios paneles, gerai nupiestos gal uz ta, + Sakura igarsina labai talentinga aktore.
            Pabaiga tai tikrai sux, o to Kaledinio ep geriau isvis neziuret. ideja irgi nelbai nebent gal Sailor moon bande parodijuot tai tada Ok, bet nesuprasi.

Comment

• Augis24
              AZ rėmėjas

• 2009 03 29
              • 767

OM*G

Patiko ir net labai, aišku dėl merginų YPAČ dėl Prezidentės ir veiksmo buvo, bent jau kažkiek, haremas tai tikrai, komedijos irgi nepermažiausiai, bet nepatiko, tas Natsuru, na bent jau nebėgdavo, kai jį pabučiuot norėdavo, bet per daug kvailas buvo, nors tu ką...
              Spoileris:
              Būtu susimetęs su Prezidente, o tada tai būtu buvęs tobulas anime
              , bet ir taip patiko, tikrai nenusivyliau, pasikartosiu vėl, dėl Prezidentės. OMG kokia ji nereali
              12 serija- totalus šūdas *atsiprašant*.

Tikiuosi bus kokia ova sukurta, kur įvykiai išsirutuliuoja, kaip Green Green 13 eroliution'e

P.S. Merginos buvo tikrai nerealiai nupieštos

P.S.S. Gal kas netyčia žinot iš kur gaut uncensored (jei toks yra)?

Comment

• mindzze
                Forumo vilkas

• 2007 05 18
                • 375

Autorius Evil_of_Darknesz
                Tikiuosi blogesnių anime šiemet nebus
                Bus, nes tokie anime kuo toliau tuo blogesni darosi su kiekvienu sezonu. Va pažiurėjau Seikon no Qwaser pabigoi net susiemiau už galvos , belieka melstis .
                Paskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2010-02-25, 16:15. Priežastis: Kaip as galejau supainioti anime, baka!

Comment

Working...