Atrodo, žiūrėjau, laukiau kiekvieno epizodo.O ant galo prisiminus viska, lieku baisiai nusivyles . Anime jokiu ispudžių nepaliko, o ir prastai pasirodė visuose žanruose ypač komedy. Aš ir bežiūrėdamas Needless prisiminiau TTGL , išskirtinai lagune buvo netokie beviltiški harai.
Needless
Collapse
X
-
Kad aš irgi nepamenu vardo, o ir kam - antraplanis veikėjas, toks pats niekas kaip ir atitikmuo iš Needless. Atsimenu tik, kad geltoną mechą valdė http://www.animepaper.net/gallery/sc...nn/item238460/
Dėl paties anime, tai žiūrėt įmanoma, tik baisiai įgrįsta užsitęsiančios kovos. Žiūrėt dėl komedijos žanro tik galima, na gal dar ecchio >_>Comment
-
ne toks blogas kaip tikėjausi, bet ne toks geras kaip galėjo būti darbelis Bleidas nustebino savo charakteriu, tikrai lūždavau, kai kunigas dėl mergaitės pradėdavo uodegą vizgint (nors mergikės ten nieko ir neturėjo praktiškai...), Eva stebėtino "proto" asmenybė neretai erzino, triūsikėlių kiekis labai stipriai viršija normą (kam rodyt kažkokios 12-metės pasijonų, nieko gero ten nėra) Bet iš esmės tai tikras visai nieko kratinys su daug humoro ir kovų užtaisu, jei daugiau laiko būtų veikiama ką kitą o ne be perstojo kalantis...Comment
-
Dropinau po keliu epu nes veikejai primine is kitu anime, bairiai visiskai nejuokingi, veiksmas pateiktas prastai , vienintelis dalykas kas jame man patiko tai piesimasComment
-
Needless
Pantsu šou + veiksmo komedija = Ne toks jau blogas laiko praleidimo būdas
Gurren'o ir Needless palyginimas tikrai vykęs.Anyway - laikau Bleidą ir Kaminą "Sielos Broliais"
Po velnių, Gurren'e Kamina turėjo turėti Daug Daugiau eterio laiko - panašiai Kaip Bleidas Needless'e.
Per daug pantsu - sviestu košės nepagadinsi
Labai greitai susižiūri serijos - veiksmas ir juokas, dar veiksmo, pansu ir t.t. - pasižiūri į laikrodį wth?
Vertinimas 7-8, daugiau niekaip - nebent Cruz'ą būtų nudėję pabaigoje
P.S. Norėčiau pamatyti kokie bus Bleido ir Evės vaikai👍 1Comment
-
Tikrai visai neblogas anime, labai patiko kad buvo tikrai daug veikėjų, idomu žiūrėt, nors ir neprisimenu vardu . Keisčiausiai šiame anime man pasirode pagrindinio veikejo nieko nesugebejimas ir pabaigoje nepavirtimas į super duper nenugalimąjį, kuris visus nugali, nors kaip ir dažname anime pabaiga suknista. Piešimas patiko, istorija (išskyrus pabaigą) nebloga.Comment
Comment