fajnas anime ir fajnas manga.ziurejau filma irgi liuksiskas.japonijoje balandzio menesi prades rodyt naujas fma serijas .ziauriai laukiu,idomu ar edas issilaisvins is tikrojo pasaulio
Fullmetal Alchemist
Collapse
X
-
-
mano megstamiausias anime (ir manga). piesta labai gerai, istorija labai idomi, itraukianti. vis norisi zinot kas buvo toliau ir toliau ir toliau... ir veikejai labai tikri ir realistiski, su aiskiu charakteriu ir apskritai sitas anime yra mano #1 favedeviantArt
BLACKOUTComment
-
Be galo patinka šis anime, nes:
muzika labai gerai parinkta,
veikėjai išbaigti ir labai įvairūs,
piešimas mielas akiai ir nenervina,
spalvos labai skirtingos - aplinka keičiasi tai į niūrią, tai į šviesią,
siužetas įtraukiantis ir nepaleidžiantis iki paskutinių akimirkų....
Na šis anime man paliko didžiausią įspūdį, labai patiko ir ilgam įsiminė, na ką gi... man belieka laukti antro sezono xDComment
-
Labiausiai patikes anime , geras, itraukiantis ir neuzknisantis siuzetas(kad ir 51 serija ne viena neatsibodo,po kiekvienos norejosi ziureti dar viena serija ir dar viena) kovu scenos patiko, veikeju ivairumas. Pabaiga nustebimo geraja prasme, nesitikejau , kad taip ir pasibaigs.Comment
-
Ech... tikrai neeilinis ir demesio vertas anime! Tai retas atvejis, kai mano labai dideli lukesciai su kaupu pasitvirtino. Labai prasminga ir gerai isvystyta istorija, veikejai, aplinka, ideja... cia visko labai su saiku - romantikos, veiksmo, pasiaukojimo, kersto, paiesku, mistikos, nenusakomo masto tragedijos ir daug daug visko!
Tikrai geras piesimas ir muzika.
O filmas nors ir palyginti su TV sezonu "trumpas", bet niekuo nenusileidzia "pagrindinei" istorijai.
ECH................... jeigu butu daugiau anime kaip sis, o ne visokio slamsto...Comment
-
Ech... tikrai neeilinis ir demesio vertas anime! Tai retas atvejis, kai mano labai dideli lukesciai su kaupu pasitvirtino. Labai prasminga ir gerai isvystyta istorija, veikejai, aplinka, ideja... cia visko labai su saiku - romantikos, veiksmo, pasiaukojimo, kersto, paiesku, mistikos, nenusakomo masto tragedijos ir daug daug visko!
Tikrai geras piesimas ir muzika.
O filmas nors ir palyginti su TV sezonu "trumpas", bet niekuo nenusileidzia "pagrindinei" istorijai.
ECH................... jeigu butu daugiau anime kaip sis, o ne visokio slamsto...
ir anime tikrai vienas is keleto paciu geriausiu, kad daugiau tokiu butu.Comment
-
Pamenu, kaip su sese laukdavom 23val, kad per LNK pamatytume šitą anime (buvom nusprendę per pc jo nežiūrėt, nes retas atvejis, kai tv rodo GERĄ anime), kaip diskutuodavom po kiekvienos serijos ir nekantriai laikdavom kitos... (nostalgija... ) Paskui peržiūrėjom darsyk kompe, buvo taip pat nuostabu. Dar filmas... Ech. Už chimeras, homunkulus ir kitus viduramžių metu buvusius itin populiarius terminus ir teorijas, gerą humorą ir įdomų siužetą (AZ balais) skiriu 5Comment
-
Va sitas geras...
atsimenu kazkada per LNK rodo...bet kai pradejo rodyt vidurnakti nebeturejau galimybes baikt...reikes vel pradet...xDGyvenu – tai tik vaikiškas požiūris tavo...
Gyvenu – tai tik kvailas posakis mano...
Gyvenu – sukasi metai kasdieną be sienų...
Gyvenu... Gyvenu... Gyvenu ir viską palieku...Comment
Comment