Fullmetal Alchemist

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sakura69
    Deamons Never Die...
    • 2008 06 12
    • 4

O taj kajp cja pratesimas FMA 2? Negali to buti nu nebent movie. Bet wistiek nesuprantu tos 2 dalies...

Comment

• Mezzo

Geras. Gera muzika ir istorija. Beja pabaigoje serialo isiklausykit i zodzius. Dainuoja rusiska pionieriska daina

Comment

• shigofumii
        cruel man
        • 2008 07 05
        • 137

Geras anime ir juokingas ir action jame daug awesome 5 balai.
        Destiny is waiting ,lets move foward to it.

Comment

• mariux9998
          Labas.

• 2008 06 20
          • 434

Viska perziurejau greitai, nes taip idomu buvo... Cia viena karta kai ziurejau, tai nuo kompo neatsitraukiau, isjungiau visokius skype'us ir pan., kad nieks netrukdytu. Pabaiga idomi, na, nemanau, kad filmas ka sugadino. Mano manymu to ir buvo galima tiketis. Op ir Ed visi buvo idomus ir smagus (isskyrus 3 ir 4 ed'us, man tai ten jie be rysio). Ypac patiko... Visi op'ai xD. Tie LNK sau tik bloga pasidare, nes net su ju "dubb'ais" daug ka prikauste prie ekrano, o paskui ta anime uzdraude. LNK netektis, galejo DAAUG uzdirbti. Is viso, nesuprantu, kodel kokie LNK nesugalvojau daugiau anime isigyti ir ju nereikia rodyk nakti, galetu mazdaug vietoj ziniu rodyt Tikrai daug uzsidirbtu, nes daug tu anime fanu yra Lietuvoje, ir nebutinai anime fanai gali ziuret anime (beje, girdejau, kad cia kazkada LNK ruosiasi rodyt Naruto ). Na va, pilnai issisakiau, gal daugiausia off topic, bet bent jau mano nuomone zinosit . Vienu zodziu - Puikus anime 100/10. Jam prilygsta tik Death Note (zinau, kad skirtingu zanru anime lyginti neapsimoka, bet tas prilygimas, tai prikaustymas prie kieno nors ekrano). Tiems kas skaite - aciu. Tiems kas neskaite - visvien aciu, kad bent jau matet visa dideli uzrasa

Comment

• Dita
            Don't look ;) I said..

• 2008 07 24
            • 25

Geras anime, siužetas, įdomiai perteikta alchemija. O ta teorija, pagal kurią yra viskas grindžiama yra labai teisingas, panašus į karmos dėsnį. Dar dabar pas mane harde tupi, gaila ištrint

Comment

• Exotic Anime Girl
              Ima firin mah lazah!!!
              • 2008 07 04
              • 67

man patinka sita anime tik del humoro 9/10 nes cia veiksmas istikruju noretusi deti 10 jeigu nebutu veiksmo

Comment

• oathoflove
                tik tai kas geriausia
                • 2008 08 08
                • 23

nuostabus anime ir ka cia daugiau gali pridurt tiesa sakant nuo fma ir pradejau anime ziuret ,,respect,,

Comment

• zeo
                  forumo idiotas
                  • 2008 10 30
                  • 152

nieko asmenisko, nepatiko, man sis anime ir tiek

Comment

• Snabas
                    Rimtas forumo narys
                    • 2008 11 12
                    • 140

Siuo metu ziuriu si anime. Tikrai nepakartojamas Prilygsta net Death Note

Comment

• Ancestor
                      Naujokas
                      • 2008 11 27
                      • 20

Nemanau kad skirtingu zanru anime galima ligint vienus su kitais.

Bandziau sita anime ziuret labai labai senai :/ dar turbut nebuvo jis net baigtas leisti, bet paziurejas 1 epizoda meciau, per vaikishkas man jis buvo, Niekaip negalejau patiket kad toki anime gali taip ivertint,todel dar karta bandziau prisiversti ziuret kai rode per lnk, visiska tragedija gavos.Keles serijas praziurejau sukandes dantis.

Jei prikaltu many prie kedes ir lieptu rinktis, ar visa dragon bala praziuret ar sito 20 seriju, manau dragonbala rinkciausi

Negalu daug apie ji sneket vos 5 serijas praziurejas, bet tikrai gyvenime daugiau nebeziuresiu---Visu skoniai skirtingi , nemuskit. Bet sitas anime tikrai ispudingai vaikishkas mano poziuriu.

Comment

• Snabas
                        Rimtas forumo narys
                        • 2008 11 12
                        • 140

Na, tu toliau neziurejai, pvz. kai maza mergaite paverte kalbanciu sunim, o po to istaske ant sienos. Ta raudona deme veliau daznai parodo, nes tai Edwardo bene nemaloniausias prisiminimas. O vaizdai, kai nupjauna rankas ar kojas, kraujai visokie... Jau sito anime as tikrai vaikisku nepavadinciau (Beje, kokius tada tu ziuri, jei tau net sis atrodo vaikiskas?)

Comment

• nARKOMANe
                          kid

• 2008 09 15
                          • 40

man asmenishkai labai nepatiko butent pabaiga XD shiaip anime man buvo labai labai idomus, patiko komika+smurtas, faini veikejai ;D

Comment

• Ancestor
                            Naujokas
                            • 2008 11 27
                            • 20

Labai vaikishkam apvalkale visas anime, o kad pora ziauriu scenu yra, tai nepakeishe viso to vaikishkuko, dialogai beprasmishki beveik, jau vien tas robotukas, tas ten mazesnis brolis to alchemiko, is balso sprendziu, tokie super duper gerietis, ir darik tu jam ka nori.

Nei juokignas man sitas anime, ziuriu susiraukes. Daug anime ziurejau,irgi tokiu vaikishku, bet ziuri ir visa anime sipsaisi beveik,o sitam neisivaizduoju kur ugnele turi but, kad uzkabinti.

Comment

• Snabas
                              Rimtas forumo narys
                              • 2008 11 12
                              • 140

Na, jau ziauriu senu tai tikrai ten nemazai Tik ideta ir humoro, kad butu dar linksmiau ziuret Is tikro, pirma kart ziurint gali atrodyt vaikiskas, bet kai pamatai visokias alchemijos aukas, zmones - hibridus ir dar visoki velnia, tai tikrai jau neatrodo taip vaikiskai

Comment

• Grafkyte
                                Naujokas
                                • 2008 02 20
                                • 13

Man sis anime patiko,patiko istorija,veikejai

Comment

Working...